coyote2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Απαξ κακάρτακαι κανω εβασεις κατι, μενει για παντα στην download list, πλεον στην κατηγορια Library του PS4. Αμα ληξει η συνδρομη δε παιζουν αλλα οταν ανανεωσεις παιζουν παλι, δε τα χανεις σαν υλικο, χανεις το ability να τα τρεξεις. Το plus αναλογως του χρηστη ειναι απο κακο εως πολυ καλο. Εγω που εχω, PS3-Vita-PS4, θεωρω οτι εχω το απολυτο οικοσυστημα, μιας και τα παιχνιδια στο συνολο τους ειναι απο καλα εως αριστα. Τωρα στο 4 εχει απο αριστα εως κακιστα, αλλα το δικαιολογω γιατι ειναι αρχη, και ισως στους κατοχους μονο PS4 να φενεται φτωχο. Τωρα για την MS, δεν πληρωνω Gold, αλλα απο οτι εχω δει στο 360, οτι δινει τωρα τα ειχε δωσει το Plus κανα χρονο και πριν. δεν τα κατεβαζω, απλα τα αγοραζω απο τον κωδικόμου στο pc. τα βαζω στην καρτα και κάνω checkout, ola mazi, ps4 ps3 ps vita το ίδιο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Ναι το ιδιο ειναι. ΤΟ "Purchase" τα βαζει στην Download list των PS κονσολων, και στο Library tab του PS4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 βγήκαν κάποια σήμερα το ps vita δε βγήκε ακόμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Για τον Οκτωβριο... PS 4 Octodad: Dadliest CatchFlower (cross-buy)InjusticeSteamworld DigAssassins Creed Black Flag PS 3 RainResident Evil: RevelationsCastle of IllusionGran Turismo 6Terraria (cross-buy)Rayman Legends PS Vita Olli OlliKillzoneCrimsonlandTerraria (cross-buy) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ΕΛΑ ΡΕ??? Assassins Creed Black Flag TZAMΠΑ ΔΩΡΕΑΝ στο Playstation 4??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Mουφα μου φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 αν ισχυουν τα παραπανω παιζει ναναι ο καλυτερος μηνας ever απο αποψη τιτλων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george-GR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Για τον Οκτωβριο... PS 4 Octodad: Dadliest Catch Flower (cross-buy) Injustice Steamworld Dig Assassins Creed Black Flag PS 3 Rain Resident Evil: Revelations Castle of Illusion Gran Turismo 6 Terraria (cross-buy) Rayman Legends PS Vita Olli Olli Killzone Crimsonland Terraria (cross-buy) Παιδια αυτες ειναι απλες προβλεψεις σε διαφορα site η λιστα official βγαινει αυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια αυτες ειναι απλες προβλεψεις σε διαφορα site η λιστα official βγαινει αυριο Σωστος.. Τωρα το προσεξα και γω. Ας ελπιζουμε λοιπον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 χλωμο να ισχυει αυτη η λιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Παλικάρια και να ισχύει δεν θα είναι για όλα τα games... Μακάρι να είναι τουλάχιστον ps4---Injustice ή Assassins Creed Black Flag ps3---Όλα καλά είναι! ps vita --- εκτός απο το Olli Olli που μου φαίνεται άγνωστο τα άλλα καλά είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 πολυ καλο για να ειναι αληθινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Θα πέσει το PSN έτσι και ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα το driveclub ποτε θα το δωσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα το driveclub ποτε θα το δωσουν; Αυτό είναι έξτρα, επιπλέον στα παιχνίδια που θα δώσουν για τον Οκτώβριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα