Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Petran εχεις θεματακι...
Τα παιχνιδια ειναι καλυτερα απο του one.Ιndie games ειναι και στις 2 πλατφορμες εκτος απο ενα-δυο και εχεις και ενα λιγοτερο ;).
Aσε που απο 5αρια retail games προτιμω καλα indies...
Καλες οι εντυπωσεις με τα Battlefield οπως λες και εσυ για καποιον που δεν ξερει, αλλα το crimson dragon ειναι 5ρακι οχι BF.

Εντωμεταξυ βγηκες απο την σπηλια βρε Πετρο τωρα και ανακαλυψες οτι υπαρχουν τετοιες υπηρεσιες πλεον,τωρα που να ναι καλα η sony, βλεπεις με αυτον τον τροπο κανα παιχνιδακι στο One . :P

Που ησουν πριν?Φανταζομαι θα μιλαγες για ενoiκια 2.5 χρονια τωρα.

Οσο για το Online φυσικα και επηρεασε την sony το επι πληρωμη του xbox, διαφωνεις?Το πληρωνες και τωρα πρεπει να πληρωνω και εγω την επιτυχια του.(φυσικα και την επιλογη την κανει η sony και αυτη εχεις τη πρωτη ευθυνη)
Οσο επηρεασε την MS με τα παιχνιδια που παιζεις τωρα λογο του copy paste της υπηρεσιας που εχεις πλεον.
Ελπιζω να εχεις αφισα του Hirai στο δωματιο. :P:P:P

Ποσο ''μαγκες'' θα ηταν οι ιθυνοντες της Sony, αν αποφασιζαν να αφησουν ελευθερα το online gaming και την επιλογη να γινουμε συνδρομητες σε μια υπηρεσια που πραγματικα μας εχει χαρισει διαμαντια, αλλά ομολογουμενως ακολουθει φθινουσα πορεια τους τελευταιους μηνες; Μην ξεχνουμε οτι τα προηγουμενα χρονια, το ελευθερο online αποτελουσε τον ακρογωνιαιο λιθο της εμπορικης πολιτικης της Sony και ενα εκ των κυριοτερων συγκριτικων πλεονεκτηματων του PS3 εναντι του 360.

Φυσικα και δεν μου αρεσει που πρεπει να πληρωνεις και το εχω πει οτι πρωτος θα το κοψω οταν το πακετο των games δεν με καλυπτει. :)(δν προκειται να πληρωσω μονο για online την sony)

Eγω μιλησα για την συγκριση των παιχνιδιων απο τον Ιουνιο και μετα.Που η υπηρεσια της sony εξακολουθει να ειναι ανωτερη ακομα και αν αυτος ο μηνας ειναι ο χειροτερος ever.

Εγω θελω μοντελο σαν του ps3.Free οnline και ας εχει την ιδια ποιοτητα.

edit.Εκανα καπως edit το ποστ για να μην δειχνει επιθετικο, αφου δεν το εγραψα με τετοια διαθεση.Iσα ισα με χαβαλε :).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εντωμεταξυ βγηκες απο τις σπηλιες σου τωρα και ανακαλυψες οτι υπαρχουν τετοιες υπηρεσιες πλεον,τωρα που να ναι καλα η sony, βλεπεις με αυτον τον τροπο κανα παιχνιδακι στο One .

pds εγω ο,τι game μου κανει κλικ εστω και λιγο, το παιρνω.

τα εχουμε ξαναπει αυτα. και τα ξερεις. απορω λοιπον πως τα γραφεις αυτα που γραφεις..

ειμαι το ακριβως αντιθετο απο εσενα (πληρωνεις ps+ και παιζεις βασικα οτι σου ελεησει η sony)

και να σου κανω και μια προβλεψη για το playstyle σου: θα πηξεις περιμενοντας τις ελεημοσυνες της sony...

το γεγονος οτι ξαφνικα indie games των δυο developer και των 1500$ budget παιρνουν υψηλες κριτικες στο σημερινο τοπιο, θα επρεπε να σου χτυπησει καμπανακια. και εαν οχι εσενα, τουλαχιστον σε οποιον εχει μυτη και μυριζει... ή οτι βγαινει ο προδρος της sony ce και κανει τεμεναδες καθημερινα στα indies..... τι λεμε τωρα, ε?

κατσε και τραγουδα οτι ολα τα games που δεν εχεις παιξει δεν αξιζουν (αφου δε στα δινει το plus), oτι ολα τα games στην πλατφορμα που μισεις ειναι ..πενταρακια και ...last gen (η αγαπημενη σου λεξη)

και γενικοτερα βγαλε την αγιαστουρα και αγιαζε την αγία sony. Ο,ΤΙ και να κανει.

ετσι κι αλλιως τοσα χρονια αυτο εκανες. τωρα θα αλλαξεις?

Γενικοτερα βγαλε την αγιαστουρα και αγιαζε την αγία MS. Ο,ΤΙ και να κανει.

ετσι κι αλλιως τοσα χρονια αυτο εκανες. τωρα θα αλλαξεις?

fixed γιατι θα πεσει φωτια να μας καψει...

:)

Αν ειχε γινει το αναποδο(δλδ πληρωνες sony για online και αντεγραφε πετυχημενο μοντελο της MS αλα plus), ξερω και ξερεις οτι απο μονος σου θα ξεκιναγες ποστς κραξιματος για την sony,σεντονια επι σεντονιων.Εγω τουλαχιστον απαντησα στα offtopic ποστ σου που εχουν να κανει παλι με την κακια sony.Το εχω ξαναπει.Δεν ξεκιναω ποτε κατι,οποτε μην με συγκρινεις με τον τροπο που λειτουργεις εσυ.Δεν σε εχω φτασει ποτε και οουτε προκειται  :P.

Εχω αλλεργια στους sony haters(ΟΧΙ στους xbox fans) και ως εκει. :P.(για αυτο και εχουμε την κοντρα :P)

Οσο για τα υπολοιπα(κατηγοριες-προβλεψεις) για μενα δεν εχεις πεσει σε τπτ μεσα :P

Petran εχεις θεματακι...

Τα παιχνιδια ειναι καλυτερα απο του one.Ιndie games ειναι και στις 2 πλατφορμες εκτος απο ενα-δυο και εχεις και ενα λιγοτερο ;).

Aσε που απο 5αρια retail games προτιμω καλα indies...

Καλες οι εντυπωσεις με τα Battlefield οπως λες και εσυ για καποιον που δεν ξερει, αλλα το crimson dragon ειναι 5ρακι οχι BF.

Εντωμεταξυ βγηκες απο την σπηλια βρε Πετρο τωρα και ανακαλυψες οτι υπαρχουν τετοιες υπηρεσιες πλεον,τωρα που να ναι καλα η sony, βλεπεις με αυτον τον τροπο κανα παιχνιδακι στο One . :P

Που ησουν πριν?Φανταζομαι θα μιλαγες για ενoiκια 2.5 χρονια τωρα.

Οσο για το Online φυσικα και επηρεασε την sony το επι πληρωμη του xbox, διαφωνεις?Το πληρωνες και τωρα πρεπει να πληρωνω και εγω την επιτυχια του.(φυσικα και την επιλογη την κανει η sony και αυτη εχεις τη πρωτη ευθυνη)

Οσο επηρεασε την MS με τα παιχνιδια που παιζεις τωρα λογο του copy paste της υπηρεσιας που εχεις πλεον.

Ελπιζω να εχεις αφισα του Hirai στο δωματιο. :P:P:P

Φυσικα και δεν μου αρεσει που πρεπει να πληρωνεις και το εχω πει οτι πρωτος θα το κοψω οταν το πακετο των games δεν με καλυπτει. :)(δν προκειται να πληρωσω μονο για online την sony)

Eγω μιλησα για την συγκριση των παιχνιδιων απο τον Ιουνιο και μετα.Που η υπηρεσια της sony εξακολουθει να ειναι ανωτερη ακομα και αν αυτος ο μηνας ειναι ο χειροτερος ever.

Εγω θελω μοντελο σαν του ps3.Free οnline και ας εχει την ιδια ποιοτητα.

edit.Εκανα καπως edit το ποστ για να μην δειχνει επιθετικο, αφου δεν το εγραψα με τετοια διαθεση.Iσα ισα με χαβαλε :).

Δεν διαβασα το σχολιο πριν την επεξεργασια, οποτε none offense taken.. :P Kατα τα αλλα, επειτα απο αυτη τη διευκρινιση συμφωνουμε.

Το κομματι για τον πετραν εδειχνε επιθετικο καπως, ενω δεν ειχα τετοια διαθεση,  το δικο σου μερος δεν το αλλαξα. :P

Το ότι ένα παιχνίδι είναι indie κι όχι υπερπαραγωγή εκατομμυρίων από την ΕΑ το κάνει αυτόματα κατώτερο; Αποκλείεται να είναι καλύτερα "μικρότερα" παιχνίδια, δηλαδή; 

Δεν το γράφω αυτό ως υπεράσπιση του Metacritic, καθώς έχω δηλώσει στο παρελθόν πολλές φορές ότι αυτή η υπηρεσία είναι ένας από τους καρκίνους της βιομηχανίας, αλλά ως διερεύνηση της στάσης απέναντι στα indie games που διακρίνω. 

Η Sony πολύ καλά κάνει κι εστιάζει στα indies. Το core κοινό το έχει, δεν πάει πουθενά. Τα παιχνίδια όμως πλέον είναι για όλους, όχι για μια κλειστή, αποκλειστική ομάδα υποκουλτούρας που βρίσκεται σε τέλμα εδώ και χρόνια. Πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, μόνο από indie πλευρά έχω δει φρέσκα και ριψοκίνδυνα πράγματα τα τελευταία χρόνια. Χίλιες φορές 10 τέτοια παρά ένα Battlefield για μένα. 

Αν έχω κατεβάσει κάποιο και το σβήσω. Το ξανακατεβάζω στο ps plus? ή πρέπει να το κρατάω σε backup? στο pc μου

Αν έχω προσθέσει στην κάρτα παιχνίδια του ps3 και τα έχω "αγοράσει" μέσα στο ps plus, αν πάρω ps3 τα χριστούγεννα θα μου τα δώσει να τα κατεβάσω (θα είμαι συνδρομητής στο ps plus εννοείτα)

Απαξ και κατεβασεις κατι, μενει για παντα στην download list, πλεον στην κατηγορια Library του PS4. Αμα ληξει η συνδρομη δε παιζουν αλλα οταν ανανεωσεις παιζουν παλι, δε τα χανεις σαν υλικο, χανεις το ability να τα τρεξεις.

Το plus αναλογως του χρηστη ειναι απο κακο εως πολυ καλο. Εγω που εχω, PS3-Vita-PS4, θεωρω οτι εχω το απολυτο οικοσυστημα, μιας και τα παιχνιδια στο συνολο τους ειναι απο καλα εως αριστα.

Τωρα στο 4 εχει απο αριστα εως κακιστα, αλλα το δικαιολογω γιατι ειναι αρχη, και ισως στους κατοχους μονο PS4 να φενεται φτωχο.

Τωρα για την MS, δεν πληρωνω Gold, αλλα απο οτι εχω δει στο 360, οτι δινει τωρα τα ειχε δωσει το Plus κανα χρονο και πριν.

• Like 4

Τωρα για την MS, δεν πληρωνω Gold, αλλα απο οτι εχω δει στο 360, οτι δινει τωρα τα ειχε δωσει το Plus κανα χρονο και πριν.

Εμ, ναι, το ξεχνάμε αυτό όταν γίνονται οι συγκρίσεις στην ίδια περίοδο :P

Επίσης, μια λεπτομέρεια που έχει περάσει ασχολίαστη, στο One παίζουν και με παρατάσεις παιχνιδιών σε δεύτερο μήνα, πράγμα που ακόμα δεν έχει κάνει η Sony χωρίς να δώσει καινούργια παιχνίδια. 

Επίσης no. 2, το Towerfall τα σπάει, κι ας ξεκίνησε ως Ouya exclusive!

• Like 2

Να συμπληρώσω επίσης τις πολύ καλές προσφορές που κάνει κάθε περίπου 15 μέρες το psn οι οποιες έχουν και μια extra μείωση για το plus.Ποτέ δεν είδα στο live του 360 τέτοιες εκπτώσεις στις τιμές των παιχνιδιών.Έχω μέσα στο σκληρό του πσ3 καμιά 30αρια παιχνίδια 

πρώτης διαλογής τα οποία αγόρασα από προσφορά.(έχω 1τβ σκληρό στο πσ3)

Μπα, τα τελευταία 2 χρόνια έχει αξιοπρεπέστατες εκπτώσεις και στο 360. Ισως η χαμηλότερη να είναι 1-2 ευρώ πάνω από τη χαμηλότερη που έχω δει στο ίδιο παιχνίδι στο PS3, αλλά και πάλι, είναι πολύ καλές τιμές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...