Vole Maulder Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Συμφωνω αλλα εχει πλεον να δωσει Δωσε ενα TR (προκειται να πουλησει παραπανω?), ενα AC black Flag (σε 2 μηνες θα βγει το νεο) εχει να δωσει αμα θελει. Δωσε το Knack που πηγε απατο και δε προκειται να το παρει κανεις πλεον, Οχι ομως πιξελιασματα. οσο καλα και να λενε οτι ειναι. Δε γουσταρω να παιζω πιξελ στη κονσολα πως να το κανουμε. αυτα τα τρεχει και το λαπτοπ δεκαετιας. Εδω τα δινουν με 1-1,5 ευρω στο πισι και βαριεσαι να κανεις κλικ να τα αγορασεις. It's a Disgrace Το Towerfall πάντως ήταν από τα πιο διασκεδαστικά multiplayer παιχνίδια που έχω παίξει εδώ και καιρό, κι αν δεν το είχαν δώσει δε θα το είχα καν υπόψη μου ότι υπήρχε Καταλαβαίνω τι λες, κι εγώ σκεφτόμουν καμιά φορά ενώ παίζαμε Towerfall "χαχ, κοίτα να δεις τι παίζουμε στο PS4", αλλά περιμένω να αρχίσουν να τα δίνουν αυτά (Tomb Raider, AC, Knack) αφού κλείσει χρόνο η κονσόλα. Είναι τόσα λίγα τα παιχνίδια ακόμα που κυκλοφορούν, έχουν πέσει κάπως και οι τιμές των launch titles, σίγουρα τραβάνε ακόμα στην αγορά ώς ένα βαθμό. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 εγω που εχω PS Plus ενός χρόνου και το ενεργοποιήσα στο PS4 , μπορώ το χρησιμοποιώ και στο Psvita?
george-GR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 εγω που εχω PS Plus ενός χρόνου και το ενεργοποιήσα στο PS4 , μπορώ το χρησιμοποιώ και στο Psvita? Φυσικά η συνδρομή plus ισχύει για ps3 ps4 ps vita 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ. Οποιος θέλει να με κάνει add friend στο Playstation Network είμαι με το όνομα: MaGiC_JaGuAR
tzinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 1 Contrast November 15, 2013 January 7, 2014 [80] 2 Resogun June 3, 2014 3 Don't Starve January 7, 2014 February 4, 2014 [85] 4 Outlast February 4, 2014 March 4, 2014 [88] 5 Dead Nation: Apocalypse Edition March 4, 2014 April 1, 2014 [91] 6 Mercenary Kings April 1, 2014 May 6, 2014 [94] 7 Stick It to the Man! May 6, 2014 June 3, 2014 [97] 8 PixelJunk Shooter: Ultimate (cross-buy) June 3, 2014 July 1, 2014 [100] 9 Trine 2: Complete Story 10 Doki-Doki Universe (cross-buy) July 1, 2014 August 5, 2014 [103] 11 Strider 12 TowerFall: Ascension 13 Fez (cross-buy) August 5, 2014 September 2, 2014 [104] 14 Road Not Taken αυτα εχει δωσει μεχρι τωρα. Ειναι μιξ κατασταση, εχει indies ενδιαφερον και εθιστικα, εχει παιχνιδια οχι ΑΑΑ αλλα πολυ καλα για τζαμπα (dead nation, outlast, resogun, trine 2) και εχει και indies αδιαφορα που δεν ειναι για ps4 καταστασεις. Αλλα κατι pixeljunk, fez, towerfall μπορει να μοιαζουν ξεπερασμενα αλλα εχουν την πλακα τους και σε κρατανε. Τωρα αν καποιος πηρε προσφατα πσ4 και δει μονο τους 2 τελευταιους μηνες, ισως φαει μια φρικη με την old school κατασταση, αλλα θελει υπομονη η δουλεια. Δεν υπαρχει Back catalogue, το μηχανημα ειναι νεο και οσω και να κραζουμε καμια εταιρια δεν δινει τον ααα τιτλο της στο πλας, πριν κανει τον κυκλο του το παιχνιδι. Προς τα μεσα χειμωνα θα δωσει κανα knack, killzone, thief....ktlp... και μην ξεχναμε οτι ειναι σιγουρο kai to driveclub. Σε συνδυασμο με αυτα που εχει δωσει ηδη και οτι θα φτασει 25-30 παιχνιδια την χρονια, ειναι παραλογο να κραζουμε το πλας. Δεν θα ναι καθε μηνας για ολα τα γουστα. Θελει υπομονη και επιλογη. Αγοραζεις προσεκτικα τα σουπερ παιχνιδια που σε ενδιαφερουν και τα indies και μεσαια παιχνιδια που ειναι λιγο παλια περιμενεις να στα δωσει τζαμπα. Οπως επισης δεν αγοραζεις indies αν σου ερθει η καυλα κατα το τελος του μηνα, περιμενεις ανακοινωσεις για τα νεα στο πλας. Κοντεψε να την πατησω με trine και strider. πχ μην πα να αγορασεις το octodad, to swapper, transistor...κτλπ.... θα τα δοσει το plus σιγουρα, λιγο υπομονη. Και τελος το πλας δεν ειναι ρε παιδια μονο για τα τζαμπε. Προσφερει και πολλες εκπτωσεις και προσφορες στα βαρβατα παιχνιδια. Πηρα τομπ ραιντερ στα 29 ευρο, injustice στα 15 ευρο, resogun περιμενα να πεσει η τιμη, το πηρα 10 ευρο (δεν το προλαβα στο πλας). Τωρα εχει battlefield, fifa, maden, nba στα 35 ευρο απο 69. Πριν ειχε το call of duty. Συνεχεια κανει προσωρινες εκπτωσεις και πρεπει να το ψαχνεις. Προσωπικα δεν προκειται ποτε να δωσο 70 ευρο για παιχνιδι, ειναι παραλογα λεφτα. Το infamous το πηρα μαζι με την κονσολα, τα αλλα με εκπτωσεις, το φιφα στα 40 ευρο απο εξωτερικο και το last of us στα 45 ευρο στο πλας, ειναι λογικη τιμη για τετοιο παιχνιδι, ειδικα απο την στιγμη που δεν ειχα ποτε πσ3. 45-50 ευρο ειναι το μαξ που δινω για παιχνιδι. η ετησια συνδρομη στο πλας μου στοιχισε 30 ευρο. Και μονο με το dead nation που το εχω λιωσει, το trine 2 και της εκπτωσεις που εχω πετυχει, αισθανομαι οτι ειμαι κερδισμενος. Αν καποιος εχει και πσ3 και vita, μιλαμε για τρελο υλικο τζαμπα, οσω και να μην ειναι του γουστου σου τα παιχνιδια καποιους μηνες, στα συν εισα. 6
Vole Maulder Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Το Stick it to the Man, παρεμπιπτόντως, ήταν αρκετά διασκεδαστικό. Θελει υπομονη και επιλογη. Αγοραζεις προσεκτικα τα σουπερ παιχνιδια που σε ενδιαφερουν και τα indies και μεσαια παιχνιδια που ειναι λιγο παλια περιμενεις να στα δωσει τζαμπα. Οπως επισης δεν αγοραζεις indies αν σου ερθει η καυλα κατα το τελος του μηνα, περιμενεις ανακοινωσεις για τα νεα στο πλας. Κοντεψε να την πατησω με trine και strider. πχ μην πα να αγορασεις το octodad, to swapper, transistor...κτλπ.... θα τα δοσει το plus σιγουρα, λιγο υπομονη. Το αυτό. Εγώ εδώ και πολύ καιρό, από όταν φάνηκε ότι δεν αστειεύονταν με το τι έδιναν στο PS3, έχω σταματήσει να αγοράζω παιχνίδια, παρά μόνο αν έχω γερό κόλλημα με κάποιο ή θέλω να στηρίξω ενεργά αυτούς που το έφτιαξαν. Και μία φορά που υπέκυψα και μοιράστηκα με μια φίλη μου το Doki Doki τελικά το έδωσαν 3 μήνες μετά κι έλεγα "σ' τα 'λεγα"
tzinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Το Stick it to the Man, παρεμπιπτόντως, ήταν αρκετά διασκεδαστικό. Το αυτό. Εγώ εδώ και πολύ καιρό, από όταν φάνηκε ότι δεν αστειεύονταν με το τι έδιναν στο PS3, έχω σταματήσει να αγοράζω παιχνίδια, παρά μόνο αν έχω γερό κόλλημα με κάποιο ή θέλω να στηρίξω ενεργά αυτούς που το έφτιαξαν. Και μία φορά που υπέκυψα και μοιράστηκα με μια φίλη μου το Doki Doki τελικά το έδωσαν 3 μήνες μετά κι έλεγα "σ' τα 'λεγα" χθες εγραψα ολο το κατεβατο αλλες 2 φορες και πατησα κατι στο πληκτρολογιο και σβηστηκε!!.Ελεγα λοιπον και για το stick it to the man, στην αρχη μου αρεσε πολυ, καλο χιουμορ, ωραιο art design και διασκεδαστικο παιχνιδι. Ομως καποια στιγμη ψιλοκουρασαν οι διαλογοι και εγινε λιγο επαναλαμβανομενο. Και ειναι και πολυ μικρο, σε 1-2 απογευματα μπορεις να το τερματισεις.Επισης δεν νομιζω αφου το τελειωσεις να ξανασχοληθεις ποτε. Με λιγα λογια το plus βοηθαει σε τετοιες φασεις, ενα παιχνιδι διασκεδαστικο που δεν μετανοιωνεις που το παιζεις και το τελειωνεις, αλλα αν ειχες δωσει 15-20 ευρο πιθανον να συχτηριζες που θα σου εβγαζε τοσο λιγο χρονο ασχολιας. Εδω λεει οτι σε καμια βδομαδα θα εχει νεο κυμα εκτπωσεων σε πολλα πσ4 παιχνιδια στο plus http://www.pushsquare.com/news/2014/08/plenty_of_ps4_discounts_coming_to_europe_next_week 1
grotenfrod Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω στο PS4 μου φαίνεται κάπως τραγικό το psplus με τα indie που δίνει που είναι σε φάση 3-5 ευρώ στο pc. Καλά μερικά από αυτά αλλά νιώθω κοροϊδία να τα παίζω στο PS4. 1
pho Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Παιδιά αυτά τα indie που δίνει το ps plus ούτε για το ps2 δεν είναι! Έχω ps3 και τα προσπερνάω ... Πόσο μάλον αν είχα ps4. Είναι δυνατόν να έχω την καλύτερη next gen κονσόλα και να ασχολούμαι με indie 2d games. Σας παρακαλώ!
pho Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Παιδιά αυτά τα indie που δίνει το ps plus ούτε για το ps2 δεν είναι! Έχω ps3 και τα προσπερνάω ... Πόσο μάλον αν είχα ps4. Είναι δυνατόν να έχω την καλύτερη next gen κονσόλα και να ασχολούμαι με indie 2d games. Σας παρακαλώ! 1
fakiris31 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δεν νομίζω άμεσα τουλάχιστον να δίνει αξιόλογα παιχνίδια αφου για το τέσσερα θα βάλει ο άλλος πλασ λόγο του ονλαιν.... συν οτι θέλει να πουλήσει και το now....
Vole Maulder Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Οπότε ό,τι δεν είναι ΑΑΑ από την Ubisoft ή την ΕΑ το προσπερνάτε χωρίς δεύτερη ματιά; Ενδιαφέρον...
coyote2 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Εμείς έχουμε ps vita και είμαστε ικανοποιημένοι Οταν αγοράσουμε και άλλη μηχανή θα έχουμε πολλά παιχνίδια από ps3 ή ps4
george-GR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Leaving PS Plus:3rd September: Road Not Taken3rd September: FEZ3rd September: Crysis 33rd September: Proteus3rd September: Metrico3rd September: LEGO Harry Potter 5-7 Years Entering PS Plus:3rd September: Velocity 2X3rd September: Sportsfriends3rd September: PlayStation Allstars Battle Royale3rd September: Hoard3rd September: TxK3rd September: Joe Danger PS Vita
kostiger Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Κακιστος μηνας για την υπηρεσια. Μεγαλοπιαστηκαν απο την επιτυχια του PS4 εκει στη Σονυ νομιζω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα