Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και το Atelier στο Vita.

Βασικα παιζει να ειναι και απο τα καλυτερα "giveway".

To Vita παντως καλως ή κακως, ηταν τρομερη αγορα για καποιον που το πηρε day1, μπορει να μην ειχε παιχνιδια, αλλα για τους συνδρομητες plus εχει δωσει μεχρι και τωρα τα καλυτερα του. Δλδ με 249 ευρω και αλλα 30 για το plus σε βαθος χρονου εχεις καμμια 15αρια παιχνιδαρες. κριμα τα παιχνιδια του instant game collection να μην παραμενουν και για τους νεους συνδρομητες.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δλδ με 249 ευρω και αλλα 30 για το plus σε βαθος χρονου εχεις καμμια 15αρια παιχνιδαρες. κριμα τα παιχνιδια του instant game collection να μην παραμενουν και για τους νεους συνδρομητες.

Ακριβως αυτο που ειπες. Ετσι τα βγαζει τα λεφτα του μια χαρα το βητα και θα συνεχισει να τα βγαζει

Και το Atelier στο Vita.

Βασικα παιζει να ειναι και απο τα καλυτερα "giveway".

To Vita παντως καλως ή κακως, ηταν τρομερη αγορα για καποιον που το πηρε day1, μπορει να μην ειχε παιχνιδια, αλλα για τους συνδρομητες plus εχει δωσει μεχρι και τωρα τα καλυτερα του. Δλδ με 249 ευρω και αλλα 30 για το plus σε βαθος χρονου εχεις καμμια 15αρια παιχνιδαρες. κριμα τα παιχνιδια του instant game collection να μην παραμενουν και για τους νεους συνδρομητες.

Εισαι απολυτα σωστος μονο οι συνδρομητές plus βρηκαν την ευκαιρια να απολαυσουν το vita . Το saints row 4 απο την αλλη εγω το βρηκα εξαιρετικα μετριο και τραβηγενο και δεν το απολαυσα οσο το 3 

Μαλλον βιαστηκα να κρινω με βαση τα γουστα μου, αν και χαιρομαι που τα γουσταρετε.Το Atelier ως rpg μου ειναι παντελως αδιαφορο, με το swapper υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να ασχοληθω, αν κι αυτες περιορισμενες, λογω βαρυτατου χρονοδιαγραμματος. Και που θα μπει στη Library, δυσκολο το να ''κατεβει'' πραγματικα. Mε τα Saint's Row δεν εχω ασχοληθει καθολου γενικα, καθως ως σειρα δεν μου εχει κλεισει μεχρι τωρα το ματι. 

Leaving PS Plus:
6th August: TowerFall Ascension
6th August: Strider
6th August: Dead Space 3
6th August: Vessel
6th August: LEGO Batman 2 DC Superheroes
6th August: Doki Doki Universe

Entering PS Plus:
6th August: Road Not Taken
6th August: FEZ
6th August: Crysis 3
6th August: Proteus
6th August: Metrico
6th August: LEGO Harry Potter 5-7 Years

Δυστυχώς οι φήμες ήταν λάθος και για μένα αυτός είναι μακράν ο χειρότερος μηνάς στο ps3 Σκόπευα να ανανεώσω για το vita αν έδιναν καλά games άλλα πραγματικά δεν έχω καμιά όρεξη να παίξω άλλο ένα lego port

• Like 1

Πραγματικά έλεος .Προχθές αγόρασα PS4 πρώτη μου φορά και Ps-Plus και έχω μείνει βλ@κ@ς.δλδ εντάξει κοροιδέυουν τώρα?Επειδή έχουνε τους πλούσιους ευρωπαίους και αμερικάνους να σκάνε τα 70 ευρα κάθε 5 μέρες να αγοράζουνε τα τοπ  PS4 games τους υπολοιπους που είναι σε μέτρια ως κακή οικονομική κατάσταση τους λένε πάρτε αυτα τα ψευτοπαίχνιδα των 6 € μιας και πληρώσατε συνδρομή και να στε και ευχαριστημένοι.

Ρε παιδιά, πόσα παιχνίδια AAA έχουν βγει; Τι περιμένατε, να δίνουν από τον πρώτο χρόνο παιχνίδια που δεν έχουν κλείσει ακόμα ούτε 10 μήνες στην αγορά και είναι και λίγα; 

• Like 3

Πραγματικά έλεος .Προχθές αγόρασα PS4 πρώτη μου φορά και Ps-Plus και έχω μείνει βλ@κ@ς.δλδ εντάξει κοροιδέυουν τώρα?Επειδή έχουνε τους πλούσιους ευρωπαίους και αμερικάνουν να σκάνε τα 70 ευρα κάθε 5 μέρες να αγοράζουνε τα τοπ  PS4 games τους υπολοιπους που είναι σε μέτρια ως κακή οικονομική κατάσταση τους λένε πάρτε αυτα τα ψευτοπαίχνιδα των 6 € μιας και πληρώσατε συνδρομή και να στε και ευχαριστημένοι.

Δεν είναι αυτός ο λόγος άλλα το plus δεν είναι όπως στο ps3 δηλαδη κατι προαιρετικο που το αγοραζεις για τα games στο ps4 αμα θες να παιξεις online ειναι αναγκαστικο αρα οι συνδρομες θα πουληθουν ανεξαρτητα απο τα games που δινονται συν την ελειψη ΑΑΑ τιτλων στην κονσολα αυτην την στιγμη μην περιμενετε θαυματα αμεσα

Παντως το Metrico φαινεται ενδιαφερον το μονο που θα δοκιμασω 

Συμφωνω αλλα εχει πλεον να δωσει

Δωσε ενα TR (προκειται να πουλησει παραπανω?), ενα AC black Flag (σε 2 μηνες θα βγει το νεο) εχει να δωσει αμα θελει. Δωσε το Knack που πηγε απατο και δε προκειται να το παρει κανεις πλεον,

Οχι ομως πιξελιασματα. οσο καλα και να λενε οτι ειναι. Δε γουσταρω να παιζω πιξελ στη κονσολα πως να το κανουμε. αυτα τα τρεχει και το λαπτοπ δεκαετιας.

Εδω τα δινουν με 1-1,5 ευρω στο πισι και βαριεσαι να κανεις κλικ να τα αγορασεις.

It's a Disgrace :)

• Like 1

Ρε παιδιά, πόσα παιχνίδια AAA έχουν βγει; Τι περιμένατε, να δίνουν από τον πρώτο χρόνο παιχνίδια που δεν έχουν κλείσει ακόμα ούτε 10 μήνες στην αγορά και είναι και λίγα; 

This.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...