george-GR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Αύριο τελειώνει η συνδρομή μου αλλά θα περιμένω για να βάλω άλλη γιατί οι τελευταίοι μήνες με λίγες εξαιρέσεις δεν μου άρεσαν καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=QLo9V2gzZFU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 εν το μεταξύ μπαίνεις μέσα εχει το lego marvel για το vita στα παιχνίδια..... και μόλις κάνεις κλικ να τα δεις όλα το ξαναβλέπεις με 25 ευρω κόστος... Τι παιχνίδι του μήνα το έχει τότε δε καταλαβαίνω http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-Plus/PlayStation-Plus-July-Content/m-p/21662015#M2440?WT.mc_id=pdcticker http://gr.playstation.com/playstationplus/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 νομίζω μπαίνουν την 2η τετάρτη του μήνα edit 1: μπήκαν απλά μάλλον κόλλησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ρε σεις, το Towerfall είναι πολύ διασκεδαστικό. Δεν το περίμενα καθόλου, πρέπει να πω. Δοκιμάστε το με παρέα, αξίζει. Πάλι καλά που το έδωσαν στο Plus, αλλιώς, δεν έπαιζε να είχα ασχοληθεί μαζί του και θα ήταν κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V3NDETTA Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Έχουμε κανένα νέο για το ποια παιχνίδια θα δοθούν στο plus τον μηνα Αύγουστο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChloeQueen Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Νωρίς δεν είναι ακωμα.. Πιστεύω να δώσει τίποτα καλό γιατί ο προηγούμενος μήνας έιταν απογοήτευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V3NDETTA Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Νωρίς δεν είναι ακωμα.. Πιστεύω να δώσει τίποτα καλό γιατί ο προηγούμενος μήνας έιταν απογοήτευση Το γνωρίζω φιλε μου,πως είναι νωρίς ακόμα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Αδιάφορα παιχνίδια πλέον βγάζει το PS Vita. Μέχρι και ο αδερφός μου που παίζει ότι σαβούρα υπάρχει βαρέθηκε. Το βλέπω να πηγαίνει για πουλήμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george-GR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Αδιάφορα παιχνίδια πλέον βγάζει το PS Vita. Μέχρι και ο αδερφός μου που παίζει ότι σαβούρα υπάρχει βαρέθηκε. Το βλέπω να πηγαίνει για πουλήμα... Και εγώ που έχω vita το σκέφτομαι σοβαρά να το πουλήσω είναι απελπιστική η κατάσταση με τελείως ''άχρωμα'' παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 εγω το πουλησα ηδη (το ανταλαξα με 3ds) μου λειπει παντος...οχι ως παιχνιδομηχανη αλλα ως youtube player για να βλεπω στο κρεβατι και να με περνει ο υπνοςηταν φοβερο για αυτο το σκοπο (και οχι δεν ειρωνευομαι lol) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Καλά, κι εμένα το PSP είχε-και έχει καταλήξει για να βλέπω σειρές στις πτήσεις Κρίμα, πάντως, που το παράτησαν έτσι, φαινόταν υποσχόμενο όταν το παρουσίασαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 εγω θα κανω υπομονη μεχρι το επομενο καλοκαιρι...ημουν και απο τους πρωτους που το αγορασε..... θα χαλασει στο τελος απο το να μην το χρησιμοποιω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Εγω λογω οικογενειας-επαγγελματικων υποχρεωσεων και του οτι με βολευει λιγο πριν με προσκαλεσει ο Μορφεας , το χρησιμοποιω και αρκετα μαλιστα. Αυτο ομως δεν σημαινει, οτι παυει να ισχυει το γεγονος, της σχεδον πληρους εγκαταλειψης του απο τη Σονυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george-GR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Υπάρχουν φήμες σε διάφορα site ότι τον Αύγουστο θα έχουμε τα εξής παιχνίδια PS4:Octodad: Dadliest Catch and The Swapper PS3:Saints Row IV PS vita:1001 Spikes and Atelier Rorona Plus Το δεύτερο στο ps3 ήταν το Far Cry 3 που ήδη έχει δοθεί και για αυτό δεν το αναφέρω . Τουλάχιστον για το vita ελπίζω να μην είναι αυτά τα παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα