Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα φύγουν κάποια στιγμή από το plus και δεν θα μπουν αλλά στη θέση τους λόγο των 2 games του πσ4

Sorry δεν το έπιασα. Εννοείς ότι το pes 2014 ή το NBA 2k14, μόλις συμπληρώσουν χρόνο, δεν θα μπορούμε να τα παίξουμε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα φύγουν κάποια στιγμή από το plus και δεν θα μπουν αλλά στη θέση τους λόγο των 2 games του πσ4

Sorry δεν το έπιασα. Εννοείς ότι το pes 2014 ή το NBA 2k14, μόλις συμπληρώσουν χρόνο, δεν θα μπορούμε να τα παίξουμε?

Οχι τα yearly games ειναι τα uncharted 3 lbp kart kai xcom στο ps3 και τα gravity rush και uncharted golden abyss στο vita. Αυτα θα φυγουν στο αμεσο μελλον απο το πλας και δεν θα μπουν αλλα στη θεση τους
  • Like 1

Οχι τα yearly games ειναι τα uncharted 3 lbp kart kai xcom στο ps3 και τα gravity rush και uncharted golden abyss στο vita. Αυτα θα φυγουν στο αμεσο μελλον απο το πλας και δεν θα μπουν αλλα στη θεση τους

πως τα ξεχωρίζεις?

πως τα ξεχωρίζεις?

Τα χαν ανακοινωσει οταν μπηκαν στο plus σαν yearly games

Ρε παιδιά για να ρωτήσω κάτι. Έχω ps3 και πάω στο ps4 ... Τα αγορασμένα παιχνίδια από το ps3 μπορώ να τα παίξω στο 4;

Εννοώ βέβαια τα online αγορασμένα και όχι τα δισκάκια που γνωρίζω ότι δεν παίζουν.

οχι ακομη.

προβλεπεται στο μελλον με την υπηρεσια Playstation Now και αυτο οχι για ολα τα παιχνιδια αλλα για οσα θα υποστηριζονται

Μη ρωτας ποια ειναι αυτα. Δεν εχουν ανακοινωθει ακομη. Εχει πολυ μελλον η δουλεια.

εχει κανεις προβληματα να μπει στο store? εχει 10 μερες που μου λεει οτι ειμαι under maintenace.. το λεει κ σε εσας η μονο εγω?

Εγώ σήμερα μπήκα και κατέβασα το ΝΒΑ λειτουργεί κανονικά ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...