V3NDETTA Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Είχα αγοράσει πριν μερικά χρόνια από το PSN, το Metal Gear Solid - psOne Classics. Είχα αγοράσει διάφορα παιχνίδια, όπως και το Resident Evil και Crash Bandicoot Warped. Δυστυχώς στα Downloads μου, μου εμφανίζει μόνο το τελευταίο από αυτά και όταν πάω να βρω με Search το Metal Gear Solid, μου λέει ότι πρέπει να το αγοράσω. Θυμάμαι ότι το είχα πληρώσει αν δεν κάνω λάθος 5€ τότε. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ. Μήπως φιλε το έχεις αγοράσει το ένα παιχνίδι με ένα account και το άλλο παιχνίδι με άλλο account ?
Heatspreader Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Πω ρε φίλε... Μάλλον ναι. Έχω και Αμερικάνικο Account. Θα το τσεκάρω και θα ενημερώσω.
george-GR Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Leaving PS Plus: 30th April: Mercenary Kings 30th April: Pro Evolution Soccer 2014 30th April: Bioshock Infinite 30th April: Hotline Miami (Cross Buy) 30th April: MotoGP13 Entering PS Plus: 30th April: Stick it to the Man 30th April: Payday 2 30th April: Puppeteer 30th April: Muramasa Rebirth 30th April: Everybody’s Golf Προσωπικά μετά τον Απρίλιο που με ξετρέλανε στο plus αυτός ο μηνάς με αφήνει αδιάφορο εκτός από το puppeteer το οποίο φαίνεται πολύ ενδιαφερον
Vole Maulder Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Και το Muramasa πολύ καλό είναι, για όποιον έχει Vita (και δεν έχει Wii).
stratigos24 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 30th April: Stick it to the Man http://blog.eu.playstation.com/2014/04/23/coming-ps-plus-may-puppeteer-payday-2-muramasa/ 1
tzinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 εδω εχει ινφο/σκηνες απο ολλα τα παιχνιδια του μαιου. Δεν ξερω στην αρχη μου φανηκε το stick it to the man χαζοπαιχνιδο , αλλα εχει χαριτωμενα γραφικουλια και μπορει το gameplay να ειναι ενδιαφερον. παντως εχει καλλες κριτικες σε ps3 και pc, 80ρια περιπου.
pho Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τώρα τελευταία μας έχει φλωμώσει το plus με first person. Δεν μπορώ να τα παίξω και δεν τα γουστάρω ... 3
Bourdoulas Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δυστυχώς αυτή η γενιά μας έχει φλομώσει με FPS. 2
tzinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ασχοληθηκα για καμια ωριτσα και κατι με το Stick it to the Man και το βρηκα συμπαθεστατο. Ενα basic platformer, πας δεξια αριστερα, πηδας σε πλατφορμες αλλα εχει και 2-3 εξυπνες ιδεες για κατι λιγο παραπανω. Αλλα ουσιαστικα το ζουμι ειναι στο art design και τους διαλογους, εχει πολυ γελιο. Νομιζω οτι το παιχνιδι διαρκει σχετικα λιγο και αξιζει να το προχωρησεις μονο για τον χαβαλε που προσφερει
coyote2 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 ο Απρίλης ηταν καλύτερος μήνας. τελειωσαμε στο βιτα 2 παιχνίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα