Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα αγοράσει πριν μερικά χρόνια από το PSN, το Metal Gear Solid  - psOne Classics. Είχα αγοράσει διάφορα παιχνίδια, όπως και το Resident Evil και Crash Bandicoot Warped. Δυστυχώς στα Downloads μου, μου εμφανίζει μόνο το τελευταίο από αυτά και όταν πάω να βρω με Search το Metal Gear Solid, μου λέει ότι πρέπει να το αγοράσω. Θυμάμαι ότι το είχα πληρώσει αν δεν κάνω λάθος 5€ τότε.

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;

Ευχαριστώ.

Μήπως φιλε το έχεις αγοράσει το ένα παιχνίδι με ένα account και το άλλο παιχνίδι με άλλο account ?

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Leaving PS Plus:

30th April: Mercenary Kings

30th April: Pro Evolution Soccer 2014

30th April: Bioshock Infinite

30th April: Hotline Miami (Cross Buy)

30th April: MotoGP13

Entering PS Plus:

30th April: Stick it to the Man

30th April: Payday 2

30th April: Puppeteer

30th April: Muramasa Rebirth

30th April: Everybody’s Golf

Προσωπικά μετά τον Απρίλιο που με ξετρέλανε στο plus αυτός ο μηνάς με αφήνει αδιάφορο εκτός από το puppeteer το οποίο φαίνεται πολύ ενδιαφερον

Δημοσ.

εδω εχει ινφο/σκηνες απο ολλα τα παιχνιδια του μαιου. Δεν ξερω στην αρχη μου φανηκε το stick it to the man χαζοπαιχνιδο , αλλα εχει χαριτωμενα γραφικουλια και μπορει το  gameplay να ειναι ενδιαφερον. παντως εχει καλλες κριτικες σε ps3 και pc, 80ρια περιπου.

Δημοσ.

Τώρα τελευταία μας έχει φλωμώσει το plus με first person. Δεν μπορώ να τα παίξω και δεν τα γουστάρω ...

• Like 3
Δημοσ.

ασχοληθηκα για καμια ωριτσα και κατι με το Stick it to the Man και το βρηκα συμπαθεστατο. Ενα basic platformer, πας δεξια αριστερα, πηδας σε πλατφορμες αλλα εχει και 2-3 εξυπνες ιδεες για κατι λιγο παραπανω. Αλλα ουσιαστικα το ζουμι ειναι στο art design και τους διαλογους, εχει πολυ γελιο. Νομιζω οτι το παιχνιδι διαρκει σχετικα λιγο και αξιζει να το προχωρησεις μονο για τον χαβαλε που προσφερει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...