aslanG7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Kαλησπερα εχω αγορασει το ps4 και εχω αγορασει απο το Ps plus το fifa 14...Σε περιπτωση πωλησης της κονσολας ο επομενος βαζοντας το email του και password θα μπορεσει να παιξει το παιχνιδι? οχι δεσμευται στον user που εκανε την αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Το live λειτουργεί διαφορετικά; Γιατί εγώ που πήρα πρόσφατα μεταχειρισμένο, είχε το Halo 3 του προηγούμενου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Αυτά που δίνει το Live μένουν και αφού λήξει η συνδρομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Kαλησπερα εχω αγορασει το ps4 και εχω αγορασει απο το Ps plus το fifa 14...Σε περιπτωση πωλησης της κονσολας ο επομενος βαζοντας το email του και password θα μπορεσει να παιξει το παιχνιδι? οχι δεσμευται στον user που εκανε την αγορα Η μονη λυση σε αυτη την περιπτωση για να μπορει αυτος που θα αγορασει το PS4 απο εσενα να μπορει να παιξει και το FIFA 14 ειναι να του δωσεις τα στοιχεια του account σου με το οποιο εχεις αγορασει το Fifa,στη συνεχεια να το κατεβασει με αυτο το account και μετα θα μπορει να παιξει το Fifa με οποιο account δικο του θελει αυτος.Κατι το οποιο δεν αξιζει να το κανεις,εκτος αν ο αγοραστης ειναι εμπιστος,πραγμα δυσκολο κατα την γνωμη μου.Απο την στιγμη που ο αλλος μπορει να μπει με το account σου εχει και προσβαση στην download list σου,οτι εχεις κατεβασει... Και κατι αλλο,απ'οτι ξερω στην περιπτωση αυτη οτι παιχνιδι εχεις αγορασει απο το Store μπορει αν το κατεβασει ο αλλος και να το εχει μονιμα με τον τροπο που εγραψα παραπανω,Αλλα νομιζω οτι αυτο ισχυει για τα παιχνιδια που εχεις αγορασει μονο,οχι για αυτα που εχεις παρει free απο το Plus.Κατι που ισως ισχυει και για το Fifa που εχεις αγορασει απο το Plus με εκπτωση απότι καταλαβα.Ισως μπορει να το εχει ο αλλος,μονο αν εχει και αυτος plus συνδρομη.Δηλαδη νομιζω οτι τα παιχνιδια του Plus δεν μεταφερονται σε αλλη κονσολα.Υποθετικα μιλαω,δεν ειμαι σιγουρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Λοιπόν Πήρα το Vita Οτι παιχνίδια είχα αγοράσει με voutcher και τα είχα κάνει download στο psp go κάποτε στο λογαριασμό μου που τα εφερε και τα κατέβασα πάλι 6 από τα 10 ήταν συμβατά. not bad ! Δεν έχω γραφτεί ακόμη στο plus Απλά αναφέρομαι σε αυτά που είχα νόμιμα και είχα κάνει download Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) παιδες για βοηθηστε, πρωτη φορα χρηστης του plus. Δεν εχω ακομα το πσ4 διοτι περιμενω το παπαρα τον κωτσοβολο να φερει το infamous pack. Οποτε εκανα 14 μερες δοκιμαστικο απο το πισι για να καβατζωσο το dead nation και mercenary kings. Επισης αγορασα digital το tomb raider που το εβγαλε τελος μαρτη προσφορα στα 29 ευρο. Λοιπον μιας και το πσ4 δεν εχει ερθει ακομα και παει για μετα το πασχα, θελω να ανανεωσο τον λογαριασμο. Καταρχας εαν δεν κανω τιποτα μου χρεωνει την visa και κανει αυτοματη ανανεωση? Πρεπει να κανω κατι για να το αποφυγω αυτο? 2ρον εχω αγορασει ps plus καρτα απο τον κωτσο στα 30 γιουρια για ενα χρονο. Τωρα αυτη λεει για ps3 kai vita πανω, αλλα νομιζω οτι δεν υπαρχει αλλη, η ιδια κανει και για ps4, σωστα? Παω λοιπον να κανω redeem prepaid card, αλλα μου λεει οτι αυτο δεν μπορει να γινει μεσω pc! Τι γινετε τωρα, αφηνω τον λογαριασμο να ληξει? Και μετα το ανανεωνο απο το Ps4 οταν μου ρθει? Με τα παιχνιδια τι γινεται?Εχω βαλει στα dwonloads και τα αλλα free παιχνιδια. Ο λογαριασμος ληγει αυριο θαρω. edit- διαβαζοντας προηγουμενα ποστ, καταλαβα οτι τα παιχνιδια μενουν στον λογοριασμο μου, το tomb raider που αγορασα μπορω να το παιξω ακομα και αν δεν ανανεωσο, τα free μεσω Plus μονο αμα ανανεωσο. Σωστος? Το θεμα ειναι τι κανω με την 1 year card που αγορασα. Ισχυει οτι δεν μπορει να περαστει απο το πισι? Επισης τικαρα no στο automatically add funds to renew subscriptions. Αρα λογικα δεν θα χρεωθει η καρτα μου αυριο που θα ληξει to trial. Να το αφησω να ληξει και να περασω την καρτα απο το ps4? Επεξ/σία 13 Απριλίου 2014 από tzinos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evo481 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 δεν εχω χειριστει τη συνδρομη απο τον υπολογιστη αλλά... μπορείς να βρεις καπου ενα πσ4 να κανεις redeem τη καρτα ή απλά αφήνεις να λήξει και όταν ερθει το μηχάνημα το κάνεις στο δικό σου, δεν θα έχεις χάσει κάτι από τα παιχνίδια η κάρτα είναι η ίδια για όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 @tzino: εισαι οκ με οτι εκανες. Σωστα εβαλες ΝΟ στο automatically add new funds.. Ετσι δε θα σου τραβηξει χρηματα απο τη καρτα για ανανεωση συνδρομης Την 1 year card θα περιμενεις το ΠΣ4 για να την περασεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Πειράζει που την 1 year την είχα περάσει πριν πάρω PS4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evo481 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 όχι απλά χάνεις μέρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 αυτό με τα 30 ευρω πως το έκανες? http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-3/periferiaka-ps3/131522-sony-card-playstation-plus-365days ευκαιρία μου φαίνεται? ισχύει για όλα... ps vita ps3 ps4? εχω αγορασει ps plus καρτα απο τον κωτσο στα 30 γιουρια για ενα χρονο. Τ Το αγόρασα κι εγω.... thankς φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 όχι απλά χάνεις μέρες! Α, Ok. Κάτι που λένε ότι το PSN του PS4 δεν παίζει αν δεν είσαι Plus, ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Για να παίξεις multiplayer παιχνίδι που δεν είναι free to play, ναι, χρειάζεσαι Plus. Χάνεις μέρες, αλλά κερδίζεις τα δωρεάν παιχνίδια παράλληλα, οπότε καλά είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evo481 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 γενικά στα 30ε που το έχουν μερικά μαγαζιά το πλας ειναι καλή φάση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Είχα αγοράσει πριν μερικά χρόνια από το PSN, το Metal Gear Solid - psOne Classics. Είχα αγοράσει διάφορα παιχνίδια, όπως και το Resident Evil και Crash Bandicoot Warped. Δυστυχώς στα Downloads μου, μου εμφανίζει μόνο το τελευταίο από αυτά και όταν πάω να βρω με Search το Metal Gear Solid, μου λέει ότι πρέπει να το αγοράσω. Θυμάμαι ότι το είχα πληρώσει αν δεν κάνω λάθος 5€ τότε.Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα