Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκετοί φώναζαν από τότε, αλλά δεν συμφωνούσα. Αν στην παρέα άρεσε το FIFA 12, θα κάναμε τη μετάβαση τότε, αλλά δεν είναι τόσο χαοτική η διαφορά κατά τη γνώμη μου.

Τότε που λες, μου άρεσε το PRO.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Brothers στο PS3  παιζει και 2πλο?Το εβαλα στην αρχη και με 1 μοχλο χειριζομουν και τους 2 παιχτες.ο 2ος μοχλος δεν εκανε τιποτα.Και δεν εχει καποια ρυθμιση για 2ο μοχλο.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Πάω να κατεβάσω το sly cooper σήμερα και μου εμφανίζει μήνυμα

"There is not enough free space on the system storage" ...

Βλέπω όμως στο system information ότι έχω free space 35gb από τα 149gb του ps3 ...

Μπορεί παρακαλώ να μου πει κανείς τι γίνεται;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το παιχνιδι ειναι 19GB περιπου

Για να στο κατεβασει χρειαζεται ακριβως το διπλασιο χωρο (19GB δεσμευονται για το download + 19GB δεσμευονται για την εγκατασταση). Μετα την εγκατασταση το download σβηνεται και σου ξαναμενει ο ελευθερος χωρος.

Πρεπει να ελευθερωσεις λοιπον περι τα 3-4 GB για να το κατεβασεις.

• Like 1
Δημοσ.

Για να στο κατεβασει χρειαζεται ακριβως το διπλασιο χωρο (19GB δεσμευονται για το download + 19GB δεσμευονται για την εγκατασταση). Μετα την εγκατασταση το download σβηνεται και σου ξαναμενει ο ελευθερος χωρος.

Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω τώρα!

Δημοσ.

Απ το στόμα μου το πήρες.

Δημοσ.

οταν ξεγραφτώ... τα πιτσιρίκια τα κρατάνε τα παιχνίδια χωρίς online? απλά για να τα παίζουμε?

Μπορώ να τα βάλω στο λαπτοπ και με copy paste στο memory card του vita να παίζουνε?

Δημοσ.

οταν ξεγραφτώ... τα πιτσιρίκια τα κρατάνε τα παιχνίδια χωρίς online? απλά για να τα παίζουμε?

Μπορώ να τα βάλω στο λαπτοπ και με copy paste στο memory card του vita να παίζουνε?

Οχι δυστυχως, οταν τελειωσει η συνδρομη δεν μπορεις να ξαναπαιξεις εκτος και αν κανεις ανανεωση.

Δημοσ.

δηλαδή κάτι που έχει γραμμένο στην κάρτα σου δε παίζει.

Αυτά που μας δίνουν δώρο όταν το αγοράζουμε δε παίζουν για πάντα? αυτά που έχουν voucher?

Αυτά που είχα πάρει για το psp go? νομιμα?

Δημοσ.

δηλαδή κάτι που έχει γραμμένο στην κάρτα σου δε παίζει.

Αυτά που μας δίνουν δώρο όταν το αγοράζουμε δε παίζουν για πάντα? αυτά που έχουν voucher?

Αυτά που είχα πάρει για το psp go? νομιμα?

Αυτα που αγορασες απο ps store με η χωρις εκπτωση, θα παιζουν για παντα. Αυτα που σου εδωσε δωρεαν η συνδρομη θα παιζουν μεχρι την ληξη της συνδρομη.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Φρέσκος κάτοχος PS3 κι εγώ (πριν λίγες ώρες το σύνδεσα).... προσπαθώ να κατεβάσω το PES2014  από ps plus (έχοντας κανονικά ενεργοποιήσει τη συνδρομή), αλλά δε μπορώ. 

Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμο ακόμη (ή κάτι παρόμοιο....)

Το δε Sly Cooper, μου το εμφανίζει ως δωρεάν, αλλά όταν το επιλέγω μου βγάζει επιλογή να το κάνω add to cart με χρέωση 19,99.

Κατέβασα κανονικά Bioshock, Uncharted 3, χωρίς κανένα πρόβλημα. Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Φρέσκος κάτοχος PS3 κι εγώ (πριν λίγες ώρες το σύνδεσα).... προσπαθώ να κατεβάσω το PES2014  από ps plus (έχοντας κανονικά ενεργοποιήσει τη συνδρομή), αλλά δε μπορώ. 

Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμο ακόμη (ή κάτι παρόμοιο....)

Το δε Sly Cooper, μου το εμφανίζει ως δωρεάν, αλλά όταν το επιλέγω μου βγάζει επιλογή να το κάνω add to cart με χρέωση 19,99.

Κατέβασα κανονικά Bioshock, Uncharted 3, χωρίς κανένα πρόβλημα. Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Δοκίμασε να μπεισ μέσω playstation plus-->your instant games--> και διάλεξε τα παιχνίδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα που αγορασες απο ps store με η χωρις εκπτωση, θα παιζουν για παντα. Αυτα που σου εδωσε δωρεαν η συνδρομη θα παιζουν μεχρι την ληξη της συνδρομη.

Τα παλιά θα τα παίζει, του psp go, copy paste στη κάρτα μνήμης

Τα έχω κάνει download κανονικα στο psp go.

Τα έχει ακόμα στο history του κωδικού μου

Φαντάζομαι ότι δε θα τα παίζει... ήταν μία καλή αρχή να έχεις 10 παιχνίδια ακόμη όταν πάρω vita στα παιδια

Επεξ/σία από coyote2
Δημοσ.

Kαλησπερα εχω αγορασει το ps4 και εχω αγορασει απο το Ps plus το fifa 14...Σε περιπτωση πωλησης της κονσολας ο επομενος βαζοντας το email του και password θα μπορεσει να παιξει το παιχνιδι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...