Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

PS4

Mercenary Kings

PS3

Pro Evolution Soccer 2014

Sly Cooper: Thieves in Time

Hotline Miami

MotoGP 13

ποδοσφαιρακι σε plus μου φαινετε παραξενο που το ειδες φιλε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.pushsquare.com/news/2014/03/talking_point_are_we_starting_to_expect_too_much_from_playstation_plus

ενδιαφερον αρθρο και σχολια. Το ιδιο θεμα ποιασανε, για το ποσο ρεαλιστικες ειναι οι απαιτησεις για το plus και οσους φωναζουν που δεν εχουν δωσει ακομα κανα killzone h infamous ss ακομα.

Απο την αλλη γινεται και χαμος με τα Indies. Καλα και χρησιμα, καποια ειναι δημιουργικα και εξυπνα, αλλα ειναι αστειο να εχεις σκασει τοσα φραγκα για μηχανημα τουρμπο και να σου πασαρουν το ενα 16bit lookalike indie πισω απο το αλλο.Το προβλημα ειναι η αναλογια σε κυκλοφοριες και ανακοινωσεις indie/aaa titles. Εαν ειχαν βγει watchdog, order, destiny, division, witcher, driveclub κανα uncharted h last of us 2......η να ξερεις οτι ερχονται συντομα και οχι τελη του χρονου........τοτε δεν θα υπηρχαν τοσες μουρμουρες για τα indies.  Τωρα για καθε 5 indies βγενει και μια ανακοινωση καθυστερησης μεγαλου τιτλου και σου σπαει περισοτερο τα νευρα. Μα να εχεις ps4 και να βγενουν συνεχεια παιχνιδια που μοιαζουν οτι μπορουν να τρεξουν και στο ps1 ειναι περιεργο.

Πάει χάλασε κ το PS plus.

Το pes14 το πήρα πριν ενα μήνα περιπου,κ νομίζω πως είναι ότι χειρότερο έχω παίξει στη ζωή μου σε ποδόσφαιρο.

Πήγαν να το κάνουν σαν το φιφα,κ το κατέστρεψαν.Αφου ανέκαθεν το pes είχε το δικο του κοινό,που μας άρεσε το στυλ που είχε,τι στο καλό πήγαν να κάνουν;

Τέλος πάντων,το μόνο κακο είναι ότι πληρωσα 25€ για να το μάθω.

Ισχυει και για Sly Cooper + moto Gp 

Μαλιστα μη ξεχασετε οτι το εξαιρετικο Sly Cooper ειναι και στα Ελληνικα και υποστηριζει Cross Buy + Cross Save + Cross Play 

Επομενως το PSV παιρνει 3 τιτλους αυτον το μηνα.

http://blog.eu.playstation.com/2014/03/28/playstation-plus-april-pro-evo-2014-mercenary-kings-sly-cooper/

• Like 1

Ισχυει και για Sly Cooper + moto Gp 

Μαλιστα μη ξεχασετε οτι το εξαιρετικο Sly Cooper ειναι και στα Ελληνικα και υποστηριζει Cross Buy + Cross Save + Cross Play 

Επομενως το PSV παιρνει 3 τιτλους αυτον το μηνα.

http://blog.eu.playstation.com/2014/03/28/playstation-plus-april-pro-evo-2014-mercenary-kings-sly-cooper/

Κομπλέ τότε. Για το pro από psn έχουμε τη δυνατότητα για ελληνική γλώσσα;

Ε όχι και μαλακία το brothers αρχηγέ.....

Πάρα πολύ καλό παιχνίδι το Brothers. Δεν το περίμενα. Σε όλους του τομείς είναι άριστο. Από Gameplay, ιστορία, γραφικά, ήχο, τα πάντα. Το τελείωσα χθες.

Πάει χάλασε κ το PS plus.

Το pes14 το πήρα πριν ενα μήνα περιπου,κ νομίζω πως είναι ότι χειρότερο έχω παίξει στη ζωή μου σε ποδόσφαιρο.

Πήγαν να το κάνουν σαν το φιφα,κ το κατέστρεψαν.Αφου ανέκαθεν το pes είχε το δικο του κοινό,που μας άρεσε το στυλ που είχε,τι στο καλό πήγαν να κάνουν;

Τέλος πάντων,το μόνο κακο είναι ότι πληρωσα 25€ για να το μάθω.

Σταμάτησα να παίζω Pro από το FIFA 13. Ούτε ήθελα να ακούσω για FIFA, τόσο εγώ όσο και όλη η παρέα με την οποία παίζαμε PRO από τότε που υπήρχε.  Αν θυμάμαι καλά 1996.

Πλέον όλοι παίζουμε FIFA δυστυχώς.

Καμία επαφή. 10 χρόνια μπροστά το FIFA! Ειδικά στο Xbox one και στο Playstation 4, άλλη φάση.

• Like 1

μπα ανανεωνεται απλα ισως εχουνε καποιο θεμα οι σερβερς τωρα...δεν θα εχεις θεμα μην το φοβασε το ειχα παθει κ εγω να μην μου το ανανεωνει στο βιτα αλλα εστρωσε μετα απο ρεσταρτ οπως και να εχει ισχυει και για τα 3 δεν υπαρχει διαφορετικο plus για ps3 ps4 η βιτα... αν το ανανεωσεις ισχυει για ολα δεν εχασες τιποτα 1000% αυτο

Τελικα ολα ενταξει.Μου εγραφε στο PS3 οτι το καθε παιχνιδι ειχε ληξει  αλλα μολις ξεκινουσα να παιξω το καθε ενα με το account που εχω το Plus μετα  στο καθε  παιχνιδι  εγραφε οτι ληγει σε 1 χρονο.Μονο ετσι ξεκολλησε.Με τα αλλα accounts δεν ξεκινουσε το παιχνιδι και με πετουσε και καλα στο Ps Store.

• Like 1

Σταμάτησα να παίζω Pro από το FIFA 13. Ούτε ήθελα να ακούσω για FIFA, τόσο εγώ όσο και όλη η παρέα με την οποία παίζαμε PRO από τότε που υπήρχε.  Αν θυμάμαι καλά 1996.

Πλέον όλοι παίζουμε FIFA δυστυχώς.

Καμία επαφή. 10 χρόνια μπροστά το FIFA! Ειδικά στο Xbox one και στο Playstation 4, άλλη φάση.

Με όλο το σεβασμό, από το 2008-09 έπρεπε να κάνεις τη μετάβαση,με το που περάσαμε στην περασμένη γενιά έγειρε η πλάστιγγα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...