petoglou Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 PS4 Mercenary Kings PS3 Pro Evolution Soccer 2014 Sly Cooper: Thieves in Time Hotline Miami MotoGP 13 ποδοσφαιρακι σε plus μου φαινετε παραξενο που το ειδες φιλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 http://www.pushsquare.com/news/2014/03/talking_point_are_we_starting_to_expect_too_much_from_playstation_plus ενδιαφερον αρθρο και σχολια. Το ιδιο θεμα ποιασανε, για το ποσο ρεαλιστικες ειναι οι απαιτησεις για το plus και οσους φωναζουν που δεν εχουν δωσει ακομα κανα killzone h infamous ss ακομα. Απο την αλλη γινεται και χαμος με τα Indies. Καλα και χρησιμα, καποια ειναι δημιουργικα και εξυπνα, αλλα ειναι αστειο να εχεις σκασει τοσα φραγκα για μηχανημα τουρμπο και να σου πασαρουν το ενα 16bit lookalike indie πισω απο το αλλο.Το προβλημα ειναι η αναλογια σε κυκλοφοριες και ανακοινωσεις indie/aaa titles. Εαν ειχαν βγει watchdog, order, destiny, division, witcher, driveclub κανα uncharted h last of us 2......η να ξερεις οτι ερχονται συντομα και οχι τελη του χρονου........τοτε δεν θα υπηρχαν τοσες μουρμουρες για τα indies. Τωρα για καθε 5 indies βγενει και μια ανακοινωση καθυστερησης μεγαλου τιτλου και σου σπαει περισοτερο τα νευρα. Μα να εχεις ps4 και να βγενουν συνεχεια παιχνιδια που μοιαζουν οτι μπορουν να τρεξουν και στο ps1 ειναι περιεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/474179-playstation-plus-official-topic/?p=53076587 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Επιβεβαιωμένο για PES 2014, Mercenary Kings, Sly Cooper. http://blog.eu.playstation.com/2014/03/28/playstation-plus-april-pro-evo-2014-mercenary-kings-sly-cooper/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Πάει χάλασε κ το PS plus. Το pes14 το πήρα πριν ενα μήνα περιπου,κ νομίζω πως είναι ότι χειρότερο έχω παίξει στη ζωή μου σε ποδόσφαιρο. Πήγαν να το κάνουν σαν το φιφα,κ το κατέστρεψαν.Αφου ανέκαθεν το pes είχε το δικο του κοινό,που μας άρεσε το στυλ που είχε,τι στο καλό πήγαν να κάνουν; Τέλος πάντων,το μόνο κακο είναι ότι πληρωσα 25€ για να το μάθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george-GR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Για το vita πολυ καλος μηνας επιτελους προσωπικα και για το ps3 μου αρεσει πολυ ο μηνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Έλαβα σχετικό mail από sony που επιβεβαιώνει για pro 2014 , hotline Miami και mercenary kings αλλά δεν αναφέρει τίποτα για sly cooper και moto gp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Ισχυει και για Sly Cooper + moto Gp Μαλιστα μη ξεχασετε οτι το εξαιρετικο Sly Cooper ειναι και στα Ελληνικα και υποστηριζει Cross Buy + Cross Save + Cross Play Επομενως το PSV παιρνει 3 τιτλους αυτον το μηνα. http://blog.eu.playstation.com/2014/03/28/playstation-plus-april-pro-evo-2014-mercenary-kings-sly-cooper/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Όντως το sly φαίνεται πολύ καλό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_4ever Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Ειναι οντως τοσο καλο το thieves in time; Ειναι συνεχεια της τριλογιας; Δηλαδη χρειαζεται να παιξεις και τα πρωτα 3 για να καταλαβεις το story; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Εγω δεν εχω παιξει τα πρωτα. Ανεξαρτητο story ειναι εντελως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Ισχυει και για Sly Cooper + moto Gp Μαλιστα μη ξεχασετε οτι το εξαιρετικο Sly Cooper ειναι και στα Ελληνικα και υποστηριζει Cross Buy + Cross Save + Cross Play Επομενως το PSV παιρνει 3 τιτλους αυτον το μηνα. http://blog.eu.playstation.com/2014/03/28/playstation-plus-april-pro-evo-2014-mercenary-kings-sly-cooper/ Κομπλέ τότε. Για το pro από psn έχουμε τη δυνατότητα για ελληνική γλώσσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ε όχι και μαλακία το brothers αρχηγέ..... Πάρα πολύ καλό παιχνίδι το Brothers. Δεν το περίμενα. Σε όλους του τομείς είναι άριστο. Από Gameplay, ιστορία, γραφικά, ήχο, τα πάντα. Το τελείωσα χθες. Πάει χάλασε κ το PS plus. Το pes14 το πήρα πριν ενα μήνα περιπου,κ νομίζω πως είναι ότι χειρότερο έχω παίξει στη ζωή μου σε ποδόσφαιρο. Πήγαν να το κάνουν σαν το φιφα,κ το κατέστρεψαν.Αφου ανέκαθεν το pes είχε το δικο του κοινό,που μας άρεσε το στυλ που είχε,τι στο καλό πήγαν να κάνουν; Τέλος πάντων,το μόνο κακο είναι ότι πληρωσα 25€ για να το μάθω. Σταμάτησα να παίζω Pro από το FIFA 13. Ούτε ήθελα να ακούσω για FIFA, τόσο εγώ όσο και όλη η παρέα με την οποία παίζαμε PRO από τότε που υπήρχε. Αν θυμάμαι καλά 1996. Πλέον όλοι παίζουμε FIFA δυστυχώς. Καμία επαφή. 10 χρόνια μπροστά το FIFA! Ειδικά στο Xbox one και στο Playstation 4, άλλη φάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 μπα ανανεωνεται απλα ισως εχουνε καποιο θεμα οι σερβερς τωρα...δεν θα εχεις θεμα μην το φοβασε το ειχα παθει κ εγω να μην μου το ανανεωνει στο βιτα αλλα εστρωσε μετα απο ρεσταρτ οπως και να εχει ισχυει και για τα 3 δεν υπαρχει διαφορετικο plus για ps3 ps4 η βιτα... αν το ανανεωσεις ισχυει για ολα δεν εχασες τιποτα 1000% αυτο Τελικα ολα ενταξει.Μου εγραφε στο PS3 οτι το καθε παιχνιδι ειχε ληξει αλλα μολις ξεκινουσα να παιξω το καθε ενα με το account που εχω το Plus μετα στο καθε παιχνιδι εγραφε οτι ληγει σε 1 χρονο.Μονο ετσι ξεκολλησε.Με τα αλλα accounts δεν ξεκινουσε το παιχνιδι και με πετουσε και καλα στο Ps Store. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Σταμάτησα να παίζω Pro από το FIFA 13. Ούτε ήθελα να ακούσω για FIFA, τόσο εγώ όσο και όλη η παρέα με την οποία παίζαμε PRO από τότε που υπήρχε. Αν θυμάμαι καλά 1996. Πλέον όλοι παίζουμε FIFA δυστυχώς. Καμία επαφή. 10 χρόνια μπροστά το FIFA! Ειδικά στο Xbox one και στο Playstation 4, άλλη φάση. Με όλο το σεβασμό, από το 2008-09 έπρεπε να κάνεις τη μετάβαση,με το που περάσαμε στην περασμένη γενιά έγειρε η πλάστιγγα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα