Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, LordNodens είπε

Thanks! Εάν μπορεί και κανένας άλλος να το τσεκάρει, θα με βοηθούσε να δω τι γίνεται στην περίπτωση μου.

Σε μένα ακόμα την ημερομηνία που ειχα δειχνει

• Like 1
  • Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 28/2/2025 στις 2:31 ΜΜ, SabotazNic είπε

Καθε μηνα σου δινει 3-4 παιχνιδια τα οποια προσθετεις στην συλλογη σου. ΔΕΝ αλλαζουν καθε μηνα αυτα τα παιχνιδια, δεν  ανανεωνονται. Δηλαδη μετα απο ενα χρονο ενεργης συνδρομης, μπορεις να εχεις στην βιβλιοθηκη σου τουλαχιστον 36 παιχνιδια, προσβασιμα οσο εχεις ενεργη συνδρομης. 

αν δεν τα κάνεις download , μιας και δεν έχουμε απεριόριστο χώρο, μπορούμε να τα κατεβάσουμε αργότερα μετά από μήνες?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TROXOS είπε

αν δεν τα κάνεις download , μιας και δεν έχουμε απεριόριστο χώρο, μπορούμε να τα κατεβάσουμε αργότερα μετά από μήνες?

Αρκεί να τα προσθέσεις στην "βιβλιοθήκη" σου. Μετά τα κατεβάζεις όποτε θέλεις αρκεί να έχεις ενεργή συνδρομή όπως έχουμε ξαναπεί..

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nek4d είπε

Ε και;; Αμα παίζεις online οπως εγω Division 2, CoD ή οποιο αλλο game θες δεν θες δυστηχως θα έχεις plus και δεν θα το ακυρώσεις. Κάποιοι δεν εχουμε το plus για τα game που δίνει......

• Like 1
Δημοσ.
On 31/03/2025 at 13:53, vorlon68 said:

Ε και;; Αμα παίζεις online οπως εγω Division 2, CoD ή οποιο αλλο game θες δεν θες δυστηχως θα έχεις plus και δεν θα το ακυρώσεις. Κάποιοι δεν εχουμε το plus για τα game που δίνει......

Γνωστο το ονλαιν απο τοτε που βγηκε, εχει πελατες μονο γι'αυτο.
Παρολα αυτα, το αρθρο αναφερει μια ταση, με πληθωρα απαντησεων αλλων ατομων. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, nek4d είπε

Παρολα αυτα, το αρθρο αναφερει μια ταση, με πληθωρα απαντησεων αλλων ατομων. 

Ένα reddit topic δεν δείχνει τάση, η όποια τάση δείχνει να αυξάνονται τα νούμερα του plus. Τουλάχιστον τα τελευταία γνωστά που ήταν το φθινόπωρο? Χειμώνα? Δεν θυμάμαι. 

Δημοσ.
On 02/04/2025 at 18:29, SabotazNic said:

Ένα reddit topic δεν δείχνει τάση, η όποια τάση δείχνει να αυξάνονται τα νούμερα του plus. Τουλάχιστον τα τελευταία γνωστά που ήταν το φθινόπωρο? Χειμώνα? Δεν θυμάμαι. 

To "reddit topic" δεν το ανακαλυψα εκει, αλλα στα google news σε καποιο απο τα μεγαλα gaming news sites.
Οποτε δεν ειναι απλα ενα "reddit topic", εγινε αρθρο και αναπαραγεται παγκοσμιως.
Δεν ειναι ταση αυτο, οκ, ας το βαφτισουμε οπως θελετε, παντως καλο ειναι να διαβαζουμε και μια αλλη αποψη που κυκλοφορει ευρεως. Δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι ντε και καλα.

Δημοσ.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αυτούς που κάθε μήνα που δίνει παιχνίδια γράφουν από κάτω, "τέλος για μένα το PS+, δίνει σάπια παιχνίδια". 

Επειδή τη συνδρομή την έχω αποκλειστικά για online και τα δωρεάν παιχνίδια τα θεωρώ ώς "δώρο" επειδή έχω τη συνδρομή, πότε δεν κατάλαβα πώς κάποιοι προπληρώνουν για 12 μήνες με τη λογική "α, θα δώσω λεφτά και θα περιμένω να δώσει κάτι καλό" και μετά κάθονται και κλαίγονται στο ίντερνετ γιατί δεν έδωσε η SONY στο απλό/essentials το AC Mirage ή το Spiderman 2

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ParafronGR είπε

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αυτούς που κάθε μήνα που δίνει παιχνίδια γράφουν από κάτω, "τέλος για μένα το PS+, δίνει σάπια παιχνίδια". 

Επειδή τη συνδρομή την έχω αποκλειστικά για online και τα δωρεάν παιχνίδια τα θεωρώ ώς "δώρο" επειδή έχω τη συνδρομή, πότε δεν κατάλαβα πώς κάποιοι προπληρώνουν για 12 μήνες με τη λογική "α, θα δώσω λεφτά και θα περιμένω να δώσει κάτι καλό" και μετά κάθονται και κλαίγονται στο ίντερνετ γιατί δεν έδωσε η SONY στο απλό/essentials το AC Mirage ή το Spiderman 2

Δεν πληρώνουν όλοι τα ps+ μόνο για το online.

Το σκέπτικό έχεις ως εξής:

ας παίρνω κανά παιχνιδάκι να παίζω, να διατηρήσω τη βιβλιοθήκη μου (έκανα ps plus με το ps5 που πήρα κληρονομιά και τα 15 σχετικά καλά games που έδινε τοτε) κι ας έχω επιπλέον το online, όταν αραιά και που θέλει να παίξει ο μικρός με κανά φίλο.

Περιμένω τα λεφτά μου, να πιάσουν τόπο, από κανά παιχνίδι που θα χαρώ να παίξω, ενώ θα είναι κάποιας αξίας.

Το να γεμίζω το account games, όπως κάνω με την epic (δωρεάν φυσικά εκεί), δεν έχει νόημα αν δε δίνει κάτι της προκοπής.

Μπαίνεις στο τρυπάκι να σκεφτείς, καλύτερα ας είχα αυτά τα χρήματα και ας έπαιρνα παιχνίδια - προσφορές που θα ήθελα να παίξω. Κατά καιρούς βγαίνουν διαμαντάκια στο store (πάλαι ποτέ 3Α τίτλοι) μέχρι τα 10 -15€

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Δεν πληρώνουν όλοι τα ps+ μόνο για το online.

Το σκέπτικό έχεις ως εξής:

ας παίρνω κανά παιχνιδάκι να παίζω, να διατηρήσω τη βιβλιοθήκη μου (έκανα ps plus με το ps5 που πήρα κληρονομιά και τα 15 σχετικά καλά games που έδινε τοτε) κι ας έχω επιπλέον το online, όταν αραιά και που θέλει να παίξει ο μικρός με κανά φίλο.

Περιμένω τα λεφτά μου, να πιάσουν τόπο, από κανά παιχνίδι που θα χαρώ να παίξω, ενώ θα είναι κάποιας αξίας.

Το να γεμίζω το account games, όπως κάνω με την epic (δωρεάν φυσικά εκεί), δεν έχει νόημα αν δε δίνει κάτι της προκοπής.

Μπαίνεις στο τρυπάκι να σκεφτείς, καλύτερα ας είχα αυτά τα χρήματα και ας έπαιρνα παιχνίδια - προσφορές που θα ήθελα να παίξω. Κατά καιρούς βγαίνουν διαμαντάκια στο store (πάλαι ποτέ 3Α τίτλοι) μέχρι τα 10 -15€

Ο καθένας έχει την πλευρά που κοιτάει τα πράγματα, το δέχομαι.

Το "πρόβλημα" στον παραπάνω, όμως, συλλογισμό είναι ότι η SONY  σου λέει: με τη συνδρομή στο PS Plus έχεις online multiplayer & αποθηκευτικό χώρο για τα save files (και κάτι ψιλοgimmicks με το PS5 όπως είναι τα tips για παιχνίδια) και δωρεάν παιχνίδια το μήνα. Από τη στιγμή, όμως, που δεν ορίζει τί παιχνίδια θα δίνει, για εκείνη είτε σου δώσει το Spiderman 2 είτε σου δώσει το "I Am A Tost" ,  σου έχει δώσει παιχνίδι. 

Φυσικά και μπορείς να ασκήσεις κριτική και να διακόψεις τη συνδρομή αν δεν σου αρέσουν τα παιχνίδια που δίνει, αλλά αν δεν ξέρεις τί θα δώσει, δεν μπορεί το PS Plus να είναι ο μόνος λόγος που θα κάνει κάποιος συνδρομή - ειδικά τώρα που έχει φτάσει στα 70€. 

Δημοσ.
5 hours ago, ParafronGR said:

Φυσικά και μπορείς να ασκήσεις κριτική και να διακόψεις τη συνδρομή αν δεν σου αρέσουν τα παιχνίδια που δίνει, αλλά αν δεν ξέρεις τί θα δώσει, δεν μπορεί το PS Plus να είναι ο μόνος λόγος που θα κάνει κάποιος συνδρομή - ειδικά τώρα που έχει φτάσει στα 70€. 

Η προσβαση στα παλαιοτερα παιχνιδια που εχει ηδη στο Plus ο χρηστης, οπως αναφερθηκε ηδη, ενδεχεται να ειναι επισης  λογος διατηρησης του plus για καποιους. Εχουν μαζεψει πολλα παιχνιδια με τα χρονια. Κοβοντας το, κοβεται και η προσβαση σε αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...