Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

περιμενα κατι καλυτερο αυτο το μηνα .καλα το tomb raider,την αλλη τη μαλακια τι την εβαλε? απογοητευση,ουτε καν.

Ε όχι και μαλακία το brothers αρχηγέ.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ούτε εμένα μου αρέσει το Brothers, και το είχα πληρώσει στην κυκλοφορία του (κι ακόμα το μετανιώνω). Ωστόσο, είναι πρόσφατο παιχνίδι με καλές κριτικές κυρίως. Αυτό και μόνο το καθιστά καλή προσφορά. 

Ποια είναι τα duplicates; Δεν έχουν δώσει τίποτα ίδιο. 

Επίσης, πώς ακριβώς έχει πέσει το επίπεδο, και πολύ μάλιστα; Αυτόν το μήνα έδωσαν δύο παιχνίδια, το ένα ούτε μισού έτους, με πολύ καλές βαθμολογίες. Τον προηγούμενο μήνα επίσης. 

Ποια είναι τα duplicates; Δεν έχουν δώσει τίποτα ίδιο. 

Επίσης, πώς ακριβώς έχει πέσει το επίπεδο, και πολύ μάλιστα; Αυτόν το μήνα έδωσαν δύο παιχνίδια, το ένα ούτε μισού έτους, με πολύ καλές βαθμολογίες. Τον προηγούμενο μήνα επίσης. 

Το πρωτο μηνα (τελη Γεναρη)που εβαλα PS PLUS ειχε 4 games για το PS3 αυτο το μηνα ειχε 2 το ιδιο και τον προηγουμενο.

Δύο παιχνίδια δίνει κάθε μήνα για PS3 από όταν βγήκε το PS4 και μετά, κι αυτό το κάνουν μόνο στην Ευρώπη, εν τω μεταξύ. Απλώς δεν τα αφαιρούν όλα μετά από το ίδιο χρονικό διάστημα. Από τον Ιανουάριο δεν έχει αλλάξει κάτι ώς τώρα. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εχω συνδρομη Plus στο PS3 η οποια ληγει στις 01/04.Οταν πηρα το PS4 μετεφερα το account του PS3 στο οποιο ειχα βαλει την Plus και μεταφερθηκε κανονικα στο PS4  μαζι με το Plus.

Σε οποια κονσολα την ανανεωσω ειναι το ιδιο?Πχ αν την ανανεωσω στο PS4 θα την εχω και στο PS3?Δηλαδη ισχυει και το αντιθετο?

Ευτυχως προλαβα την προσφορα Plus 1 χρονου στα 30 ευρω.

Γειά σας, είχα κάνει συνδρομή playstation plus πριν 2.5 χρόνια (από τα δώρα που έδινε η σονυ μετά την επίθεση των χακερς) και είχα κατεβάσει μερικά παιχνίδια όπως το burnout paradise. Τωρα, σκέφτομαι να κάνω μια ετήσια συνδρομή. Αν την κάνω θα έχω τα παιχνίδια που είχα κατεβάσει τότε; ευχαριστώ

Ναι φίλε θα τα έχεις.....

Λοιπον εβαλα τoν κωδικο του Plus sto PS4 και στα games του μου γραφει οτι ληγουν 01/04/2015,δηλαδη ανανεωθηκαν κανονικα στο PS4.Οταν ανοιξα ομως το PS3 στο ιδιο account που εχω το Plus μου γραφει οτι τα games που εχω εκει ληγουν στις 01/04/2014,δηλαδη δεν ανανεωθηκαν.

Τι κολλημα εφαγε?Δηλαδη αν ανανεωνα απο το PS3 θα γινοταν το αντιθετο?Το θεμα ειναι οτι εμενα με νοιαζουν κυριως τα games του PS3 που εχω κατεβασει να μην τα χασω.

Επισης ακυρωσα απο το PS4 την αυτοματη ανανεωση οταν περασα τον κωδικο που με ρωτησε γιατι ειχα καταχωρημενη χρεωστικη καρτα και θα τραβουσε χρηματα.

Τι μπορω να κανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...