Gerara_ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:29 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:29 πμ Περιμένουμε έκπτωση τον Γενάρη σε ετήσια συνδρομή ;
screaming_trees Δημοσ. Παρασκευή στις 10:01 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:01 πμ Μακάρι αλλα κανείς δεν ξέρει 1
bushidocougar Δημοσ. Παρασκευή στις 01:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:54 μμ 4 ώρες πριν, Gerara_ είπε Περιμένουμε έκπτωση τον Γενάρη σε ετήσια συνδρομή ; Δύσκολο. 1
nickol-us Δημοσ. Παρασκευή στις 04:27 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:27 μμ 7 ώρες πριν, efthimis20 είπε Παιδιά καλησπέρα και από μένα, θέλω να σας ρωτήσω το εξής.Εχω τη συνδρομή extra και πληρώνω με το μήνα.Η τιμή που μου βγάζει για το έτος είναι στα 125 περίπου. Όταν βγεί κάποια προσφορά για τις συνδρομές του Ps Plus,πχ στις εκπτώσεις ή Black Friday, γιατί δε μπορώ να βρω αυτές τίς τιμές κάπου μέσα στο , Plus? Πρέπει να κάνω cancel , τελείως τη συνδρομή μου για να πετύχω μια άλλη τιμή? Σας ευχαριστώ. Τα τελευταία έτη, οι εκπτώσεις που βάζει η sony στις συνδρομές είναι για ανενεργά μέλη. Εφόσον έχεις συνδρομή ενεργή, δεν σε πιάνει.
alelo Δημοσ. Παρασκευή στις 04:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:51 μμ Παιδιά να ρωτήσω κάτι . Έχω το ανηψάκι μου που έβαλε μια psn 30€ σε λάθος λογαριασμό . Ήταν παλιός του πατέρα του , μπορεί να κάνει claim και να γίνει επιστροφή ή να τα βάλει στο δικό του ?
Kosflix Δημοσ. Παρασκευή στις 05:26 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:26 μμ Όχι δεν μπορεί, αλλά μπορεί εφόσον ο λογαριασμός του πατέρα του βρίσκεται στην ίδια κονσόλα με του ανιψιού σου να αγοράσει παιχνίδια με τον πρώτο λογαριασμό και να τα παίξει με τον δεύτερο (του ανιψιού). Πρέπει πρώτα όμως να ορίσει στα settings της κονσόλας ως primary account του πατέρα του το λογαριασμό για να μπορεί να μοιράζεται τα παιχνίδια του με τους άλλους λογαριασμούς της ίδιας κονσόλας. 1
Tifa_LockHeart Δημοσ. Παρασκευή στις 08:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:18 μμ 11 ώρες πριν, efthimis20 είπε Παιδιά καλησπέρα και από μένα, θέλω να σας ρωτήσω το εξής.Εχω τη συνδρομή extra και πληρώνω με το μήνα.Η τιμή που μου βγάζει για το έτος είναι στα 125 περίπου. Όταν βγεί κάποια προσφορά για τις συνδρομές του Ps Plus,πχ στις εκπτώσεις ή Black Friday, γιατί δε μπορώ να βρω αυτές τίς τιμές κάπου μέσα στο , Plus? Πρέπει να κάνω cancel , τελείως τη συνδρομή μου για να πετύχω μια άλλη τιμή? Σας ευχαριστώ. Αν κατάλαβα καλά , αν τις ψάχνεις εφόσον είσαι ακόμα σε συνδρομή, τότε αυτός είναι ο λόγος που δεν βρίσκεις τρόπο να εκμεταλευτείς την προσφορά. Τις τελευταίες χρονιές , οι εκπτώσεις απευθύνονται σε νέους συνδρομητές που είναι εκτός συνδρομής. Οπότε ίσως θα ήταν καλό να είσαι άνευ συνδρομής τις ημέρες που υποψιάζεσαι ότι θα έρθει κάποια προσφορά , όπως έιναι η Black Friday για παράδειγμα. Έτσι σκοπεύω να κάνω για το 2025, μιας και κάθε χρόνο κάθε Ιούνη συνηθίζω να κάνω την ετήσια συνδρομή μου ανανέωση και πάντα χάνω οτιδήποτε παίζει σε Χριστούγεννα και Black Friday. 1
efthimis20 Δημοσ. χθες στις 05:37 μμ Δημοσ. χθες στις 05:37 μμ Στις 3/1/2025 στις 8:18 ΜΜ, Tifa_LockHeart είπε Αν κατάλαβα καλά , αν τις ψάχνεις εφόσον είσαι ακόμα σε συνδρομή, τότε αυτός είναι ο λόγος που δεν βρίσκεις τρόπο να εκμεταλευτείς την προσφορά. Τις τελευταίες χρονιές , οι εκπτώσεις απευθύνονται σε νέους συνδρομητές που είναι εκτός συνδρομής. Οπότε ίσως θα ήταν καλό να είσαι άνευ συνδρομής τις ημέρες που υποψιάζεσαι ότι θα έρθει κάποια προσφορά , όπως έιναι η Black Friday για παράδειγμα. Έτσι σκοπεύω να κάνω για το 2025, μιας και κάθε χρόνο κάθε Ιούνη συνηθίζω να κάνω την ετήσια συνδρομή μου ανανέωση και πάντα χάνω οτιδήποτε παίζει σε Χριστούγεννα και Black Friday.l
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα