mikele13- Δημοσ. Τετάρτη στις 12:36 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 12:36 μμ Καλησπέρα σε όλους. Σε λίγες μέρες μου λήγει η ετήσια essential συνδρομή. Υπάρχει κάτι καλύτερο από τα 72€ στα κλειδαδικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. Τετάρτη στις 02:35 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 02:35 μμ 1 ώρα πριν, mikele13- είπε Καλησπέρα σε όλους. Σε λίγες μέρες μου λήγει η ετήσια essential συνδρομή. Υπάρχει κάτι καλύτερο από τα 72€ στα κλειδαδικα? αν μπορεις να περιμένεις 15 μερες λογικα θα παιξει προσφορα απο Σονυ black friday 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. Τετάρτη στις 04:37 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 04:37 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mikele13- είπε Καλησπέρα σε όλους. Σε λίγες μέρες μου λήγει η ετήσια essential συνδρομή. Υπάρχει κάτι καλύτερο από τα 72€ στα κλειδαδικα? 72€ είναι official. Το μόνο που παίζει σήμερα, είναι η αγορά της 50ρας κάρτας στα ~43€ (eneba). Εξοικονομείς κανά 7ευρω δηλαδή. Μετά περιμένεις να παίξει bf προσφορά, που παίζει κάθε bf. Τα τελευταία έτη η sony δίνει προσφορά μόνο για ανενεργά μέλη, οπότε θα πρέπει να περιμένεις να λήξει πρώτα η συνδρομή σου για να λάβεις την επερχόμενη(που λογικά θα έρθει) προσφορά Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:37 μμ από nickol-us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. Τετάρτη στις 05:24 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 05:24 μμ 47 λεπτά πριν, nickol-us είπε Τα τελευταία έτη η sony δίνει προσφορά μόνο για ανενεργά μέλη, Και σε όσους πλησιάζουν στην λήξη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. πριν από 21 ώρες Share Δημοσ. πριν από 21 ώρες Είμαι συνδρομητής από όταν ξεκίνησε το ps plus στο ps3 και τα 2 τελευταία χρόνια με premium συνδρομή. Εδώ και 1 μήνα έληξε και δεν ανανέωσα πρώτη φορά γιατί διαβάζω κι εγώ ότι όταν λήξει σου στέλνει προσφορά. Μέχρι και σήμερα δεν μου έχει στείλει καμία προσφορά. Δεν πειράζει όμως, παιχνίδια έχω να παίξω, αυτοί χάνουν… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. πριν από 14 λεπτά Share Δημοσ. πριν από 14 λεπτά Στις 6/11/2024 στις 4:37 ΜΜ, nickol-us είπε 72€ είναι official. Το μόνο που παίζει σήμερα, είναι η αγορά της 50ρας κάρτας στα ~43€ (eneba). Εξοικονομείς κανά 7ευρω δηλαδή. Μετά περιμένεις να παίξει bf προσφορά, που παίζει κάθε bf. Τα τελευταία έτη η sony δίνει προσφορά μόνο για ανενεργά μέλη, οπότε θα πρέπει να περιμένεις να λήξει πρώτα η συνδρομή σου για να λάβεις την επερχόμενη(που λογικά θα έρθει) προσφορά Εμένα που έχει λήξει 1+ χρόνο αν θυμάμαι σωστά, μπορεί να μου έχει έρθει προσφορά στο PS email, η θα μου βγάλει μειωμένη τιμή στο Play Store; Νομίζω πέρυσι η πρόπερσι είχε βγάλει η Sony προσφορά στα 30-32€, ήταν η καλύτερη περίπτωση.Και όταν είχαν βγάλει οι μεγάλες αλυσίδες στα 40€, είχα πάρει 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα