Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από eneba αγοράζετε κάρτες για το wallet του ps store? Είναι γύρω στο 10% φθηνότερες. Δοκίμασα αλλά πριν την πληρωμή μου έβγαζε κάτι fees και τις έριξα άκυρο αφού η διαφορά τιμής ήταν πολύ μικρή τελικά.

Δημοσ.
  Στις 17/7/2024 στις 7:21 ΜΜ, music_lover είπε

Από eneba αγοράζετε κάρτες για το wallet του ps store? Είναι γύρω στο 10% φθηνότερες. Δοκίμασα αλλά πριν την πληρωμή μου έβγαζε κάτι fees και τις έριξα άκυρο αφού η διαφορά τιμής ήταν πολύ μικρή τελικά.

εχω αγορασει μερικες φορες , πριν ενα μηνα ειχα παρει 50αρα  με 39Ε αν θυμαμαι καλα . 

Δημοσ.
  Στις 17/7/2024 στις 7:35 ΜΜ, Votritis είπε

εχω αγορασει μερικες φορες , πριν ενα μηνα ειχα παρει 50αρα  με 39Ε αν θυμαμαι καλα . 

Τώρα την έχουν 41+4 ευρώ fees..

Δημοσ.
  Στις 17/7/2024 στις 7:37 ΜΜ, music_lover είπε

Τώρα την έχουν 41+4 ευρώ fees..

Δεν είναι σταθερή η τιμή.

Υπάρχουν φορές που η 50αρα ξεπερνάει αρκετά ακόμη και τα 50€.

Συνήθως μέχρι 7-8€ προσωπικά γλιτώνω στην 50αρα, όχι τρελή διαφορά αλλά ούτε και αδιάφορη.

Καμιά προσφορά για psplus θα σκάσει;

Άραγε βγαίνουν ακόμη κάρτες από eneba για 12μηνο psplus ή έχουν καταργηθεί;

Δημοσ.
  Στις 17/7/2024 στις 7:55 ΜΜ, nickol-us είπε

Άραγε βγαίνουν ακόμη κάρτες από eneba για 12μηνο psplus ή έχουν καταργηθεί;

οι καρτες psplus νομιζω εχουν καταργηθεί μετα που βγήκαν οι τρεις βαθμίδες στην συνδρομη , εχω βρει διαθέσιμη στην Voda με 60Ε  που απ'οτι ξερω δινει 12 μηνες essential  https://www.vodafone.gr/seoredirect/p-127176/ αλλα δεν ξερω αν λειτουργούν ακομα ......

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 17/7/2024 στις 8:30 ΜΜ, Votritis είπε

οι καρτες psplus νομιζω εχουν καταργηθεί μετα που βγήκαν οι τρεις βαθμίδες στην συνδρομη , εχω βρει διαθέσιμη στην Voda με 60Ε  που απ'οτι ξερω δινει 12 μηνες essential  https://www.vodafone.gr/seoredirect/p-127176/ αλλα δεν ξερω αν λειτουργούν ακομα ......

Λειτουργουν, και στην ουσια ειναι περιπου 20% απο την essential αν την αγορασει καποιος απο το store. Συνδιαστικα μια 60αρα φυσικη + 50 ευρω wallet στα περιπου 42.5, σου βγαινει η extra ενα 20+αρι πιο κατω

Στις 17/7/2024 στις 7:21 ΜΜ, music_lover είπε

Στις 17/7/2024 στις 7:35 ΜΜ, Votritis είπε

https://maxplay.gr/50-euro-psn/ 

Υπαρχει και αυτο το ελληνικο, εμπιστο 

• Like 3
Δημοσ.

Από instant gaming που έχω πάρει 2 φορές 50€ δεν είχε fees, τις είχα πάρει γύρω στα 40€ και ήταν συγκριτικά η καλύτερη τιμή σε σχέση με eneba και maxplay.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
  Στις 18/7/2024 στις 7:20 ΠΜ, drillgr είπε

Από instant gaming που έχω πάρει 2 φορές 50€ δεν είχε fees, τις είχα πάρει γύρω στα 40€ και ήταν συγκριτικά η καλύτερη τιμή σε σχέση με eneba και maxplay.

Γιατί στην πληρωμή θέλει sign in με Google account και δεν έχει επιλογή κατευθείαν για PayPal;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο gg.deals εχει vouchers, για το eneba, συνηθως ειναι στο 8% , τωρα βλεπω οτι είναι 6% και ουσιαστικα αφαιρουνται τα fees της paypal...

επισης στο allkeyshop μπορεις να δεις που ειναι οι φθηνοτερες psn cards, δεν ειναι απολυτα αξιοπιστο αλλα εχει επιλογη που προσθετει και τις χρεωσεις για το paypal για να μπορεις να συγκρινεις.

Επεξ/σία από xavier
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελείωσα το Ender Lilies που δίνει το psplus Αυγούστου.

Απίστευτα εθιστικό παιχνίδι. Ενδεχομένως, από τα καλύτερα platform games που έχω παίξει. Έξυπνα puzzles, όμορφος συνδυασμός μουσικής-θεματος, δύσκολο όπου χρειάζεται, και καλός χειρισμός.

Η Binary Haze δεν ήταν στο ραντάρ μου, αλλά την έβαλα wishlist πλέον.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
  Στις 17/8/2024 στις 12:00 ΜΜ, bushidocougar είπε

Τελείωσα το Ender Lilies που δίνει το psplus Αυγούστου.

Απίστευτα εθιστικό παιχνίδι. Ενδεχομένως, από τα καλύτερα platform games που έχω παίξει. Έξυπνα puzzles, όμορφος συνδυασμός μουσικής-θεματος, δύσκολο όπου χρειάζεται, και καλός χειρισμός.

Η Binary Haze δεν ήταν στο ραντάρ μου, αλλά την έβαλα wishlist πλέον.

τοσο καλο ειναι ? επαιξα καμια μια ωρα+ και βαρέθηκα , αποκτα ενδιαφέρον μετα απο καποια ωρα η σου αρεσε απο την αρχη ?   

Δημοσ.

Κι εγώ με το Ender Lilies ψιλοβαρέθηκα. Ίσως να φταίει το γεγονός πως το έπαιξα μετά το απίστευτο και εξίσου metroidvania Blasphemous το οποίο θεωρώ έπος.

Βρήκα το combat του Ender Lilies φτωχό και ρηχό. Σαν να μην υπάρχει feedback όταν χτυπάς τους αντιπάλους κι επίσης το map του αρκετά κακό σε σχέση με παιχνίδια του είδους.

Στα θετικά το απίστευτο soundtrack και η γενική ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλο το παιχνίδι έχει ένα συνεχόμενο progression. Ότι ξεκλειδώνεις πρακτικά το χρειάζεσαι για παρακάτω. Το combat system αλλάζει με κάθε νέο ability που ξεκλειδώνεις (έχει 30 διαφορετικά αν θυμάμαι καλά), επομένως κάθε λίγη ώρα παίζεις ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Στα καλά είναι ότι έχει πολύ map puzzle exploration. Στην αρχή δεν το πολυκαταλαβαινα, αλλά μετά τα πρώτα unlocks συνειδητοποίησα ότι κάθε unlock ξεκλειδώνει το επόμενο phase, το οποίο σε αναγκάζει να επιστρέψεις σε αρχικά maps που πλέον τα "φτάνεις".

Επεξ/σία από bushidocougar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...