Tifa_LockHeart Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου Ευχαριστώ πάρα πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowthrone24 Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Στις 10/6/2024 στις 4:23 ΜΜ, morgoth_gr είπε Εμένα μόλις έληξε η extra συνδρομή και δε μου δίνει καμία απολύτως έκπτωση σε κανένα tier , μέχρι τις 12/6 δε τρέχουν οι προσφορές;; Σου εβγαλε τελικα; Εληξε και εμενα χτες και δεν εχει εκπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 4 ώρες πριν, shadowthrone24 είπε Σου εβγαλε τελικα; Εληξε και εμενα χτες και δεν εχει εκπτωση Μέχρι 12/6 γράφει ότι ήταν οι προσφορές και σένα έληξε στις 27/6, πως περίμενες προσφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowthrone24 Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 9 ώρες πριν, nickol-us είπε Μέχρι 12/6 γράφει ότι ήταν οι προσφορές και σένα έληξε στις 27/6, πως περίμενες προσφορά; Νόμιζα οτι βγάζει και όταν σου λήξει, σαν τυρακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, shadowthrone24 είπε Νόμιζα οτι βγάζει και όταν σου λήξει, σαν τυρακι Όχι δεν πάει έτσι. Υπήρξε προσφορά κατά την περίοδο days of plays, την οποία για να ενεργοποιήσεις έπρεπε να μην είχες ενεργό ps plus (είτε ανενεργό είτε καθόλου χρήστης στο παρελθόν). Σε όσους έληγαν οι συνδρομές κατά τη διάρκεια της προσφοράς, εφόσον πλέον κάλυπταν τα κριτήρια της ανενεργού συνδρομής, γινόταν πλέον ενεργή η προσφορά. Το days of plays έληξε(12/6), οπότε περιμένουμε για νέες προσφορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Από eneba αγοράζετε κάρτες για το wallet του ps store? Είναι γύρω στο 10% φθηνότερες. Δοκίμασα αλλά πριν την πληρωμή μου έβγαζε κάτι fees και τις έριξα άκυρο αφού η διαφορά τιμής ήταν πολύ μικρή τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, music_lover είπε Από eneba αγοράζετε κάρτες για το wallet του ps store? Είναι γύρω στο 10% φθηνότερες. Δοκίμασα αλλά πριν την πληρωμή μου έβγαζε κάτι fees και τις έριξα άκυρο αφού η διαφορά τιμής ήταν πολύ μικρή τελικά. εχω αγορασει μερικες φορες , πριν ενα μηνα ειχα παρει 50αρα με 39Ε αν θυμαμαι καλα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Votritis είπε εχω αγορασει μερικες φορες , πριν ενα μηνα ειχα παρει 50αρα με 39Ε αν θυμαμαι καλα . Τώρα την έχουν 41+4 ευρώ fees.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 15 λεπτά πριν, music_lover είπε Τώρα την έχουν 41+4 ευρώ fees.. Δεν είναι σταθερή η τιμή. Υπάρχουν φορές που η 50αρα ξεπερνάει αρκετά ακόμη και τα 50€. Συνήθως μέχρι 7-8€ προσωπικά γλιτώνω στην 50αρα, όχι τρελή διαφορά αλλά ούτε και αδιάφορη. Καμιά προσφορά για psplus θα σκάσει; Άραγε βγαίνουν ακόμη κάρτες από eneba για 12μηνο psplus ή έχουν καταργηθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 19 λεπτά πριν, nickol-us είπε Καμιά προσφορά για psplus θα σκάσει; Από Σεπτέμβρη ίσως, αλλιώς τέλη Νοέμβρη στην Black Friday.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 26 λεπτά πριν, nickol-us είπε Άραγε βγαίνουν ακόμη κάρτες από eneba για 12μηνο psplus ή έχουν καταργηθεί; οι καρτες psplus νομιζω εχουν καταργηθεί μετα που βγήκαν οι τρεις βαθμίδες στην συνδρομη , εχω βρει διαθέσιμη στην Voda με 60Ε που απ'οτι ξερω δινει 12 μηνες essential https://www.vodafone.gr/seoredirect/p-127176/ αλλα δεν ξερω αν λειτουργούν ακομα ...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 50 λεπτά πριν, Votritis είπε οι καρτες psplus νομιζω εχουν καταργηθεί μετα που βγήκαν οι τρεις βαθμίδες στην συνδρομη , εχω βρει διαθέσιμη στην Voda με 60Ε που απ'οτι ξερω δινει 12 μηνες essential https://www.vodafone.gr/seoredirect/p-127176/ αλλα δεν ξερω αν λειτουργούν ακομα ...... Λειτουργουν, και στην ουσια ειναι περιπου 20% απο την essential αν την αγορασει καποιος απο το store. Συνδιαστικα μια 60αρα φυσικη + 50 ευρω wallet στα περιπου 42.5, σου βγαινει η extra ενα 20+αρι πιο κατω 2 ώρες πριν, music_lover είπε Από eneba αγοράζετε κάρτες για το wallet του ps store? Είναι γύρω στο 10% φθηνότερες. Δοκίμασα αλλά πριν την πληρωμή μου έβγαζε κάτι fees και τις έριξα άκυρο αφού η διαφορά τιμής ήταν πολύ μικρή τελικά. 1 ώρα πριν, Votritis είπε εχω αγορασει μερικες φορες , πριν ενα μηνα ειχα παρει 50αρα με 39Ε αν θυμαμαι καλα . https://maxplay.gr/50-euro-psn/ Υπαρχει και αυτο το ελληνικο, εμπιστο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drillgr Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Από instant gaming που έχω πάρει 2 φορές 50€ δεν είχε fees, τις είχα πάρει γύρω στα 40€ και ήταν συγκριτικά η καλύτερη τιμή σε σχέση με eneba και maxplay. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου Στις 18/7/2024 στις 10:20 ΠΜ, drillgr είπε Από instant gaming που έχω πάρει 2 φορές 50€ δεν είχε fees, τις είχα πάρει γύρω στα 40€ και ήταν συγκριτικά η καλύτερη τιμή σε σχέση με eneba και maxplay. Γιατί στην πληρωμή θέλει sign in με Google account και δεν έχει επιλογή κατευθείαν για PayPal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα