Bourdoulas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Όχι.Ελπίζω να μην το δώσει. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι για πέταμα στις κονσόλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Α, τοσο πολυ? Λενε οτι εφτιαξε με τα updates... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Απ' ό,τι έχω διαβάσει, ακόμα έχει θέματα στο PS3. Στο 360 νομίζω πως είναι ΟΚ, πάντως (όχι ότι αφορά το συγκεκριμένο topic, just sayin') Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Επιβεβαιωθηκαν οι φήμες http://blog.eu.playstation.com/2014/02/27/playstation-plus-march-tomb-raider-dead-nation-apocalypse-edition/ Leaving PS Plus on 5th March: Outlast/Sound Shapes Metro Last Light Guacamelee! (Cross Buy) Dynasty Warriors Next ModNation Racers Road Trip Entering PS Plus on 5th March: Dead Nation Apocalypse Edition Tomb Raider Brothers A Tale of Two Sons Pixeljunk Monsters Ultimate HD Smart As 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ, όσοι πήρατε με 30€ και βάλατε την κάρτα μην ξεχάσετε να ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση (έχει 2 διαφορετικές. μία να τραβήξει funds από την κάρτα σας και μία να γίνει αυτόματη ανανέωση του ps plus σας). του ps plus και ξαφνικά δείτε του χρόνου καμία χρέωση 50€ και δεν ξέρετε από που είναι.... Από που απενεργοποιώ τις 2 αυτόματες ανανεώσεις? Μπήκα στον λογαριασμό μου στο sony store και στο account settings --> wallet, έχει μόνο "Automatically Add Funds to Renew Subscriptions or Pay for Pre-ordered Content". Αυτό το έχω "No". Υπάρχει κάτι άλλο να απενεργοποιήσω? Εν' τω μεταξύ πέρασα (μέχρι να μου έρθει το ps4... σε καμια 10αρια μέρες) στον λογαριασμό μου την 14 plus trail και από κει αγόρασα και το outlast free. Λογικά μόλις πάρω το ps4 θα μπορώ να το κατεβάσω έτσι? Επίσης μόλις τελειώσουν οι 14 μέρες, θα βάλω την κάρτα με τα 30€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george-GR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Απογοητευση για μενα τα παιχνιδια του vita Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 βγήκαν του μαρτίου στο ελληνικό ps store άρα όσοι έχετε συνδρομή περάστε να τα βάλετε στον λογαριασμό σας edit 1: στο gr.playstation.com τα γράφει άλλα στο store δείχνει ακόμα τα παλιά άρα είναι μέχρι να τα βάλουν και εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ρε παιδια στο vita το pixeljunk το βγαζει με λεφτα στο plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μπες εδω https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/home/games/psplus πατα μετα Instant game collection πανω αριστερα και αγορασε τα ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ok ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grotenfrod Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Από next gen στο PS4 τζίφος. Τρίτος μήνας που κάθεται άπραγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Από next gen στο PS4 τζίφος. Τρίτος μήνας που κάθεται άπραγο. Καλα λογικο ειναι, το ps3 ειναι τοσα χρονια... Σε κανα χρονο θα δινει πολυ καλα παιχνιδια και στο ps4... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 τι εχουν δωσει μεχρι τωρα? resogun, contrast, outlast, dont starve και τωρα dead nation, δεν ειναι και τραγικο...το καλο ειναι οτι δινουν σταθερα καλα reviewed games. λογικα μετα το καλοκαιρι θα αρχισουν να δινουν και aaa παιχνιδια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_4ever Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Γειά σας, είχα κάνει συνδρομή playstation plus πριν 2.5 χρόνια (από τα δώρα που έδινε η σονυ μετά την επίθεση των χακερς) και είχα κατεβάσει μερικά παιχνίδια όπως το burnout paradise. Τωρα, σκέφτομαι να κάνω μια ετήσια συνδρομή. Αν την κάνω θα έχω τα παιχνίδια που είχα κατεβάσει τότε; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Γειά σας, είχα κάνει συνδρομή playstation plus πριν 2.5 χρόνια (από τα δώρα που έδινε η σονυ μετά την επίθεση των χακερς) και είχα κατεβάσει μερικά παιχνίδια όπως το burnout paradise. Τωρα, σκέφτομαι να κάνω μια ετήσια συνδρομή. Αν την κάνω θα έχω τα παιχνίδια που είχα κατεβάσει τότε; ευχαριστώ Yeap... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα