nick_souvlaki Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 16 minutes ago, music_lover said: Περίεργο..εμένα λήγει 10/06/2024 και την βγάζει την έκπτωση, ίσως έχει να κάνει με όσες λήγουν πρόσφατα? Μάλλον αυτό είναι. Το έχει ξανακάνει η Sony να δεί στοχευμένα εκπτώσεις σε όσους λήγουν οι συνδρομές τους. Το βλέπω συχνά σε posts στο Reddit. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, music_lover είπε Περίεργο..εμένα λήγει 10/06/2024 και την βγάζει την έκπτωση, ίσως έχει να κάνει με όσες λήγουν πρόσφατα? Ναι, εχει γραφτει αρκετες φορες. Απλα δεν ξερουμε αν αφορα πχ ληξη σε 2 εβδομαδες ή 1 μηνα. Επεξ/σία 29 Μαϊου από SabotazNic 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Ψάχνοντας το καλύτερα διαπίστωσα ότι η προσφορά της Sony στην περίπτωση μου λήγει 26/06/2024 οπότε έχετε δίκαιο, είναι στοχευμένες. Και "δεν τους το χα" για τόσο οργανωμένους, εξεπλάγην θετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Η δικη μου συνδρομη στο πακετο essential ληγει στις 5/6 και δυστυχως η μοναδικη προσφορα ειναι να αλλαξω πακετο για 7 μερες σε προνομοιακη τιμη. Μαλλον ηρθε η ωρα να χαιρετησω το ps plus… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 1 ώρα πριν, DimitrisM. είπε Η δικη μου συνδρομη στο πακετο essential ληγει στις 5/6 και δυστυχως η μοναδικη προσφορα ειναι να αλλαξω πακετο για 7 μερες σε προνομοιακη τιμη. Μαλλον ηρθε η ωρα να χαιρετησω το ps plus… Ή μπορείς να το αφήσεις να λήξει και να ανανεώσεις 6/6 μιας και οι προσφορές τρέχουν μέχρι 12.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Αυτη η εκπτωση δεν ισχυει για νεες συνδρομες? Εννοω μαιλ που δεν ειχαν ξανα συνδρομη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 1 ώρα πριν, DimitrisM. είπε Αυτη η εκπτωση δεν ισχυει για νεες συνδρομες? Εννοω μαιλ που δεν ειχαν ξανα συνδρομη? Οχι, ισχύει για όλους τους ανενεργούς. Είσαι σίγουρα συνδεδεμένος? Δοκίμασε από browser, εφαρμογή ή κονσόλα και δες μήπως σου βγάζει σε κάποιο από αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Διατηρω μια επιφυλαξη για τους ανενεργους αλλα θα μαθω σε καμια εβδομαδα. Ναι, δοκιμασα απο τα παντα και τα 72ευρω μου φαινονται υπερβολικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 5 ώρες πριν, DimitrisM. είπε Η δικη μου συνδρομη στο πακετο essential ληγει στις 5/6 και δυστυχως η μοναδικη προσφορα ειναι να αλλαξω πακετο για 7 μερες σε προνομοιακη τιμη. Μαλλον ηρθε η ωρα να χαιρετησω το ps plus… +1 Πολλά τα 72€, ειδικά μετά από τα μεγάλα κακά σερί της τελευταίας χρονιάς... Εμένα λήγει τον 7ο. Φυσικά ούτε εγώ δεν έχω καμία προσφορά, πέραν της αλλαγής πακέτου για το υπόλοιπο των (37) ημερών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Η ετήσια μου λήγει 02.06. Δεν μου έχει βγάλει καμία προσφορά. Είναι σίγουρο ότι μόλις το account μου γίνει ανενεργό θα φανεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 31 λεπτά πριν, chill είπε Είναι σίγουρο ότι μόλις το account μου γίνει ανενεργό θα φανεί; θα ξερεις σε 4 μερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 6 ώρες πριν, nickol-us είπε +1 Πολλά τα 72€, ειδικά μετά από τα μεγάλα κακά σερί της τελευταίας χρονιάς... Εμένα λήγει τον 7ο. Φυσικά ούτε εγώ δεν έχω καμία προσφορά, πέραν της αλλαγής πακέτου για το υπόλοιπο των (37) ημερών. Το θέμα είναι οτι αν παίζεις online οπως Division, CoD ή αλλα games τα πληρώνεις τα 72€.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 1 ώρα πριν, vorlon68 είπε Το θέμα είναι οτι αν παίζεις online οπως Division, CoD ή αλλα games τα πληρώνεις τα 72€.... Σε αυτή την περίπτωση απλά δεν έχεις επιλογή... Ξεκίνησα το ps plus ερχόμενος στο ps5 αφού από μόνη της η βιβλιοθήκη των 15 τίτλων που έδινε ξεχρέωνε τη συνδρομή κατευθείαν. Με τον καιρό βρίσκαμε και κάνα game να παίξουμε με τα παιδιά... βρίσκαμε και μερικούς μεγάλους τίτλους που θέλαμε να παίξουμε... Φέτος τα παιχνίδια που έδωσε, δεν κατέβασα ούτε ενα... Online λίγο ο μικρός fc24(το είχαμε πριν το δώσει) και τα κλασικά free που δε θα έχει πρόβλημα έτσι κι αλλιώς. Δε βλέπω λόγο συνέχισης, ειδικά σε αυτή την τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Σε αυτή την περίπτωση απλά δεν έχεις επιλογή... Το ξέρω. Ευτυχώς ειχα ανανεώσει μεχρι 6/25 όταν ακόμα ήταν στα 60€ και με τις προσφορές πήγαινε 45€ ο χρόνος και με κάρτες απο eneba μου εβγαινε ακομα φτηνότερο. Τώρα σε 1 χρόνο θα δούμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazhlias Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 22 ώρες πριν, DimitrisM. είπε Διατηρω μια επιφυλαξη για τους ανενεργους αλλα θα μαθω σε καμια εβδομαδα. Ναι, δοκιμασα απο τα παντα και τα 72ευρω μου φαινονται υπερβολικα! Εμενα ειχε ληξει τελος Απριλιου και μου δινει την εκπτωση απο 72 σε 57 ευρω παντως. Ερωτηση: Γνωριζει κανεις μεχρι ποτε θα ειναι διαθεσιμα τα παιχνιδια του Μαιου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα