Brazhlias Δημοσ. 11 Απριλίου Share Δημοσ. 11 Απριλίου Indieαφερον μηνας θα λεγαμε. υ.γ. Συγνωμη γι'αυτο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 11 Απριλίου Share Δημοσ. 11 Απριλίου Kαι ότι με έτρωγε το χέρι μου να πάρω το Deliver Us Mars. Το πρώτο (Deliver Us the Moon) για όποιον δεν το έχει παίξει είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tifa_LockHeart Δημοσ. 13 Απριλίου Share Δημοσ. 13 Απριλίου Στις 28/3/2024 στις 11:58 ΠΜ, vorlon68 είπε Αν παίζεις online Division 2, CoD και αγωνες F1 όπως εγω δυστυχως ανανεώνεις την συνδρομή και όχι μόνο αυτά, εγώ το θέλω για παράδειγμα και για τα saves μου... Μεγάλο αγκάθι το cloud saving αλλά κυρίως ότι δεν μπορείς να παίξεις multiplayer τίτλους ανευ συνδρομής. Στις 11/4/2024 στις 12:28 ΜΜ, -WISE- είπε Kαι ότι με έτρωγε το χέρι μου να πάρω το Deliver Us Mars. Το πρώτο (Deliver Us the Moon) για όποιον δεν το έχει παίξει είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Και το Deliver us the Mars στα ίδια επίπεδα με το Deliver us the Moon , μονο που υστερεί σε κάποια και σε κάποια άλλα κάνει βήματα προς τα μπροστά. Το είχα αγοράσει Day one γιατί είχε ευχαριστηθεί απίστευτα το Deliver us the moon . Τώρα για δωρεάν δεν το συζητάμε, είναι φοβερή τύχη να το παίξετε όλοι όσοι αγαπάνε διαστημικές καταστάσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου https://blog.playstation.com/2024/05/01/playstation-plus-monthly-games-for-may-ea-sports-fc-24-ghostrunner-2-tunic-destiny-2-lightfall/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου Επειδη πλησιαζει η ανανεωση μου και τα 71 ευρω τα θεωρω αρκετα, εχουν καταργηθει οι προσφορες τυπου days of play? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου Δεν έβαλε για Πάσχα η Sony προσφορά στο Plus; Θυμάμαι ότι πρίν λίγους μήνες, είχε βάλει την Extra στην ίδια τιμή με την Essential. Υπάρχει κάποιο site που να έχει την Extra στην τιμή της Essential;Βρήκα 1, αλλά δεν υποστηρίζει Pay Pal και δεν μπορώ να το βρώ πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου 9 ώρες πριν, DimitrisM. είπε Επειδη πλησιαζει η ανανεωση μου και τα 71 ευρω τα θεωρω αρκετα, εχουν καταργηθει οι προσφορες τυπου days of play? Ευχαριστω Έχω την εντύπωση οτι δεν παίζουν προσφορές της προκοπής. Τελευταία βλέπω προσφορές στο ~30% και στην πλειοψηφία τους είναι μόνο για τα νέα ή μη ενεργά μέλη. Ακόμη και σε συνδυασμό με καρτούλα eneba το 50ρικο το πιάνεις χαλαρά. Ανέμενε και εναλλακτικές απαντήσεις, μακάρι να υπάρχει κάτι καλύτερο. Κι εμένα λήγει σε λιγότερο από 2 μήνες και δεν ξέρω τι να κάνω... τα παιχνίδια που δίνει τελευταία επίσης είναι για κλάμματα. Το μοναδικό παιχνίδι κράκτης που έδωσε αυτό το μήνα (fc) το είχα αγοράσει 😒 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου 9 ώρες πριν, DimitrisM. είπε Επειδη πλησιαζει η ανανεωση μου και τα 71 ευρω τα θεωρω αρκετα, εχουν καταργηθει οι προσφορες τυπου days of play? Ευχαριστω Επομενες days of play ειναι τον Ιουνιο, οποτε καπου εκει και προσφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) Υπάρχει link στο pc για κατέβασμα των παιχνιδιών του essential; Δεν έχω καταφέρει να βρω τπτ μέσα από το store. Δεν έχει link Επεξ/σία 10 Μαϊου από gregdel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου 9 λεπτά πριν, gregdel είπε Υπάρχει link στο pc για κατέβασμα των παιχνιδιών του essential; Δεν έχω καταφέρει να βρω τπτ μέσα από το store. Δεν έχει link Αν το έχεις πάρει και μπεις μετά στη σελίδα του; Έχω βάλει κατέβασμα στο ps5 από browser pc, δεν θυμάμαι αν ήταν κάτι που περιλαμβάνεται στο essential όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου 27 minutes ago, gregdel said: Υπάρχει link στο pc για κατέβασμα των παιχνιδιών του essential; Δεν έχω καταφέρει να βρω τπτ μέσα από το store. Δεν έχει link Στο essetial εκει που σου δειχνει τα παιχνιδια, οι εικονες τους ειναι λινκ στο καθε παιχνιδι. Στην σελιδα του καθε παιχνιδιου, εχει λινκ για να το κατεβασεις. (Αυτα μεχρι πριν λιγους μηνες που το εκοψα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου 40 λεπτά πριν, gregdel είπε Υπάρχει link στο pc για κατέβασμα των παιχνιδιών του essential; Δεν έχω καταφέρει να βρω τπτ μέσα από το store. Δεν έχει link Αρχικά, είσαι logged in. Πας στις συνδρομές να προσθέσεις τα παιχνίδια του μήνα στην βιβλιοθήκη σου. Μετά ειτε μέσω της βιβλιοθήκης σου, ή του store, μπαίνεις στην σελίδα του παιχνιδιού και κάνεις λήψη. Και στην εφαρμογή του κινητού η ίδια διαδικασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Μέχρι σήμερα έτσι το έκανα. Αυτό το μήνα δεν είχε link (εννοείται ότι ήμουν logged in). Τέλως πάντως πήγα με search των παιχνιδιών στο store και τα βρήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου ναι, αυτον το μηνα δεν βάλανε τα λινκ ακομα. Αρκετες φορες το ανανεωνουν μερικες μερες αργοτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου Απορία. Στο expansion του Destiny μου βγάζει να το αγοράσω και δεν το έχει σαν προσθήκη στην βιβλιοθήκη. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντιστοιχο; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα