screaming_trees Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Στις 31/1/2024 στις 9:31 ΜΜ, Gkostas2007 είπε Μια χαρά σου έχει κάτσει τότε Είναι θέμα μάρκετινγκ. Θέλουν να φέρουν κόσμο στο Extra και όχι στο Essential, για να το δοκιμάσει μπας και γλυκαθεί από την βιβλιοθήκη του Extra και παραμείνει σε αυτό και μετά το τέλος της αρχικής 12μηνης συνδρομής, πληρώνοντας παραπάνω τιμή. Ουσιαστικά μια επένδυση είναι. Σου δίνουν κάτι "φθηνά" για να σε κρατήσουν τα επόμενα χρόνια σε κανονική τιμή. Εν τω μεταξύ βλέπω τα παιχνίδια του Φλεβάρη και απλά γελάω που τολμάνε να ζητάνε 71€ στο Essential γι' αυτές τις αηδίες και για να παίζει καποιος online Εντάξει sony, μας έπεισες. Μπορείς και πιο χαμηλά τελικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Ψηθηκα να κάνω ετήσια συνδρομή στο plus τώρα με τις εκπτώσεις που δίνει και θα πρπε μα το προχωρήσω σήμερα γιατί είναι η τελευταία ημέρα εκπτώσεων. Είμαι ανάμεσα στην premium και στην extra και η χρηματική διαφορά είναι 101 vs 71 αξίζει κατά την γνώμη σας το extra 30αρι η premium η να προχωρήσω με την extra? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Ψηθηκα να κάνω ετήσια συνδρομή στο plus τώρα με τις εκπτώσεις που δίνει και θα πρπε μα το προχωρήσω σήμερα γιατί είναι η τελευταία ημέρα εκπτώσεων. Είμαι ανάμεσα στην premium και στην extra και η χρηματική διαφορά είναι 101 vs 71 αξίζει κατά την γνώμη σας το extra 30αρι η premium η να προχωρήσω με την extra? Προσωπικά θα έλεγα δεν αξίζει καν το plus. 😝 Αλλά γενικά, μεταξύ extra και premium νομίζω η μόνη διαφορά είναι ότι στο premium μπορείς να δοκιμάσεις παιχνίδια και να παίξεις PS1/2/3 παιχνίδια. Δεν ξέρω δλδ αν αξίζει να δώσει +30€ μόνο γι' αυτά τα features. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Και για μένα το extra αξίζει, αυτό έβαλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Gkostas2007 είπε Προσωπικά θα έλεγα δεν αξίζει καν το plus. 😝 Αλλά γενικά, μεταξύ extra και premium νομίζω η μόνη διαφορά είναι ότι στο premium μπορείς να δοκιμάσεις παιχνίδια και να παίξεις PS1/2/3 παιχνίδια. Δεν ξέρω δλδ αν αξίζει να δώσει +30€ μόνο γι' αυτά τα features. 1 ώρα πριν, stratigos24 είπε Και για μένα το extra αξίζει, αυτό έβαλα. Προχώρησα με το οικονομικότερο extra τελικά καθώς δεν με ενδιέφερε έτσι και άλλιως να ασχοληθώ με παλιά games από εποχές ps1/2 κτλ όποτε δεν υπήρχε και λόγος να δωσω και το extra 30ευρω. Τώρα που ενεργοποιήθηκε η 12μηνη συνδρομή, γιατί σίγουρα θα το ξεχάσω μετά από καιρό, πως μπορώ να απενεργοποίηση την αυτόματα ανανέωση/πληρωμη συνδρομής με την λήξη της τρέχουσας; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό; Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Τώρα που ενεργοποιήθηκε η 12μηνη συνδρομή, γιατί σίγουρα θα το ξεχάσω μετά από καιρό, πως μπορώ να απενεργοποίηση την αυτόματα ανανέωση/πληρωμη συνδρομής με την λήξη της τρέχουσας; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό; 1 σελίδα πίσω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε 1 σελίδα πίσω.... Ευχαριστώ, το έκανα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς γιατί βγαίνει αυτό στο plus και δεν μπορώ να το προσθέσω στη βιβλιοθήκη; Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από gregdel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, gregdel είπε Ξέρει κανείς γιατί βγαίνει αυτό στο plus και δεν μπορώ να το προσθέσω στη βιβλιοθήκη; Βάλε το από την εφαρμογή του κινητού. Δεν είμαι στο πλέι για να δω τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου Αρκεί, βέβαια, να μην το βγάλουν αμέσως το 2Κ όπως κάνανε με το 23. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazhlias Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου Παιδες αυτο εδω ειναι δωδεκαμηνη συνδρομη στο Essentials ετσι; https://www.germanos.gr/product/gaming/gaming-network-cards/sony-playstation-plus-card-sundromi-12-minon/?productId=20273182&fname=skuColor&fvalue=-128022028069063775&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwte-vBhBFEiwAQSv_xVvDEKvSVMD1jffCx2wodoCYG9kdex7ewYrmu78DQh8LTIfyCjS6DhoCndwQAvD_BwE Μπορω να "κουμπωσω' δυο μαζι για να εχω για 24 μηνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takataden Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου Παιδιά,το resident evil 3 είναι τελικά μόνο για το PREMIUM..? Εχω EXTRA και έχεισ σαν επιλογή μόνο να κάνεις αναβάθμιση στο PREMIUM για να το κατεβασεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bushidocougar Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου Είναι κανονικά στο ps plus extra. Μήπως κοιτάς κάποια άλλη εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα