stratigos24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Εγω διαβαζω πολυ αυτα τις τελευταιες μερες για Μαρτη. Dead Nation (PS4) Tomb Raider (PS3) Brothers: A Tale of Two Sons (PS3) Smart As… (PS Vita) Pixeljunk Monsters Ultimate HD (PS Vita) http://www.theepochtimes.com/n3/509245-playstation-plus-march-2014-rumored-upcoming-game-list-for-ps4-ps3-ps-vita/ http://n4g.com/news/1456993/rumoured-march-playstation-plus-europe-content-includes-dead-nation-for-ps4 http://www.playstationlifestyle.net/2014/02/14/rumor-march-2014-playstation-plus-free-games-in-europe-include-dead-nation-on-ps4-tomb-raider-on-ps3/
broxopios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Παρεπιπτοντως εγω τσιμπησα 2 καρτουλες πλεον οποτε για 2 χρονια θα εχω το κεφαλι μου ησυχο. Τις πέρασες και τις 2 μαζί, ή μόνο την μια και μόλις περάσει ο χρόνος θα περάσεις και την άλλη? Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ 1 ή 2 παρόλο που λέω να τσιμπήσω το ps4 κατά το Πάσχα ή σε κανα μήνα.
mtzs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχω περασει καμια ακομη Ειμαι χωρις plus αυτη τη στιγμη. Θα περασω τη πρωτη μετα τις 20 σιγουρα και την δευτερη θα δουμε. Βασικα περιμενω μηπως και πεταξουν κανα τριμηνο δωρο με ανανεωση οπως ειχαν κανει περυσι τον Μαρτιο. Οπως και να εχει γραφουν μεσα ημερομηνια ληξης Δεκ 2015 Αλλοι ανανεωσαν και περασαν και τις 2 και ειπανε οτι δινει αθροιστικα 2 χρονια.
broxopios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Έλεγα να χτυπήσω 2 τώρα που κάνουν 30€, αλλά αν είναι να λήγουν τον Δεκέμβριο του 2015, λέω να μην το ρισκάρω. Δε θα ξαναβγεί άραγε στο μέλλον άλλη προσφορά?
Vole Maulder Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Τι ρισκάρεις με το να πάρεις 2 τώρα;
broxopios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Τι ρισκάρεις με το να πάρεις 2 τώρα; Το παρακάτω. Αν και είπε ο φίλος ότι κάποιοι πέρασαν 2 κάρτες και βγήκε αθροιστικά 2 έτη. Αν είναι επιβεβαιωμένο αυτό θα χτυπήσω 2. Οπως και να εχει γραφουν μεσα ημερομηνια ληξης Δεκ 2015
mtzs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ληξη τον Δεκ του 15 σημαινει οτι αγοραζεις τωρα και βαζεις τον Κωδικο Δεκ του 15. Αστη στο ντουλαπι να καθεται. Επειδη ομως δεν εχουμε δεδομενα οτι οντως θα ισχυει μεχρι τον Δεκ 15 γι αυτο βαζουμε τωρα τους κωδικους και αθροιζεται ο χρονος. Θεωρητικα μπορεις και του χρονου τετοιο καιρο να ανανεωσεις με την δευτερη καρτα που αγοραζεις σημερα/αυριο. Σε καμια περιπτωση δεν εμπεριεχει ρισκο η αγορα τετοιας καρτας στα 30 ευρω. Και στη μια και στην αλλη κερδισμενος εισαι. Να πεσει πιο χαμηλα απο τα 30 το βρισκω λιγο δυσκολο και αντε και επεσε πες ποσο θα παει; 25. Σιγα τα ωα. Πιο πιθανο το βρισκω να ξαναβγει σε προσφορα στα 37-40 παρα στα 30. Ισως τωρα να το κανανε λογω launch. Ρισκο ειναι να μη παρεις τωρα καρτα. 3
Vole Maulder Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Η ημερομηνία λήξης πάνω σε τέτοιες κάρτες αφορά την ημερομηνία λήξης του κωδικού. Εννοεί ότι μέχρι τότε μπορείς να τον ενεργοποιήσεις. Η ημερομηνία λήξης της συνδρομής εξαρτάται από τη διάρκειά της και πότε θα την ενεργοποιήσεις εσύ. Δεν εμπεριέχεται κανένα ρίσκο στο επίπεδο που σε προβληματίζει. 1
broxopios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Ναι το πιο λογικό είναι αυτό που λέτε παιδιά. Απλά ήθελα να σιγουρευτώ γιατί δεν έχω ασχοληθεί με τέτοιου είδους ανανεώσεις. Οπότε σίγουρα θα χτυπήσω 2 καρτούλες. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν περάσω τις κάρτες τον Μάρτιο, θα έχω πρόσβαση σε παιχνίδια που έδωσε free το ps+ προηγούμενους μήνες?
Merdock Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Όχι έχεις πρόσβαση μονάχα σε ότι είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο. 1
broxopios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Ομως δε ξερω τι γινεται αν δεν εχεις κανενα συστημα PS. Δηλαδη απλα να φτιαξεις λογαριασμο PSN και μετα να ενεργοποιησεις το Plus. Νομιζω οτι χρειαζεται τουλαχιστο ενα συστημα PS ωστε να κανεις activation μεσα απο την κονσολα. Εγώ είχα φτιάξει πριν κάποια χρόνια λογαριασμό psn στο ps3. Πριν λίγο καιρό όμως το πούλησα και τώρα δεν έχω καμία κονσόλα sony. Αν ενεργοποιήσω το plus από το pc μετά θα χρειαστεί να μπω και σε κάποια κονσόλα ή μπορώ αμέσως να κατεβάσω κάποιο παιχνίδι που δίνει το ps+? Επίσης πότε τελειώνει η προσφορά για τον μήνα. Πχ το Outlast είναι μέχρι και 28 Φεβρουαρίου (τέλος του μήνα δηλαδή) ή δεν υπάρχει στάνταρ ημερομηνία?
Vole Maulder Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Αν παίζει τέτοιο θέμα, να μην μπορείς να πάρεις τα παιχνίδια αν δεν ενεργοποιήσεις κάποια κονσόλα (που αμφιβάλλω), έχεις κάναν γνωστό σου ή φίλο σου με κάποια Playstation κονσόλα (3/4/Vita) να ενεργοποιήσεις εκεί το προφίλ σου;
broxopios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 έχεις κάναν γνωστό σου ή φίλο σου με κάποια Playstation κονσόλα (3/4/Vita) να ενεργοποιήσεις εκεί το προφίλ σου; Ναι έχω και μάλλον αυτό θα γίνει, ευχαριστώ. Τώρα στο άλλο που ρώτησα? Πότε τελειώνει η προσφορά παιχνιδιού για κάθε μήνα. Το Outlast που είναι τώρα μέχρι πότε θα μπορούμε να το κατεβάσουμε? edit: Μόλις τώρα ψάχνοντας στο official site της ps+ είδα ότι έχει αντίστροφη μέτρηση για το μέχρι πότε ισχύει η προσφορά. http://gr.playstation.com/playstationplus/#select-tab-gamecollection
mtzs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Αν θυμαμαι καλα ειχε μπει 4-5 Φεβρ. Επομενως αν κρατησει ενα μηνα θα αλλαξει στις 4-5 Μαρτιου. Για να σαι 100% σιγουρος πες μεχρι 28 Φεβ μη τυχον και το αλλαξουν πιο νωρις. Δεν εχει ανακοινωθει επισημα κατι.
stratigos24 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Το skyrim το εχει δωσει το ευρωπαικο plus?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα