stratigos24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Ακόμα δε μου έχει εμφανίσει την προσφορά... Ούτε στο app ούτε μέσα στη σελίδα ούτε πουθενά... Πφ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Ακόμα δε μου έχει εμφανίσει την προσφορά... Ούτε στο app ούτε μέσα στη σελίδα ούτε πουθενά... Πφ... Απο browser δοκίμασε αποσύνδεση - καθαρισμό cookies (πάνω στην address bar για την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, δεν χρειάζεται γενικά browser) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Απο 4 διαφορετικούς έχω δοκιμάσει. Και δουλεια και κινητο και σπίτι.... ΥΓ: Και απο edge τώρα άλλον που δεν έχω δουλέψει ποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Απαράδεκτη επιλογή της Σόνυ να μην δίνει έκπτωση για απλή ανανέωση, αλλά μόνο για αναβάθμιση. Κανονικότατο middle finger.. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 8 minutes ago, stevenfins said: Απαράδεκτη επιλογή της Σόνυ να μην δίνει έκπτωση για απλή ανανέωση, αλλά μόνο για αναβάθμιση. Κανονικότατο middle finger.. Όταν είσαι Νο1 και ξεπουλάς αυτά συμβαίνουν. Βέβαια έχει ο καιρός γυρίσματα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alelo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια εχω μπερδευτεί. Εχω συνδρομη extra ( ήταν για 1 μήνα , περίμενα προσφορα Black friday ) και λήγει 3/12/2023 . Η προσφορά ειναι για να κάνεις αναβάθμιση σε premium , 30% ? Αν κάνω την αναβάθμιση για το υπόλοιπο που εχω , 16 μερες , μου ζηταει 1.1 ευρω. Μετα δεν εχει καποια προσφορα για να παρω το πακετο για χρόνο ας πουμε με έκπτωση σωστα ? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από alelo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, stratigos24 είπε Απο 4 διαφορετικούς έχω δοκιμάσει. Και δουλεια και κινητο και σπίτι.... ΥΓ: Και απο edge τώρα άλλον που δεν έχω δουλέψει ποτε... Ακόμα τίποτα... Το έχουν και άλλοι παγκοσμίως και με καθησυχάζει κάπως ... Αστεία πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, stratigos24 είπε Ακόμα τίποτα... Το έχουν και άλλοι παγκοσμίως και με καθησυχάζει κάπως ... Αστεία πράγματα. Αλλα και παλι ισως το φτιαξουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bushidocougar Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, stevenfins είπε Απαράδεκτη επιλογή της Σόνυ να μην δίνει έκπτωση για απλή ανανέωση, αλλά μόνο για αναβάθμιση. Κανονικότατο middle finger.. 4 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Όταν είσαι Νο1 και ξεπουλάς αυτά συμβαίνουν. Βέβαια έχει ο καιρός γυρίσματα..... Αποτυχημένο marketing για άλλη μία φορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αλλα και παλι ισως το φτιαξουν... Δεν έλεγα κάτι άλλο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 εχετε βρει καμια καλη προσφορα για ελληνικη psn gift card? η καλυτερη που βλεπω ειναι στο instant gaming, περίπου 41 eur με paypal https://www.allkeyshop.com/blog/buy-psn-card-playstation-network-gift-card-playstation-network-compare-prices/?editions=eur50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xavier είπε εχετε βρει καμια καλη προσφορα για ελληνικη psn gift card? η καλυτερη που βλεπω ειναι στο instant gaming, περίπου 41 eur με paypal https://www.allkeyshop.com/blog/buy-psn-card-playstation-network-gift-card-playstation-network-compare-prices/?editions=eur50 'Εκανα νέο acount αφού δε μου έδειχνε σε αυτό που έφτιαξα προχθές την προσφορά και όλα οκ. Αγόρασα από instant gaming με 82 ευρώ (41 έκαστος) με paypal δυο 50αρες και πλήρωσα με τα 100 λοιπόν του balance που είχα πλέον στο psn την έξτρα με 95 ευρώ και μου έμειναν και 5.5 ευρώ μέσα στο λογαριασμό. Και πολυ ασχολήθηκα...να περιμένω.. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από stratigos24 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDimi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Και εμένα δεν εμφανίζεται στον λογαριασμό που είναι ενεργή η συνδρομή. Σε δεύτερο λογαριασμό που έχω εμφανίζεται κανονικά. Αν κάνω από αυτόν την ετήσια αλλάζει κάτι με τα παιχνίδια και την αποθηκευμένη πρόοδο σε καθένα από αυτά που έχω μέχρι τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dorian Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Τελικά υπάρχει τρόπος για ανανέωση έξτρα ή περιμένουμε να λήξει; Μάρτιο ποτέ είχε πάλι έκπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Και σε εμενα σημερα για ανανεωση στην extra moy βγαζει την κανονικη τιμη , εκπτωση μου δινει μονο αν κανω αναβάθμιση στην premium για της υπόλοιπες ήμερες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα