johnnyman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Όχι. Αυτές οι τιμές είναι μόνο για upgrade, δηλαδή από essential σε έξτρα ή premium, ή για συνδρομές που έχουν λήξει. Υγ. Κάθε χρόνο και χειρότερα. Οι τιμές είναι σκουπίδια. -20% έως -30% στη μεγαλύτερη συνδρομή. Εμείς που έχουμε ήδη συνδρομή τι κάνουμε? Δεν έχουμε έκπτωση για ανανέωση??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, johnnyman είπε Εμείς που έχουμε ήδη συνδρομή τι κάνουμε? Δεν έχουμε έκπτωση για ανανέωση??? Απ' ότι διάβασα, όχι... Αλλά καλύτερα δες το και μόνος. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από laxanoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Απ' ότι διάβασα, όχι... Αλλά καλύτερα δες το και μόνος. Εαν είναι έτσι είναι πραγματικά απίστευτο.... Εμένα λήγει στις 3 Δεκεμβρίου η premium. Θα βγάλει και τα Χριστούγεννα προσφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, johnnyman είπε Εμείς που έχουμε ήδη συνδρομή τι κάνουμε? Δεν έχουμε έκπτωση για ανανέωση??? Και γιατί δεν μπαίνεις να το δεις? Στο reddit υπάρχουν και οι 2 περιπτώσεις, κυρίως να έχουν πάρει όλοι εκπτώσεις. Αν δεν βλέπεις έκπτωση, περιμένεις. Πχ από browser η σελίδα δεν συνδέεται εκεί που κλικαρεις "συνδέσου να δεις τα προγράμματα και τιμές" ή τι λέει. Ιιισως.... 8 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Απ' ότι διάβασα, όχι... Αλλά καλύτερα δες το και μόνος. https://www.reddit.com/r/PlayStationPlus/s/41w6nRjxff https://www.reddit.com/r/PlayStationPlus/s/UU42ACavHQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Και γιατί δεν μπαίνεις να το δεις? Στο reddit υπάρχουν και οι 2 περιπτώσεις, κυρίως να έχουν πάρει όλοι εκπτώσεις. Αν δεν βλέπεις έκπτωση, περιμένεις. Πχ από browser η σελίδα δεν συνδέεται εκεί που κλικαρεις "συνδέσου να δεις τα προγράμματα και τιμές" ή τι λέει. Ιιισως.... Δεν είμαι σπίτι γιαυτό ρώτησα. Θα μπω το μεσημέρι και ενημερώνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, johnnyman είπε Δεν είμαι σπίτι γιαυτό ρώτησα. Θα μπω το μεσημέρι και ενημερώνω. Υπάρχει περίπτωση να έχεις έκπτωση επειδή σου λήγει σύντομα. Αυτό το συμπέρασμα βγάζω. Αν όχι, επόμενη έκπτωση είναι τον Μάρτιο Από ότι φαίνεται δεν βλέπουν την έκπτωση και χρήστες που δεν έχουν συνδρομή https://www.reddit.com/r/PlayStationPlus/s/A2YiahkLZs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Είχα ν ανοίξω το PS απ το Πάσχα! Είχα ξεχάσει ότι είχα στακαρει μέχρι το 2025... μου ζητάει 71.99 για ανανέωση του essential! Καμία έκπτωση για εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θα είναι πρώτη φορά μετά από χρονια π δεν θα ανανεώσω, μήνα μήνα όταν κ αν με ενδιαφέρει πλέον κάτι. Μεγάλο φάουλ να μην δώσουν έκπτωση στους ήδη συνδρομητές! Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από Metaksas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Metaksas είπε Θα είναι πρώτη φορά μετά από χρονια π δεν θα ανανεώσω, μήνα μήνα όταν κ αν με ενδιαφέρει πλέον κάτι. Μεγάλο φάουλ να μην δώσουν έκπτωση στους ήδη συνδρομητές! Φαινεται να δινουν σε αυτους που ληγει συντομα, οπως καποια στιγμη ξανα περυσι. Οποτε μαλλον περιμενουμε αλλη εκπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Και τώρα ξεκινάνε τα ωραία... Πάω να δω τις προσφορές και δε μου έχει καμία στο subscription... Ο λογαριασμός είναι νέος. Έβαλα προχθές ea play με 1 ευρώ για ένα μήνα. Αυτό να μου έκανε καμία πατάτα και να μη δικαιούμαι έκπτωση? Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Καμία ιδέα ? Όταν έφτιαξα λογαριασμό στο Ps5 προχθές που το πήρα έβαλα αρχικά 2 εμαιλ που μου είπε υπάρχει λογαριασμός σε αυτά τα εμαιλ. Είναι παλιά που είχα ps3. Οπότε έβαλα τρίτο εμαιλ και προχώρησε κανονικά δε μου είπε υπάρχει λογαριασμός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Από ότι φαίνεται δεν βλέπουν την έκπτωση και χρήστες που δεν έχουν συνδρομή https://www.reddit.com/r/PlayStationPlus/s/A2YiahkLZs 1 λεπτό πριν, stratigos24 είπε Πάω να δω τις προσφορές και δε μου έχει καμία στο subscription... Ο λογαριασμός είναι νέος. Περιμενεις γιατι μαλλον δεν εχουν γινει updated για ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Περιμενεις γιατι μαλλον δεν εχουν γινει updated για ολους Μακάρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις το εμφανισε 106.39. Έχω premium και λήγει 3 Δεκεμβρίου. Για να κατέβω σε extra γίνεται αλλά με χρεώνει κανονική τιμή χαχαχαχαχαχαχα Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από johnnyman 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Μακάρι... Και πιο πολύ μακάρι γιατί άφησα μια μισή μέρα να κατεβάζει το warzone σε εκείνο το account... Ποιός ξανακατεβαζει τόσα gb... 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικα αγορασα 2 καρτες 50αρες(συνολο 100 ευρω) απο eneba οι οποιες μου βγηκαν 89 ευρω. Οποτε η συνδρομη Premium μου βγηκε 95 ευρω συνολο. Παλι καλα... Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα