sp3cial Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, η προσφορά που θα έρθει είναι σουπερ για το PS PLUS extra! Αν έχετε ήδη λογαριασμό και τελειώνει η συνδρομή σας -και δεν προλαβαίνετε να βάλετε την προσφορά, τότε κάντε δεύτερο λογαριασμό. Αγοράστε εκεί τη συνδρομή. Και θα κατεβάζετε απο εκεί στην κονσόλα σας. Μπορείτε να μπαίνετε όμως με τον ήδη λογαριασμό σας να παίζετε τα παιχνίδια! Δεν γνωρίζω βέβαια τι γίνεται με τα cloud saves! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, nyne είπε Τότε θα περάσεις μαγικά Χριστούγεννα,απλά περίμενε δύο μέρες! Έβαλα ένα μήνα ea play να δω κάνα παιχνίδι και αναμένω τις προσφορές για ps plus extra. Ναι, έχω πολύ πράγμα να δω από παιχνίδια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Τρομερά τα παιχνίδια του Νοεμβρίου. Προφανώς ή μας τρολάρουν αυτόν τον μήνα ή θέλουν να χάσουν συνδρομητές ή μας έχουν τόσο δεδομένους. Δεν εξηγείται αλλιώς PlayStation Plus Extra and Premium | Game Catalogue Teardown | PS5 Dragon’s Dogma: Dark Arisen | PS4 Mobile Suit Gundam: Extreme vs. Maxi Boost On | PS4 Dead Island: Riptide Definitive Edition | PS4 Superliminal | PS4, PS5 Eiyuden Chronicle: Rising | PS4, PS5 Nobunaga’s Ambition: Taishi | PS4 PlayStation Plus Premium | Classics Grandia | PS4, PS5 Jet Moto | PS4, PS5 Up | PS4, PS5 Klonoa Phantasy Reverie Series | PS4/PS5 PaRappa the Rapper 2 | PS4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Πιστεύω ότι εκεί στη sony τρέχουν κάποιο είδος social experiment. Καποιος σκέφτηκε "ας αυξήσουμε την τιμή στις συνδρομές, θα δώσουμε για τους επόμενους μήνες ότι χαζομάρα παιχνίδι υπάρχει, δεν θα κάνουμε και bf προσφορά σε όσους θέλουν απλά να κρατήσουν το ίδιο tier στη συνδρομή τους να δούμε πόσοι θα μείνουν". Δεν βλέπω αλλη εξήγηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Για την ανανέωση μου έβγαλε 125 € φέτος (Δεκέμβριος).Essential. Την ακύρωσα και τέλος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazhlias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, stratigos24 είπε Ναι κάτι τέτοιο θα κάνω. Spiderman μπα.. δεν είναι του γούστου μου. Φοβάμαι μη πάρω και κάνα παιχνίδι που θα το δίνει το plus... Βρήκα kena που θέλω να παίξω σε καλή τιμή μεταχειρισμένο αλλά το δίνει... Θέλει ψάξιμο και εκεί... ΥΓ. Τελικά σου δείχνει το app του κινητού ps app ποια συμπεριλαμβάνονται στο extra subscription οπότε μια χαρά βγάζεις άκρη εύκολα. Σκέφτομαι κάνα tails of iron ... Ήθελα κάποια στιγμή να το δω και τώρα στα 7.5 αντί 20 ευρώ είναι καλή τιμή. Το tails of Iron ειναι αρκετα καλο. Σκοτεινο και αναλαφρο ταυτοχρονα. Αρκετα μικρο. Εγω το επαιξα επειδη το ειχε δωσει στο ps plus. Απο εκει και περα, αφου λες πως δεν εχεις παιξει ουτε τα παιχνιδια του ps4, γιατι δεν κανεις τωρα μια "βαρια" αγορα που λογω bf βρισκεις τα περισσοτερα παιχνιδια στο 10ρικο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Brazhlias είπε Το tails of Iron ειναι αρκετα καλο. Σκοτεινο και αναλαφρο ταυτοχρονα. Αρκετα μικρο. Εγω το επαιξα επειδη το ειχε δωσει στο ps plus. Απο εκει και περα, αφου λες πως δεν εχεις παιξει ουτε τα παιχνιδια του ps4, γιατι δεν κανεις τωρα μια "βαρια" αγορα που λογω bf βρισκεις τα περισσοτερα παιχνιδια στο 10ρικο; Ευχαριστώ, θα το δω. Αν και ... δεν ειμαι σε φάση για πολλά έξοδα τώρα, θα φύγει και ενα ακόμα 90αρι για τη συνδρομή extra στην προσφορά..τουλάχιστον και εκεί έχει πολλά που δεν έχω παίξει και αξίζουν. Kena, horizon κλπ κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Tsino είπε Για την ανανέωση μου έβγαλε 125 € φέτος (Δεκέμβριος).Essential. Την ακύρωσα και τέλος ! Essential και 125 ευρώ μάλλον κάτι λάθος βλέπεις. Όπως και να έχει, αύριο εκπτώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, SabotazNic said: Essential και 125 ευρώ μάλλον κάτι λάθος βλέπεις. Όπως και να έχει, αύριο εκπτώσεις. λαθος, το extra εννοω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Έτοιμος κ γω να πατησω το buy με το που μπει η προσφορά. Αξίζει να πάω στημ premium για το cloud streaming, αν δεν έχω καλό nvme για το ps5? Θα παίζει καλά με 300αρα γραμμή; γτ έχω το Xbox cloud gaming κ στα competitive fps, σπάει νεύρα ώρες ώρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 9 minutes ago, demmian said: Έτοιμος κ γω να πατησω το buy με το που μπει η προσφορά. Αξίζει να πάω στημ premium για το cloud streaming, αν δεν έχω καλό nvme για το ps5? Θα παίζει καλά με 300αρα γραμμή; γτ έχω το Xbox cloud gaming κ στα competitive fps, σπάει νεύρα ώρες ώρες Το ερώτημα είναι τι θες να στρεαμαρεις απο τη premium που να αξιζει τη συνδρομή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 7 hours ago, sndev said: Το ερώτημα είναι τι θες να στρεαμαρεις απο τη premium που να αξιζει τη συνδρομή ; Σκεφτόμουν αντί να πάρω έξτρα ssd ,να δώσω τι κάτι παραπάνω κ να πάρω την premium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Ξεκίνησε το Black Friday στην Ελλάδα οι τιμές παραμένουν απαγοητευτικες... Ακόμα και με την προσφορά, εμένα που έληξε χθες πάει πάνω από 100. Στην Τουρκία βγαίνει 61 η deluxe, 56 η extra. Αν μπορείς να το κάνεις μόνος σου ΟΚ, αλλα επειδή βάζεις μεσάζοντες βγαίνει αρκετά παραπάνω... Μάλλον πάει για μαχαίρι. Προσωπικά δεν πολυπαιζω κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα παιδιά. Εμείς που ήμαστε ηδη πremium μπορούμε να ανανεώσουμε με 106 ευρώ? Μπορούμε να πάμε και σε εξτρα με 94 δηλαδή downgrade? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, johnnyman είπε Καλημέρα παιδιά. Εμείς που ήμαστε ηδη πremium μπορούμε να ανανεώσουμε με 106 ευρώ? Μπορούμε να πάμε και σε εξτρα με 94 δηλαδή downgrade? Ευχαριστώ. Όχι. Αυτές οι τιμές είναι μόνο για upgrade, δηλαδή από essential σε έξτρα ή premium, ή για συνδρομές που έχουν λήξει. Υγ. Κάθε χρόνο και χειρότερα. Οι τιμές είναι σκουπίδια. -20% έως -30% στη μεγαλύτερη συνδρομή. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από laxanoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα