Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι οι γρίφοι είναι υπερβολικά εύκολοι. Βασικά το παιχνίδι σου βγάζει ένα περίεργο συναίσθημα. Δεν ξέρω ενώ ήταν πολύ εύκολο, το ευχαριστήθηκα όσο λίγα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To Brothers δεν έχει τίποτα άλλο πέρα από το ιδιαίτερο σύστημα χειρισμού και το συναίσθημα που επιχειρεί να σου περάσει. Αν δε σε πιάσει το δεύτερο δεν υπάρχει τίποτα να το σώσει. Για μένα ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση (και χάσιμο χρόνου) της χρονιάς. Οι γρίφοι είναι ανύπαρκτοι, όχι απλώς εύκολοι.

Mου τελειωσε το προηγουμενο μηνα το plus και δεν εκανα ανανεωση γιατι δεν με ενδιεφεραν τα 2 παιχνιδια που δινει αυτο το μηνα. Πηγα να παιξω εχθες far cry 3 αλλα ελεγε οτι εχει ληξει πλεον το content, μπειτε στο store και ανανεωστε τη συνδρομη. Λογικο?

Εγω νομιζα οτι αυτα που εχεις ηδη στο ps3 σου, παιζουν και ας σου ληξει η συνδρομη..

Οκ, απλα δεν το ηξερα και νομιζα οτι αν εχεις μεσα στο ps3 καποιο παιχνιδι απο plus και ας σου εχει τελειωσει η συνδρομη, μπορεις να το παιξεις.

Mου τελειωσε το προηγουμενο μηνα το plus και δεν εκανα ανανεωση γιατι δεν με ενδιεφεραν τα 2 παιχνιδια που δινει αυτο το μηνα. Πηγα να παιξω εχθες far cry 3 αλλα ελεγε οτι εχει ληξει πλεον το content, μπειτε στο store και ανανεωστε τη συνδρομη. Λογικο?

Εγω νομιζα οτι αυτα που εχεις ηδη στο ps3 σου, παιζουν και ας σου ληξει η συνδρομη..

Δεν ισχυει πλεον αυτο. Τα παιχνιδια προφανως παιρνουν μεσα κωδικο που αναγραφει ποτε ληγει η συνδρομη. Οποτε και offline να ειναι η κονσολα πρεπει να γινεται καποιο ειδος check με την ημερομηνια της κονσολας και κοβεται το παιχνιδι αυτοματως.

Παρεπιπτοντως εγω τσιμπησα 2 καρτουλες πλεον οποτε για 2 χρονια θα εχω το κεφαλι μου ησυχο.

• Like 1

Post στο Αμερικάνικο Playstatin blog:

PS Plus: Remember Me, Street Fighter x Tekken Free for Members

http://blog.us.playstation.com/2014/02/17/ps-plus-remember-me-street-fighter-x-tekken-free-for-members/

Αυτό λέει κάτι για εμάς; Συνήθως μπαίνουν τα ίδια παιχνίδια;

Αναρωτιέμαι τι ρόλο να παίζουν οι πωλήσεις των παιχνιδιών στο κάθε region στο ποια θα δώσουν (ρητορικά μάλλον, επειδή δε νομίζω να το μάθουμε ποτέ).

Post στο Αμερικάνικο Playstatin blog:

PS Plus: Remember Me, Street Fighter x Tekken Free for Members

http://blog.us.playstation.com/2014/02/17/ps-plus-remember-me-street-fighter-x-tekken-free-for-members/

Αυτό λέει κάτι για εμάς; Συνήθως μπαίνουν τα ίδια παιχνίδια;

Το Street Fighter X Tekken το εχει δωσει παλι στο Vita

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...