teopanta1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Και τι θα γίνει πάλι με της αυξήσεις; θα πέσει γκρίνια και τελικά όλοι θα βάλουν το χέρι στην τσέπη και θα περάσει ανεμακτα και αυτή η αύξηση, ενώ κανονικά πρέπει να μην ανανεώσει κανένας την συνδρομή του για να πάρει το μυνημα η Sony ή η κάθε Sony που κάνει τέτοιες ενέργειες, με λίγα λόγια ο καθένας πρέπει να μιλήσει με το πορτοφόλι του και να είναι ηχηρό το μυνημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, Bourdoulas said: Από ps app σήμερα πέρασε κανονικά η αγορά συνδρομής (Thxs, δεν εχω δοκιμασει απο app, μονο απο Η/Υ, οκ, to do ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Έριξα εξήντα να υπάρχουν και πήρα μια συνδρομή Είχα 100 μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Η συνδρομη essential εληγε Δεκεμβρη 23 πηρα απο eneba μια 40αρα και μια 20αρα πορτοφολι εδωσα 50 ευρω και εχω μεχρι Δεκεμβρη 24 ετσι και αλλιως μονο για το online με ενδιαφερει. καλο θα ειναι οποιος ενδιαφερεται να πραξει τα δεοντα μεχρι 5 του μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, mikele13- said: Η συνδρομη essential εληγε Δεκεμβρη 23 πηρα απο eneba μια 40αρα και μια 20αρα πορτοφολι εδωσα 50 ευρω και εχω μεχρι Δεκεμβρη 24 ετσι και αλλιως μονο για το online με ενδιαφερει. καλο θα ειναι οποιος ενδιαφερεται να πραξει τα δεοντα μεχρι 5 του μηνα. Αν υποθεσουμε οτι δεν το εκανες αυτο τωρα και το αφηνες για τελη Νοεμβρη που εχουν παραδοσιακα εκπτωσεις, μηπως εβγαινε καλυτερα τοτε? Δεν εκατσα να ψαξω ιστορικο και να το υπολογισω, απλα ρωταω για οποιον θυμαται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, nek4d είπε Αν υποθεσουμε οτι δεν το εκανες αυτο τωρα και το αφηνες για τελη Νοεμβρη που εχουν παραδοσιακα εκπτωσεις, μηπως εβγαινε καλυτερα τοτε? Δεν εκατσα να ψαξω ιστορικο και να το υπολογισω, απλα ρωταω για οποιον θυμαται. Στην BF και οποτε εχει προσφορες, τον χρόνο τον εχει με 25% εκπτωση. Οποτε στις νεές τιμες με 25% εκπτωση ο χρόνος θα βγει 53,99€ απο 44,99€ που ειχε τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, vorlon68 είπε Στην BF και οποτε εχει προσφορες, τον χρόνο τον εχει με 25% εκπτωση. Οποτε στις νεές τιμες με 25% εκπτωση ο χρόνος θα βγει 53,99€ απο 44,99€ που ειχε τώρα. Ακριβως, 6 ευρω φθηνοτερα απο τα 60 που εδωσε τωρα για κανονικη πληρωμη. Εγω εχω βαλει στο wallet 200 ευρω (-13 για το The Stanley Parable που αγορασα) και θα περιμενω. Η οποια εκπτωση θα ειναι σιγουρα μεγαλυτερη απο την αυξηση τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 οι εκπτώσεις ειναι πολλές φορές για ληγμένες συνδρομες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, coyote2 είπε οι εκπτώσεις ειναι πολλές φορές για ληγμένες συνδρομες Ουτε καν. Οι 3 φορες στο ετος (Νοεμβριο, Μαρτιο και Ιουνιο) αφορουν ολους. Για αυτους που δεν εχουν συνδρομη νομιζω τους το παει 50% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Εγω παντως την εκανα cancel λιγο πριν σκασει και η αυξηση.. κραταω το gamepass και μια χαρα.. Εχω ξενερωσει παρα πολυ με την Σονυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 εχω premium μεχρι 12/12/2025 μακαρι να μπορουσα να κανω downgrade σε extra μετανιωσα τα παραπανω περυσι για να παω σε premium δεν αξιζουν τα λεφτα οταν ληξει παω καρφι σε extra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 1/9/2023 στις 5:55 ΜΜ, teopanta1 είπε Και τι θα γίνει πάλι με της αυξήσεις; θα πέσει γκρίνια και τελικά όλοι θα βάλουν το χέρι στην τσέπη και θα περάσει ανεμακτα και αυτή η αύξηση, ενώ κανονικά πρέπει να μην ανανεώσει κανένας την συνδρομή του για να πάρει το μυνημα η Sony ή η κάθε Sony που κάνει τέτοιες ενέργειες, με λίγα λόγια ο καθένας πρέπει να μιλήσει με το πορτοφόλι του και να είναι ηχηρό το μυνημα Έχεις απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς δεν υπάρχει αναπτυγμένη καταναλωτικη συνείδηση. Είναι τόσο απλό, αρκεί να μην ανανεώσει ο κόσμος για 2-3 μήνες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ έχω την essential μέχρι κάπου το Δεκέμβριο. Την είχα πάρει με την έκπτωση 50%. Αν δεν παίξει παλι τέτοια προσφορά, δεν θα βάλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jumbi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, screaming_trees είπε Έχεις απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς δεν υπάρχει αναπτυγμένη καταναλωτικη συνείδηση. Είναι τόσο απλό, αρκεί να μην ανανεώσει ο κόσμος για 2-3 μήνες... Μισο λεπτο, στην φετα που εχει παει απο ~8€ το κιλο περισυ, στα ~14€ το κιλο φετος, δεν υπηρξε καμια αντιδραση καταναλωτων, στο playstation θα οργανωθουμε να ξεσπασουμε τωρα? 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Jumbi είπε Μισο λεπτο, στην φετα που εχει παει απο ~8€ το κιλο περισυ, στα ~14€ το κιλο φετος, δεν υπηρξε καμια αντιδραση καταναλωτων, στο playstation θα οργανωθουμε να ξεσπασουμε τωρα? 😂 Φυσικά, γιατί είναι πιο εύκολο, στην ουσία δεν στερείσαι κάτι, δεν είναι τρόφιμο. Η τιμή στα τρόφιμα επηρεάζεται από μια σειρά παραγόντων, ενώ εδώ έχουμε μια απλή απόφαση της sony να αύξησει τη τιμή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα