SabotazNic Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 21 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Μπορείς να μετατρέψεις την απλή βασική συνδρομή σε tier3(premium) συνδρομή? Αν ναι αυτό γίνεται μόνο μέσω psn store ή αγοράζοντας και μια κάρτα psn plus premium από κάποιο κλειδαδικο? Μονο απο Psn store. Για πιο φθηνα, μπορεις να παρεις top up wallet απο eneba/max store με 43 ευρω την 50αρα wallet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, alelo είπε Δεν βλέπω το sackboy στα δωρεάν παιχνίδια? Την Τρίτη που έχει αλλάξει ο μήνας θα μπορείς να δεις αυτά τα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, alelo είπε Δεν βλέπω το sackboy στα δωρεάν παιχνίδια? Την Τριτη θα μπουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 To Sackboy εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, gregdel είπε To Sackboy εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμο Εγώ τα έχω πάρει όλα κανονικά από χθες, το sackboy το έχω ήδη παίξει (essential/ps5) Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από nickol-us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, gregdel είπε To Sackboy εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμο Μια χαρα διαθέσιμο ειναι. Μαλλον κάτι λάθος κάνεις. Δοκίμασε απο browser ή το app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, vorlon68 είπε Μια χαρα διαθέσιμο ειναι. Μαλλον κάτι λάθος κάνεις. Δοκίμασε απο browser ή το app Από chrome το κάνω! Θα δοκιμάσω απο το ps4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sibir Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Στο playstation plus extra,το Ghost of Tsushima ειναι η απλη εκδοση η το Director's cut? Κατεβασα την version για το PS5 αλλα μου δινει την επιλογη για αγορα του directors cut... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 24 λεπτά πριν, sibir είπε Στο playstation plus extra,το Ghost of Tsushima ειναι η απλη εκδοση η το Director's cut? Κατεβασα την version για το PS5 αλλα μου δινει την επιλογη για αγορα του directors cut... https://store.playstation.com/en-gr/product/EP9000-PPSA05031_00-GHOSTDCPS5PSPLUS Τη dc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 extra 18/4 Kena: Bridge of Spirits (PS5, PS4) DOOM Eternal (PS5, PS4) Riders Republic (PS5, PS4) Wolfenstein II: The New Colossus (PS4) Slay the Spire (PS4) Monster Boy and the Cursed Kingdom (PS5, PS4) The Evil Within (PS4) Wolfenstein: The Old Blood (PS4) Bassmaster Fishing (PS5, PS4) Paradise Killer (PS5, PS4) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bushidocougar Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Παρακολουθεί κανείς κάθε πότε βγάζουν το deal με την εκπτωση για την ανανέωση του psplus; Έχω καιρό να την δω στο store και δεν μπαίνω και πολύ συχνά τελευταία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, bushidocougar είπε Παρακολουθεί κανείς κάθε πότε βγάζουν το deal με την εκπτωση για την ανανέωση του psplus; Έχω καιρό να την δω στο store και δεν μπαίνω και πολύ συχνά τελευταία. Μαιο-Ιουνιο θα μπει. Κοντευουμε σε State of Play και Days of Play (οπου ειναι η εκπτωτικη περιοδος στο store) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 PS Plus Essential games for May GRID Legends (PS5, PS4) Chivalry 2 (PS5, PS4) Descenders (PS4) ο πιο αδιαφορος μηνας εδω και μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 26/4/2023 στις 5:24 ΜΜ, xavier είπε PS Plus Essential games for May GRID Legends (PS5, PS4) Chivalry 2 (PS5, PS4) Descenders (PS4) ο πιο αδιαφορος μηνας εδω και μηνες. Αδιάφορος μήνας με GRID Legends? Τη περίμενα πως και πως αυτή τη παιχνιδάρα και ήταν και ο λόγος που με παρακίνησε να κουμπώσω την extra, επιτέλους και ένα αξιόλογο racing στη συνδρομή. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 αδιαφορος για μενα που δεν παιζω racing 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα