SabotazNic Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 21 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Μπορείς να μετατρέψεις την απλή βασική συνδρομή σε tier3(premium) συνδρομή? Αν ναι αυτό γίνεται μόνο μέσω psn store ή αγοράζοντας και μια κάρτα psn plus premium από κάποιο κλειδαδικο? Μονο απο Psn store. Για πιο φθηνα, μπορεις να παρεις top up wallet απο eneba/max store με 43 ευρω την 50αρα wallet
Grim Ripper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, alelo είπε Δεν βλέπω το sackboy στα δωρεάν παιχνίδια? Την Τρίτη που έχει αλλάξει ο μήνας θα μπορείς να δεις αυτά τα παιχνίδια.
xavier Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, alelo είπε Δεν βλέπω το sackboy στα δωρεάν παιχνίδια? Την Τριτη θα μπουν
nickol-us Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, gregdel είπε To Sackboy εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμο Εγώ τα έχω πάρει όλα κανονικά από χθες, το sackboy το έχω ήδη παίξει (essential/ps5) Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από nickol-us 1
vorlon68 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, gregdel είπε To Sackboy εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμο Μια χαρα διαθέσιμο ειναι. Μαλλον κάτι λάθος κάνεις. Δοκίμασε απο browser ή το app
gregdel Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, vorlon68 είπε Μια χαρα διαθέσιμο ειναι. Μαλλον κάτι λάθος κάνεις. Δοκίμασε απο browser ή το app Από chrome το κάνω! Θα δοκιμάσω απο το ps4
sibir Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Στο playstation plus extra,το Ghost of Tsushima ειναι η απλη εκδοση η το Director's cut? Κατεβασα την version για το PS5 αλλα μου δινει την επιλογη για αγορα του directors cut...
xavier Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 24 λεπτά πριν, sibir είπε Στο playstation plus extra,το Ghost of Tsushima ειναι η απλη εκδοση η το Director's cut? Κατεβασα την version για το PS5 αλλα μου δινει την επιλογη για αγορα του directors cut... https://store.playstation.com/en-gr/product/EP9000-PPSA05031_00-GHOSTDCPS5PSPLUS Τη dc 1
xavier Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 extra 18/4 Kena: Bridge of Spirits (PS5, PS4) DOOM Eternal (PS5, PS4) Riders Republic (PS5, PS4) Wolfenstein II: The New Colossus (PS4) Slay the Spire (PS4) Monster Boy and the Cursed Kingdom (PS5, PS4) The Evil Within (PS4) Wolfenstein: The Old Blood (PS4) Bassmaster Fishing (PS5, PS4) Paradise Killer (PS5, PS4) 5
bushidocougar Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Παρακολουθεί κανείς κάθε πότε βγάζουν το deal με την εκπτωση για την ανανέωση του psplus; Έχω καιρό να την δω στο store και δεν μπαίνω και πολύ συχνά τελευταία.
SabotazNic Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, bushidocougar είπε Παρακολουθεί κανείς κάθε πότε βγάζουν το deal με την εκπτωση για την ανανέωση του psplus; Έχω καιρό να την δω στο store και δεν μπαίνω και πολύ συχνά τελευταία. Μαιο-Ιουνιο θα μπει. Κοντευουμε σε State of Play και Days of Play (οπου ειναι η εκπτωτικη περιοδος στο store) 1
xavier Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 PS Plus Essential games for May GRID Legends (PS5, PS4) Chivalry 2 (PS5, PS4) Descenders (PS4) ο πιο αδιαφορος μηνας εδω και μηνες.
giorgosmcmc Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 26/4/2023 στις 5:24 ΜΜ, xavier είπε PS Plus Essential games for May GRID Legends (PS5, PS4) Chivalry 2 (PS5, PS4) Descenders (PS4) ο πιο αδιαφορος μηνας εδω και μηνες. Αδιάφορος μήνας με GRID Legends? Τη περίμενα πως και πως αυτή τη παιχνιδάρα και ήταν και ο λόγος που με παρακίνησε να κουμπώσω την extra, επιτέλους και ένα αξιόλογο racing στη συνδρομή. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από giorgosmcmc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα