Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τότε, είτε όπως λες, μέσω του store με πιστωτική ή χρεωστική, είτε από Amazon και λοιπά βρετανικά e-shops. 

Ηθελα και μια δεύτερη αποψη. Ευχαριστώ πάντως!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω παρει ps plus για 12 μηνες πριν μια εβδομαδα. αν αγορασω αλλη μια τωρα που ειναι σε προσφορα θα μου ανανεωθει για ακομα 12 μηνες ή θα χασω τους μηνες που μου απομένουν (δηλαδη θα εχω για περιπου 2 χρονια ή οχι);

εχω παρει ps plus για 12 μηνες πριν μια εβδομαδα. αν αγορασω αλλη μια τωρα που ειναι σε προσφορα θα μου ανανεωθει για ακομα 12 μηνες ή θα χασω τους μηνες που μου απομένουν (δηλαδη θα εχω για περιπου 2 χρονια ή οχι);

Θα έχει δύο χρόνια ναι.

ότι βάζεις προστίθεται. δλδ ακόμα και εάν βάλεις τις πρώτες 14 μέρες + χρόνο πάει 14 μέρες πρώτα να τελειώσουν και μετά ο χρόνος. 

ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ, όσοι πήρατε με 30€ και βάλατε την κάρτα μην ξεχάσετε να ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση (έχει 2 διαφορετικές. μία να τραβήξει funds από την κάρτα σας και μία να γίνει αυτόματη ανανέωση του ps plus σας). του ps plus και ξαφνικά δείτε του χρόνου καμία χρέωση 50€ και δεν ξέρετε από που είναι....

Αυτά αναφέρονται σε ξένα sites

PS3: Tomb Raider, Brothers: A Tale of Two Sons

PS4: Dead Nation

PS Vita: Smart As..., Pixeljunk Monsters Ultimate HD

Για Ευρώπη ή Αμερική;

Ευρώπη Sent from my iPhone using Insomnia

To brothers το πηρε φιλος και απογοητευτηκε απο την πολυ μικρη διαρκεια του. Βεβαια του αρεσε και ηταν πρωτοτυπο στο χειρισμο, αλλα και παλι η διαρκεια δεν τρωγοτανε και οι γριφοι ηταν ιδιαιτερα ευκολοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...