ilias78 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Φήμη ps plus essential OlliOlli World (PS5, PS4) Mafia: Definitive Edition (PS4) Evil Dead: The Game (PS5, PS4) Destiny 2: Beyond Light (PS5, PS4) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelomam Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σας, δεν έχω ιδέα απο το αντικείμενο, αλλά πρέπει να μάθω...οποτε οι ερωτησεις μου: Τα παιχνιδια που εγκαθιστουμε μπορεί να τα παίξουμε εκτος σύνδεσης;χωρις ιντερνετ εννοω. Αν πάρω κάρτα πχ 1 μηνα , οτι εγκαταστησω θα παιζει μετά αφού λήξει η συνδρομή; ή πρέπει να έιναι πάντα ενεργη συνδρομή; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 29 λεπτά πριν, trelomam είπε Καλησπέρα σας, δεν έχω ιδέα απο το αντικείμενο, αλλά πρέπει να μάθω...οποτε οι ερωτησεις μου: Τα παιχνιδια που εγκαθιστουμε μπορεί να τα παίξουμε εκτος σύνδεσης;χωρις ιντερνετ εννοω. Αν πάρω κάρτα πχ 1 μηνα , οτι εγκαταστησω θα παιζει μετά αφού λήξει η συνδρομή; ή πρέπει να έιναι πάντα ενεργη συνδρομή; ευχαριστώ Αν εχεις μονο 1 κονσόλα ναι δεν εχεις θέμα. (εκτος αν το game ειναι μονο online) Οχι. Τα έχεις μονο οσο εχεις ενεργει συνδρομή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelomam Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Αν εχεις μονο 1 κονσόλα ναι δεν εχεις θέμα. (εκτος αν το game ειναι μονο online) Οχι. Τα έχεις μονο οσο εχεις ενεργει συνδρομή ωπα δηλάδη κανω εγκατασταση παιχνιδια παιζω ολα καλα και οταν ληξει η συνδρομη απλα δεν παιζουν ακομα και εκτος ιντερνετ; αυτο εννοεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, trelomam είπε ωπα δηλάδη κανω εγκατασταση παιχνιδια παιζω ολα καλα και οταν ληξει η συνδρομη απλα δεν παιζουν ακομα και εκτος ιντερνετ; αυτο εννοεις; Φυσικά... Γινεται να μην έχεις την συνδρομή και να συνεχίζεις να παίζεις με τα games που δίνονται με συνδρομή? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelomam Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, vorlon68 είπε Φυσικά... Γινεται να μην έχεις την συνδρομή και να συνεχίζεις να παίζεις με τα games που δίνονται με συνδρομή? Ok και οταν ξαναπληρωσω θα εχω αυτα που ειχα πριν ή παλι απο την αρχη; Δηλαδη χανω τα παιχνιδια που ειχα εγκαταστησει;ευχαριστω για τη βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, trelomam είπε Ok και οταν ξαναπληρωσω θα εχω αυτα που ειχα πριν ή παλι απο την αρχη; Δηλαδη χανω τα παιχνιδια που ειχα εγκαταστησει;ευχαριστω για τη βοηθεια Μολις ξαναβάλεις το plus οτι ειχες εγκατεστημενο ξεκλειδώνει και οτι ειχες στην library ειναι πάλι διαθέσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pictorino Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Προστέθηκαν στον κατάλογο και είναι διαθέσιμα τα Forbidden West, R.E.7 κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerazzurri Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά! Ερώτηση : Γνωρίζετε πότε περίπου ενδεχομένως να ξανά προκύψει νέα επίσημη προσφορά / έκπτωση για τις συνδρομές; ( όπως για παράδειγμα σαν αυτή της black friday η του ιανουαρίου μετά ) Πάνω κάτω δεν είναι προγραμματισμένα αυτά μέσα στο χρόνο; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolos22 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, Nerazzurri είπε Καλησπέρα παιδιά! Ερώτηση : Γνωρίζετε πότε περίπου ενδεχομένως να ξανά προκύψει νέα επίσημη προσφορά / έκπτωση για τις συνδρομές; ( όπως για παράδειγμα σαν αυτή της black friday η του ιανουαρίου μετά ) Πάνω κάτω δεν είναι προγραμματισμένα αυτά μέσα στο χρόνο; Ευχαριστώ! Χωρίς να είμαι σίγουρος, κάποιες φορές βάζει στο Days of play αρχές Ιουνίου. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Στις 22/2/2023 στις 9:28 ΠΜ, Nerazzurri είπε Καλησπέρα παιδιά! Ερώτηση : Γνωρίζετε πότε περίπου ενδεχομένως να ξανά προκύψει νέα επίσημη προσφορά / έκπτωση για τις συνδρομές; ( όπως για παράδειγμα σαν αυτή της black friday η του ιανουαρίου μετά ) Πάνω κάτω δεν είναι προγραμματισμένα αυτά μέσα στο χρόνο; Ευχαριστώ! Μαρτιο εβγαζαν καθε χρονο. Οποτε, ποσιμπολ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Εχω Plus essential, έβαλα τα παιχνίδια του μήνα στο library, αλλά δεν με αφήνει να προσθέσω και το Destiny 2, έχει επιλογή μόνο για αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Εχω Plus essential, έβαλα τα παιχνίδια του μήνα στο library, αλλά δεν με αφήνει να προσθέσω και το Destiny 2, έχει επιλογή μόνο για αγορά. Νομίζω dlc/add on δίνει. Το game επειδή το έχω, μαλλον το είχε δώσει πιο παλιά σε μήνα πάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Νομίζω dlc/add on δίνει. Το game επειδή το έχω, μαλλον το είχε δώσει πιο παλιά σε μήνα πάλι. Το game το ειχε δώσει, αλλα όχι μεσω plus. Σε μένα το βγάζει σαν τα games που εχω αγοράσει και δεν εχει σταυρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα