Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, περιμένω από μέρα σε μέρα το ps5 και ψάχνομαι να δω τι θα κάνω με το plus! Με τη προσφορά της Πειραιώς μπορώ να γεμίσω λεφτά κ να τα χρησιμοποιήσω για αγορά plus? Ή είναι μόνο για store? 
Μήπως είθιστε να βγάζει η Sony αυτές τις μέρες καμία προσφορά γενικότερα; Να περιμένω; 

Επεξ/σία από -orestis-
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παρε καρτες με χρήματα προσφορά πειραιως πχ , φορτωσε τες στο λογιαριασμο σου κ ασε τα λευτα να καθονται κ αγοραζεις οταν κρινεις.

1 λεπτό πριν, sndev είπε

παρε καρτες με χρήματα προσφορά πειραιως πχ , φορτωσε τες στο λογιαριασμο σου κ ασε τα λευτα να καθονται κ αγοραζεις οταν κρινεις.

Το θέμα μου είναι αν μπορώ με αυτές τις κάρτες να αγοράσω συνδρομή plus! Ή είναι αποκλειστικά για το store και για παιχνίδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, -orestis- είπε

Το θέμα μου είναι αν μπορώ με αυτές τις κάρτες να αγοράσω συνδρομή plus! Ή είναι αποκλειστικά για το store και για παιχνίδια.

Μπορείς. Από το store ότι Θέλεις. 

Επεξ/σία από sndev

5 λεπτά πριν, -orestis- είπε

Άρα όχι συνδρομή; Δεν σε κατάλαβα. 

Μα σου λέει ο,τι θέλεις. Είτε αυτό είναι παιχνίδι, DLC παιχνιδιού ή συνδρομή ps plus. Όλα αυτά βρίσκονται στο store.

• Thanks 1

30 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Μα σου λέει ο,τι θέλεις. Είτε αυτό είναι παιχνίδι, DLC παιχνιδιού ή συνδρομή ps plus. Όλα αυτά βρίσκονται στο store.

Δεν έχω επαφή με τις κονσόλες εδώ και πολλά χρόνια. Όποτε δεν γνώριζα ότι οι συνδρομές βρίσκονται μέσα στο store! 

ευχαριστώ 

• Like 1

13 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Τι μάπα αυτο το Axiom Verge 2.... Είπαμε να δινουν μαπες games αλλα παραπάει.... Η Amiga καλύτερα γραφικά είχε....

η γνωστη μαστιγα των pixelated παιχνιδιων. πετανε τη λεξη art και υποτιθεται οτι αυτο δικαιολογει τα παντα...

• Like 1

Παλικάρια ρίξτε μια βοήθεια όποιος μπορεί. Έχω βάλει plus σε έναν λογαριασμό και θέλω κι ένα ακόμη account στην κονσόλα να μοιράζεται το plus το οποίο στην ουσία είναι το βασικό μου. Ακολούθησα τους οδηγούς που δίνονται στο ίντερνετ. Μπορώ να παίξω online (άρα το έχω κάνει) όμως δεν μπορώ να παίξω ένα game από psn plus. πχ το Fallen Order που βγήκε τώρα. Μου το έχει κλειδωμένο. Γενικά όλα τα game που είναι από psn plus δείχνει ότι δεν μπορώ να τα παίξω από τον κύριο account μου (που δεν έχει plus).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, broxopios είπε

Παλικάρια ρίξτε μια βοήθεια όποιος μπορεί. Έχω βάλει plus σε έναν λογαριασμό και θέλω κι ένα ακόμη account στην κονσόλα να μοιράζεται το plus το οποίο στην ουσία είναι το βασικό μου. Ακολούθησα τους οδηγούς που δίνονται στο ίντερνετ. Μπορώ να παίξω online (άρα το έχω κάνει) όμως δεν μπορώ να παίξω ένα game από psn plus. πχ το Fallen Order που βγήκε τώρα. Μου το έχει κλειδωμένο. Γενικά όλα τα game που είναι από psn plus δείχνει ότι δεν μπορώ να τα παίξω από τον κύριο account μου (που δεν έχει plus).

Αυτό που κάνω εγω εδώ και χρόνια με PS4-PS4 και PS5-PS4 ειναι οτι όταν σετάρω την κονσόλα απο την αρχή πάντα βάζω πρώτα τον λογαριασμό απο τον οποίο θέλω οι υπόλοιποι λογαριασμοί να "τραβάνε" games και μετα προσθέτω και τους υπόλοιπους λογαρισμούς. Μ' αυτό τον τρόπο δεν είχα ποτε πρόβλημα τόσα χρόνια. Και φυσικά η κονσόλα πρεπει να ειναι primary

Επεξ/σία από vorlon68

24 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Αυτό που κάνω εγω εδώ και χρόνια με PS4-PS4 και PS5-PS4 ειναι οτι όταν σετάρω την κονσόλα απο την αρχή πάντα βάζω πρώτα τον λογαριασμό απο τον οποίο θέλω οι υπόλοιποι λογαριασμοί να "τραβάνε" games και μετα προσθέτω και τους υπόλοιπους λογαρισμούς. Μ' αυτό τον τρόπο δεν είχα ποτε πρόβλημα τόσα χρόνια. Και φυσικά η κονσόλα πρεπει να ειναι primary

Δεν χρειάζεται καν αυτό. Εγώ έχω τον λογαριασμό με Plus ως δευτερεύον και δεν είχα ποτέ θέμα. Αρκεί να είναι primary η κονσόλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...