SabotazNic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε Yπαρχει στη sony συνδρομή να παίζεις δωρεάν παιχνίδια του ps5 όπως στο xbox one x που με μια συνδρομή παίζεις 100+ παιχνίδια free? https://www.playstation.com/en-gr/ps-plus/ Βλέπε extra/premium και τους καταλόγους παιχνιδιών. Τα μόνα ps5 games που δεν έχουν μπει, για την ώρα, είναι τα HFW και Ragnarok Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε https://www.playstation.com/en-gr/ps-plus/ Βλέπε extra/premium Και έχει τον ίδιο πλήθος παιχνιδιών με το game pass? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, giorgosmcmc είπε Και έχει τον ίδιο πλήθος παιχνιδιών με το game pass? Έκανα edit παραπάνω. Έχει αρκετά παιχνίδια, δες τους καταλόγους. Στην extra θα βρεις μέχρι 400 παιχνίδια, στην premium συνολικά μέχρι και 740 (αρκετά περισσότερα από το gp, αλλά μιλάμε πλέον για ps1/2/3 οπότε δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρουν). Απο εκεί και πέρα το θες να παιξεις. Στην sony θα παίξεις AAA single player games, στο gp θα βρεις τον κατάλογο της ea που έχει και κάποια multiplayer (πέρα από αρκετά παιχνίδια που είναι κοινά και στις 2 συνδρομές) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Έκανα edit παραπάνω. Έχει αρκετά παιχνίδια, δες τους καταλόγους. Στην extra θα βρεις μέχρι 400 παιχνίδια, στην premium συνολικά μέχρι και 740 (αρκετά περισσότερα από το gp, αλλά μιλάμε πλέον για ps1/2/3 οπότε δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρουν). Απο εκεί και πέρα το θες να παιξεις. Στην sony θα παίξεις AAA single player games, στο gp θα βρεις τον κατάλογο της ea που έχει και κάποια multiplayer (πέρα από αρκετά παιχνίδια που είναι κοινά και στις 2 συνδρομές) Από ότι είδα έχει πολλά παιχνίδια και ps5 μάλιστα και παρόμοια τιμή με το xbox game pass με μια ματιά που έριξα. Για παλιά παιχνίδια δεν με ενδιαφέρει η αλήθεια είναι αλλά αν έχει καμιά 400ρια του ps5 ειναι τιμιο. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Για παλιά παιχνίδια δεν με ενδιαφέρει η αλήθεια είναι αλλά αν έχει καμιά 400ρια του ps5 ειναι τιμιο. 400 ps4 + ps5 games*. Δεν είναι όλα exclusive του 5, αλλα τα παίζεις και στο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReZonanZ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Ανακοινώθηκαν τα παιχνίδια Δεκεμβριου για extra και premium Πολύ δυνατός μήνας imo https://blog.playstation.com/2022/12/14/playstation-plus-game-catalog-lineup-for-december-far-cry-5-judgment-mortal-shell-and-more/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Με αυτή την προσφορά του Δεκεμβρίου στο ps plus τι γίνεται τελικά; Δεν ισχύει για όλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 ποιά προσφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, coyote2 είπε ποιά προσφορά? https://psaddict.gr/news/ps-plus-discount-new-subscribers/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 ευχαριστώ γι αυτό δεν την έχω δει. έχω ήδη ενεργή προσφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAkis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Ενώ είμαι ανενεργός από τον Αύγουστο δεν μου βγάζει τη προσφορά ξέρει κανείς τι γίνεται; γιατο psplus πάντα γράφω @lebron15 βρήκες τίποτα φίλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Eιχα ps plus το ειχα παρει περυσι προσφορα και ειχα παρει μεσω αυτου το Fifa 22 σαν παιχνιδι που δινει καθε μηνα. Η συνδρομη τελειωσε 9/12 πριν λιγες μερες και φυσικα δεν μπορουσε ο μικρος να παιξει το fifa 22 Εβαλα παλι ps plus με 29.90 της προσφορας δουλευει κανονικα πλεον το fifa 22 και μοy βγαζει με 23 ευρω οτι μπορω να παρω το fifa 23 Θελω να ρωτησω αν το παρω με τα 23 ευρω θα το εχω μονιμα δικο μου στον λογαριασμο μου οπως οτι εχω αγορασει απο το store η θα δουλευει μονο οσο εχω ps plus? Η μηπως να περιμενω να το δωσει και αυτο δωρεαν γιατι διαβαζω μαπα το καρπουζι; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, DjAkis είπε Ενώ είμαι ανενεργός από τον Αύγουστο δεν μου βγάζει τη προσφορά ξέρει κανείς τι γίνεται; γιατο psplus πάντα γράφω @lebron15 βρήκες τίποτα φίλε μου; Παιζει να το ειχες ενεργοποιησει πιο παλια? Σε οσους φαινεται σαν επιλογη, ας βαλει καποιος λινκ απο τους ορους Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAkis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 @SabotazNic είχα βάλει ετήσια πέρυσι τον Αύγουστο πάλι σε μία προσφορά γενικά μόνο σε προσφορές βάζω πλας και πάντα ετήσιες. αλλά πόλοι λένε ότι πήραν την προσφορά και είχαν πλας κανονικά δηλαδή δεν είναι η πρώτη τους συνδρομή πραγματικά δεν ξέρω τη παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, DjAkis είπε @SabotazNic είχα βάλει ετήσια πέρυσι τον Αύγουστο πάλι σε μία προσφορά γενικά μόνο σε προσφορές βάζω πλας και πάντα ετήσιες. αλλά πόλοι λένε ότι πήραν την προσφορά και είχαν πλας κανονικά δηλαδή δεν είναι η πρώτη τους συνδρομή πραγματικά δεν ξέρω τη παίζει. Δεν ανεφερα για αν ειχες ξανα συνδρομη, ή αν ειχες παρει φθηνοτερη ps+ card, αλλα αν εχεις εκμεταλλευτει ξανα την συγκεκριμενη προσφορα του 50% Αν ειχες βαλει Αυγουστο '21, τοτε επαιζε ξανα το 50%, οποτε μαλλον για αυτο δεν μπορεις να ξανα βαλεις. Τωρα περιμενεις προσφορα 25% σε φυσικα καταστηματα/store που ισχυουν για ολους αυτες οι προσφορες Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα