Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, eko13 είπε

Μια απορία γιατί από ότι έχω διαβάσει δεν έχω καταλάβει αν ισχύει. Έχω Ps4,  ξάδερφος έχει ps5, αν έχω συνδρομή πλας έχω διαβάσει ότι μπορεί να την χρησιμοποιεί και αυτός, όμως θα μπορούμε να είμαστε και οι δύο ταυτόχρονα ονλαην στο ίδιο παιχνίδι? Αν δεν γίνεται στο ίδιο, τουλάχιστον θα μπορούμε να είμαστε και οι δύο ονλαην σε διαφορετικά παιχνίδια? 

Απο την στιγμή που στο PS5 ο ξαδερφός σου παίζει τα games μεσω του δικού του account δεν εχεις θέμα. Απλα πρέπει πρώτα στο PS5 να βάλει τον δικό σου λογαριασμό, μετα να βάλει τον δικό του και να εχει το PS5 να μπαίνει αυτόματα στον δικό του λογαριασμό. Ετσι θα έχει πρόσβαση στα δικά σου games και στο online gaming

Επεξ/σία από vorlon68
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σχετικά με κάρτα 50€ το maxplay δεν έχει.

Στο eneba υπάρχει αλλά η τιμή του είναι 54€... όμως τα παρακείμενα site που έχει την έχουν με 45€ (μαζί με τα κερατιάτικα του Paypal).

Έχει πάρει κανείς από αυτά;

image.png.6943162a1f866953cdda533a7e6b3b1e.png

24 λεπτά πριν, gregdel είπε

Σχετικά με κάρτα 50€ το maxplay δεν έχει.

Στο eneba υπάρχει αλλά η τιμή του είναι 54€... όμως τα παρακείμενα site που έχει την έχουν με 45€ (μαζί με τα κερατιάτικα του Paypal).

Έχει πάρει κανείς από αυτά;

image.png.6943162a1f866953cdda533a7e6b3b1e.png

1.5 ευρω εβγαινε η προημηθεια του Paypal, το ανεβασαν? εγω οσε φορες πηρα, απλα παταω το πιο φθηνο απο αυτα που προτεινει το eneba και δεν ειχα ποτε θεμα.

δε ξερω αν εχει κανενας κανα discount code, παλιοτερα επαιζαν(για να γλιτωσεις κανα 2ευρο :P   )

• Like 1

Μόλις τώρα, xavier είπε

1.5 ευρω εβγαινε η προημηθεια του Paypal, το ανεβασαν? εγω οσε φορες πηρα, απλα παταω το πιο φθηνο απο αυτα που προτεινει το eneba και δεν ειχα ποτε θεμα.

δε ξερω αν εχει κανενας κανα discount code, παλιοτερα επαιζαν(για να γλιτωσεις κανα 2ευρο :P   )

Ευχαριστώ. Όταν πάρω θα γράψω πόσο βγήκε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.148cc507a5e8ad811ece97b87277e18b.png

Δούλεψε και το κουπόνι CODMW2C που το κατέβασε 2€ οπως έγραψε ο @xavier

image.png.4de833bef6646fdc5f53b6110feb5422.png

EDIT: Το παραπάνω στο checkout είναι +2,99 δλδ 42,33€. Βιάστηκα να πάρω το screenshot

Η πληρωμή στο paypal ήταν αυτή

image.png.97fde760e198be5d975456fe78b47ead.png

Επεξ/σία από gregdel
  • Thanks 1

Black Friday PS Subscription

Καλησπέρα φίλοι μου,

Η Sony ανακοίνωσε discount στα subscriptions λόγω Black Friday. 
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι έχω premium μέχρι 24/12 και επιλέγω έπειτα από τη λήξη αυτής να γίνει downgrade σε ps plus essential αλλά θα με χρέωνει full price 60€ και όχι 45€. 
Αν επιλέξω να συνεχίσω premium μου τη δίνει με discount 90€. 
Μιλαω πάντα για ένα έτος συνδρομές.  
Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό; Υπάρχει λύση; 

Μαλλον θα αγοράσω physical κάρτα από τα καταστήματα αν βγάλουν Black Friday σε αυτες και θα την ενεργοποιήσω αφού λήξει η συνδρομή μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. 

• Like 1

Γιατι δεν μπορω να το προσθεσω στην συλλογη? Το εχει στα δωρεαν του μηνα

image.png.5be380b7776a4802d5b31f3bf21da947.png

11 ώρες πριν, padoflinos είπε

Καλησπέρα φίλοι μου,

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι έχω premium μέχρι 24/12 και επιλέγω έπειτα από τη λήξη αυτής να γίνει downgrade σε ps plus essential αλλά θα με χρέωνει full price 60€ και όχι 45€. 

Μαλλον θα αγοράσω physical κάρτα από τα καταστήματα αν βγάλουν Black Friday σε αυτες και θα την ενεργοποιήσω αφού λήξει η συνδρομή μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. 

https://www.pushsquare.com/news/2022/11/disgruntled-ps-plus-premium-members-cant-downgrade-for-black-friday-discount

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, gregdel είπε

image.png.148cc507a5e8ad811ece97b87277e18b.png

Δούλεψε και το κουπόνι CODMW2C που το κατέβασε 2€ οπως έγραψε ο @xavier

image.png.4de833bef6646fdc5f53b6110feb5422.png

EDIT: Το παραπάνω στο checkout είναι +2,99 δλδ 42,33€. Βιάστηκα να πάρω το screenshot

Η πληρωμή στο paypal ήταν αυτή

image.png.97fde760e198be5d975456fe78b47ead.png

Εδώ δεν δουλεύει...

Edit  Μετά από κάποιες προσπάθειες δούλεψε. 

Ευχαριστώ πολύ. 

Επεξ/σία από johnnyman
  • Like 1

2 hours ago, SabotazNic said:

Γιατι δεν μπορω να το προσθεσω στην συλλογη? Το εχει στα δωρεαν του μηνα

image.png.5be380b7776a4802d5b31f3bf21da947.png

https://www.pushsquare.com/news/2022/11/disgruntled-ps-plus-premium-members-cant-downgrade-for-black-friday-discount

Πηγαινε τέρμα κάτω και πιστεύω θα δεις που έχει επιπλέον εκδόσεις και μία από αυτές είναι η plus προσφερόμενη.

• Like 1

Ρε παίδες ερώτηση. Έστω αγοράζω μια psplus κάρτα στα 45 που θα έχει τώρα. Την ενεργοποιώ πχ τον Ιανουάριο του 2023. 

Αν μετά άμεσα θέλω μέχρι την λήξη της συνδρομής μου να κάνω την Essential σε extra μπορώ? Καί πόσο θα κοστίζει? 30 ευρώ παραπάνω. 

ρε παιδια γιατι ως τωρα σε Black Friday δεν εβγαλαν ακομα τα μαγαζια σε εκπτωση FIFA/NBA ενώ τα έχει το PS store;

Περσι ειχε γινει, δεν θα γίνει φετος αραγε;

13 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

Ρε παίδες ερώτηση. Έστω αγοράζω μια psplus κάρτα στα 45 που θα έχει τώρα. Την ενεργοποιώ πχ τον Ιανουάριο του 2023. 

Αν μετά άμεσα θέλω μέχρι την λήξη της συνδρομής μου να κάνω την Essential σε extra μπορώ? Καί πόσο θα κοστίζει? 30 ευρώ παραπάνω. 

Μπορεις να κανεις αναβαθμιση. Η τιμη που θα πληρωσεις ειναι (40/365) * οσες μερες απομενουν για να τελειωσει ο χρονος. Δηλαδη πληρωνεις τον υπολοιπο χρονο, οχι 40 ευρω (εκτος αν αναβαθμισεις 1η μερα)

• Like 1

Καλησπέρα.Μια ερώτηση μήπως έχει τύχει σε κάποιον?πάω να ανανεώσω την psplus αγορασμένη από μεγάλη αλυσίδα. Μετά που βάζω τον κωδικό και προχωράω μου βγάζει το εξής μήνυμα,

This action has been attempted too many times.please try again later.

Αυτό συμβαίνει από εχθές και έχουμε προσπαθήσει σύνολο 6-7 φορές.

Ευχαριστώ.

Στις 19/11/2022 στις 2:57 ΠΜ, padoflinos είπε

Καλησπέρα φίλοι μου,

Καλησπέρα φίλε

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ.Δυστυχώς δεν εχω βρει τρόπο να αγοράσουμε σε τιμή Black Friday κάποια υποδεέστερη συνδρομή...Εγώ θα περιμένω να μου λήξει (αρχές Δεκ 22)και θα αγοράσω την απλή συνδρομή, όταν θα την βάλουν σε προσφορά στις γιορτές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...