Votritis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 30E η ετήσια και 10Ε η 3μηνη -->http://www.sevenspot.gr//gr/GamesInner/936712932666fb73b39470f1cedf0c23/3779-35091.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butcher13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 30E η ετήσια και 10Ε η 3μηνη -->http://www.sevenspot.gr//gr/GamesInner/936712932666fb73b39470f1cedf0c23/3779-35091.html σε ευχαριστουμε για την πληροφορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστούμε. Αν και ανανέωσα πριν μια βδομάδα πήρα ακόμα μια μίας και η προσφορά αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oddin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Kαι το πλαίσιο στα 29.90.. Μια χαρά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μια ερώτηση παιδιά. Έχω playstation 4 και playstation 3. Ειμαο συνδρομητής στο plus. Σκέφτομαι να δώσω το 3 στον αδερφό μου να παίξει κανένα παιχνιδάκι και από αυτά που δίνει δωρεάν το plus. Το θέμα είναι θα μπορώ να παίζω εγώ στο τέσσερα και να είμαι συνδεδεμένος. Αλλά να είναι και ο αδερφός μου στο τρία με το ίδιο account; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 όχι αν συνδέεστε ταυτόχρονα γιατι σε πεταει αν συνδέεστε ξεχωριστά ναι προφανώς δε βολεύει αλλά γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Κατάλαβα. Αν ας πούμε εγώ θέλω να παίξω. Μπορώ να του πω απλά να βγει από το ίντερνετ; αλλά έτσι θα μπορεί να παίξει ένα παιχνίδι που έχει κατέβασει δωρεαν από το plus; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω πως μπορεί να παίξει και χωρίς να συνδεθεί στο Internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ. Ωραία θα το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μια ερώτηση παιδιά. Έχω playstation 4 και playstation 3. Ειμαο συνδρομητής στο plus. Σκέφτομαι να δώσω το 3 στον αδερφό μου να παίξει κανένα παιχνιδάκι και από αυτά που δίνει δωρεάν το plus. Το θέμα είναι θα μπορώ να παίζω εγώ στο τέσσερα και να είμαι συνδεδεμένος. Αλλά να είναι και ο αδερφός μου στο τρία με το ίδιο account; Δε χρειάζεται να είναι μέσα με το ίδιο account ο αδερφός σου για να παίξει τα παιχνίδια σου στο PS3. Φρόντισε να είναι activated η κονσόλα στο λογαριασμό σου απλώς και ο αδερφός σου θα μπορεί να τα παίζει όλα τα παιχνίδια σου από δικό του προφίλ, και να είστε και οι δύο online ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δε χρειάζεται να είναι μέσα με το ίδιο account ο αδερφός σου για να παίξει τα παιχνίδια σου στο PS3. Φρόντισε να είναι activated η κονσόλα στο λογαριασμό σου απλώς και ο αδερφός σου θα μπορεί να τα παίζει όλα τα παιχνίδια σου από δικό του προφίλ, και να είστε και οι δύο online ταυτόχρονα. Πώς ακριβώς το κάνω αυτό; στο Playstation 4 το έκανα. Στο τρία πώς το κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Στο account management έχει επιλογή. Select (PSN) > (Account Management) > (System Activation) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Στο account management έχει επιλογή. Select (PSN) > (Account Management) > (System Activation) Όκ θα το δω το βράδυ που θα πάω σπίτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alegro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Paysafe δεν δεχεται Πιστωτικη μονο Κανονικη η Προπληρωμενη Επισης δεχεται electron visa απο καρτα αναληψης (δοκιμασμενο) Αλλος τροπος επισης οι προπληρωμενες καρτες PSN με Credits σε Euro. Προσοχη εδω γιατι ειναι "Region locked" που σημαινει οτι αν βρεις σε προσφορα καρτα απο εξωτερικο (γερμανια, αγγλια, γαλλία κλπ) δεν θα κανει για το ελληνικο psn store. Συμβατες είναι μονο κάρτες απο Ελλάδα https://www.skroutz.gr/c/875/video_game_cards.html?from=catspan&keyphrase=playstation+card Θεωρω πως συμφερουν περισσοτερο γιατι στα 20 ευρω κερδιζεις 2.20 αυτη τη στιγμη. http://www.public.gr/product/gaming/games/prepaid-cards/playstation-network-propliromeni-karta-20%E2%82%AC/prod507445/?affiliateId=linkwise&lkws_469=52ee1ccd-2af3-3ff0-85e2-da0f2e15ded8 http://www.plaisio.gr/games/ps3/ps3-accessories/Sony-PlayStation-Live-Card--20.htm Δηλαδη πληρωνεις 17.80 και σου καταχωρει στον λογαριασμο 20 ευρω. Αν θες να κανεις μεγαλυτερη αγορα αγοραζεις 2 ή 3 αναλογα με το τι θες. Να ρωτίσω κάτι. Έχω ps3 αγορασμένο απο amazon Αγγλίας...Τί παίζει με την PS3 plus? Απότι κατάλαβα δέν θα δεχτεί μία αγορασμένη απο Ελλάδα ε? Μπορώ να πάρω κάποια συνδρομή PS3 plus μέσα απο το αγγλικό ps3 store και να πληρώσω είτε με προπληρωμένη ή με χρεωστική visa? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ανάλογα σε τι region είναι ο λογαριασμός σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα