Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια ερώτηση παιδιά. Έχω playstation 4 και playstation 3.

Ειμαο συνδρομητής στο plus. Σκέφτομαι να δώσω το 3 στον αδερφό μου να παίξει κανένα παιχνιδάκι και από αυτά που δίνει δωρεάν το plus. Το θέμα είναι θα μπορώ να παίζω εγώ στο τέσσερα και να είμαι συνδεδεμένος. Αλλά να είναι και ο αδερφός μου στο τρία με το ίδιο account;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατάλαβα. Αν ας πούμε εγώ θέλω να παίξω. Μπορώ να του πω απλά να βγει από το ίντερνετ; αλλά έτσι θα μπορεί να παίξει ένα παιχνίδι που έχει κατέβασει δωρεαν από το plus;

Μια ερώτηση παιδιά. Έχω playstation 4 και playstation 3.

Ειμαο συνδρομητής στο plus. Σκέφτομαι να δώσω το 3 στον αδερφό μου να παίξει κανένα παιχνιδάκι και από αυτά που δίνει δωρεάν το plus. Το θέμα είναι θα μπορώ να παίζω εγώ στο τέσσερα και να είμαι συνδεδεμένος. Αλλά να είναι και ο αδερφός μου στο τρία με το ίδιο account;

Δε χρειάζεται να είναι μέσα με το ίδιο account ο αδερφός σου για να παίξει τα παιχνίδια σου στο PS3. Φρόντισε να είναι activated η κονσόλα στο λογαριασμό σου απλώς και ο αδερφός σου θα μπορεί να τα παίζει όλα τα παιχνίδια σου από δικό του προφίλ, και να είστε και οι δύο online ταυτόχρονα.

Δε χρειάζεται να είναι μέσα με το ίδιο account ο αδερφός σου για να παίξει τα παιχνίδια σου στο PS3. Φρόντισε να είναι activated η κονσόλα στο λογαριασμό σου απλώς και ο αδερφός σου θα μπορεί να τα παίζει όλα τα παιχνίδια σου από δικό του προφίλ, και να είστε και οι δύο online ταυτόχρονα.

Πώς ακριβώς το κάνω αυτό; στο Playstation 4 το έκανα. Στο τρία πώς το κάνω;

Paysafe δεν δεχεται

Πιστωτικη μονο

Κανονικη η Προπληρωμενη

Επισης δεχεται electron visa απο καρτα αναληψης (δοκιμασμενο)

Αλλος τροπος επισης οι προπληρωμενες καρτες PSN με Credits σε Euro. Προσοχη εδω γιατι ειναι "Region locked" που σημαινει οτι αν βρεις σε προσφορα καρτα απο εξωτερικο (γερμανια, αγγλια, γαλλία κλπ) δεν θα κανει για το ελληνικο psn store.

Συμβατες είναι μονο κάρτες απο Ελλάδα

https://www.skroutz.gr/c/875/video_game_cards.html?from=catspan&keyphrase=playstation+card

Θεωρω πως συμφερουν περισσοτερο γιατι στα 20 ευρω κερδιζεις 2.20 αυτη τη στιγμη.

http://www.public.gr/product/gaming/games/prepaid-cards/playstation-network-propliromeni-karta-20%E2%82%AC/prod507445/?affiliateId=linkwise&lkws_469=52ee1ccd-2af3-3ff0-85e2-da0f2e15ded8

http://www.plaisio.gr/games/ps3/ps3-accessories/Sony-PlayStation-Live-Card--20.htm

Δηλαδη πληρωνεις 17.80 και σου καταχωρει στον λογαριασμο 20 ευρω.

Αν θες να κανεις μεγαλυτερη αγορα αγοραζεις 2 ή 3 αναλογα με το τι θες.

Να ρωτίσω κάτι. Έχω ps3 αγορασμένο απο amazon Αγγλίας...Τί παίζει με την PS3 plus? Απότι κατάλαβα δέν θα δεχτεί μία αγορασμένη απο Ελλάδα ε? Μπορώ να πάρω κάποια συνδρομή PS3 plus μέσα απο το αγγλικό ps3 store  και να πληρώσω είτε με προπληρωμένη ή με χρεωστική visa?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...