dinhio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Στις 28/10/2022 στις 11:15 ΠΜ, giokyr7 είπε Καλημέρα παιδιά έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα τα φώτα σας. Ενώ έχω προσθέσει αρκετά funds στο wallet μου κανονικά και χθες αγόρασα το fifa 23 κομπλέ με 750 λίρες τουρ. Δεν με αφήνει με τίποτα να αγοράσω ετήσια συνδρομή βγάζοντας το μνμ an error occurred κτλ. τι φταίει ;;; Ευχαριστω Διαβασε το άλλο θέμα Ps plus συνδρομή Τουρκίας. Αλλά εν ολίγοις θέλει vpn της πόλης που έχεις βάλει διεύθυνση και όχι γενικά Τουρκία και μέσα από την εφαρμογή PlayStation στο κινητό. Πχ vpn Κωνσταντινούπολης . Για παιχνιδια αγοράζει κανονικά και χωρίς vpn και από την κονσόλα. Τουλάχιστον εμένα έτσι δούλεψε.
Dcmpaira Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, dinhio είπε Διαβασε το άλλο θέμα Ps plus συνδρομή Τουρκίας. Αλλά εν ολίγοις θέλει vpn της πόλης που έχεις βάλει διεύθυνση και όχι γενικά Τουρκία και μέσα από την εφαρμογή PlayStation στο κινητό. Πχ vpn Κωνσταντινούπολης . Για παιχνιδια αγοράζει κανονικά και χωρίς vpn και από την κονσόλα. Τουλάχιστον εμένα έτσι δούλεψε. εγω και την πρωτη αγορα απο την εφαρμογη την εκανα. θελει σωστη διευθυνση και τοποθεσια.
nick_souvlaki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχετε και οι άλλοι θέμα με τα παιχνίδια που μπήκαν σήμερα στο plus; Ενώ τα δείχνει στον χώρο που είναι τα monthly games δείχνει ποσά σαν να πρέπει να τα αγοράσω. Bug είναι; EDIT - Το έφτιαξαν. Μάλλον ήταν κάποιο bug. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από nick_souvlaki
Inler Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Πού βρίσκουμε τη φθηνότερη PS Plus για 12 μήνες?
SabotazNic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Inler είπε Πού βρίσκουμε τη φθηνότερη PS Plus για 12 μήνες? Υπομονη 3 εβδομαδες για BF. Αλλιως αν γινει διαθεσιμο εδω: https://www.maxplay.gr/psn-plus-greece/ Ή βαζοντας wallet, αλλα και παλι οταν γινει διαθεσιμο: https://www.maxplay.gr/prepaid-psn-greece/
Inler Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Και Allkeyshop που είδα στα 50€ παίζει. Ο 2ος τρόπος είναι βάζοντας υπόλοιπο σε χαμηλότερη τιμή μέσω καρτών και αγοράζοντας τη μέσω του store σωστά? Νομίζω πέρσι BF είχε παίξει 35€?
coyote2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Στις 1/11/2022 στις 12:41 ΜΜ, nick_souvlaki είπε Έχετε και οι άλλοι θέμα με τα παιχνίδια που μπήκαν σήμερα στο plus; Ενώ τα δείχνει στον χώρο που είναι τα monthly games δείχνει ποσά σαν να πρέπει να τα αγοράσω. Bug είναι; EDIT - Το έφτιαξαν. Μάλλον ήταν κάποιο bug. ακόμα εμένα μου βγάνει ότι πρέπει να αγοράσω το Nio2. Δε μου το δίνει δωρεάν 1
eko13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Επειδή τώρα απέκτησα ένα Ps4, αν βάλω ένα μήνα network τα 2-3 παιχνίδια που δινει κάθε μήνα τα κρατάς και άμα τελειώσει? Μπορείς να ενεργοποιείς μόνο μήνα που σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια και να το διακόπτες? Μιλάω για το απλό πακέτο που απλά σου δίνει τα 2-3 παιχνίδια, όχι τα άλλα που έχουν βιβλιοθήκη.
Grim Ripper Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, eko13 είπε Επειδή τώρα απέκτησα ένα Ps4, αν βάλω ένα μήνα network τα 2-3 παιχνίδια που δινει κάθε μήνα τα κρατάς και άμα τελειώσει? Μπορείς να ενεργοποιείς μόνο μήνα που σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια και να το διακόπτες? Μιλάω για το απλό πακέτο που απλά σου δίνει τα 2-3 παιχνίδια, όχι τα άλλα που έχουν βιβλιοθήκη. Ναι μπορείς να το κάνεις αλλά τα παιχνίδια μπορείς να τα παίξεις μόνο όταν έχεις ενεργή συνδρομή. Εάν λήξει δεν μπορείς να παίξεις αλλά μπορείς να βάλεις ξανά συνδρομή και να συνεχίσεις να παίζεις.
eko13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Α ΟΚ ευχαριστώ για την απάντηση, οπότε δεν είναι σαν το prime gaming που τα παιχνίδια του μήνα τα κρατάς παντα ακόμα και χωρίς συνδρομή, θέλει τουλαχιστον την φθηνή για να τα παίζεις...
Grim Ripper Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, eko13 είπε Α ΟΚ ευχαριστώ για την απάντηση, οπότε δεν είναι σαν το prime gaming που τα παιχνίδια του μήνα τα κρατάς παντα ακόμα και χωρίς συνδρομή, θέλει τουλαχιστον την φθηνή για να τα παίζεις... Ακριβώς, θες συνδρομή για να τα παίξεις. Παραμένουν πάντως δικά σου εφόσον τα προσθέσεις στην βιβλιοθήκη σου.
achilleas1983 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 παιδια εχω μια απορια για το ps plus, δεν ειμαι συνδρομητης εαν παρω να βαλω μια καρτα 12 μηνων τι θα γινει, θα μου δωσει 12 μηνες essential η θα μου δωσει επιλογη αν θελω καποιους μηνες extra η premium
SabotazNic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, achilleas1983 είπε παιδια εχω μια απορια για το ps plus, δεν ειμαι συνδρομητης εαν παρω να βαλω μια καρτα 12 μηνων τι θα γινει, θα μου δωσει 12 μηνες essential η θα μου δωσει επιλογη αν θελω καποιους μηνες extra η premium 12 μηνες essential
pictorino Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Λογικά στην bf θα παίξει η κλασική προσφορά για το ps plus essential στα 45€ (από 60). Πρέπει να βάλεις ένα έτος essential και μετά κάνεις αναβάθμιση σε extra; Ποιο είναι το κόστος της αναβάθμισης; edit: Είδα στο ps app ότι μπορείς να βάλεις απευθείας extra οπότε λογικά θα έχει και αυτό έκπτωση στην ετήσια συνδρομή. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από pictorino
eko13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μια απορία γιατί από ότι έχω διαβάσει δεν έχω καταλάβει αν ισχύει. Έχω Ps4, ξάδερφος έχει ps5, αν έχω συνδρομή πλας έχω διαβάσει ότι μπορεί να την χρησιμοποιεί και αυτός, όμως θα μπορούμε να είμαστε και οι δύο ταυτόχρονα ονλαην στο ίδιο παιχνίδι? Αν δεν γίνεται στο ίδιο, τουλάχιστον θα μπορούμε να είμαστε και οι δύο ονλαην σε διαφορετικά παιχνίδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα