Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά , καινούργιος στο PlayStation 5 εδώ.

Αν έχω τον κύριο λογαριασμό με συνδρομή PlayStation Plus και προσθέσω δεύτερο λογαριασμό στην κονσόλα, δικαιούται και ο δεύτερος λογαριασμός την συνδρομή του πρώτου με το sharing;; 

Γιατί όταν συνδέομαι μου βγάζει τα δύο προφίλ των λογαριασμών αλλά έχει τον σταυρό του PlayStation Plus μόνο από εκεί που αγόρασα την συνδρομή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 λεπτά πριν, dinhio είπε

Αν έχω τον κύριο λογαριασμό με συνδρομή PlayStation Plus και προσθέσω δεύτερο λογαριασμό στην κονσόλα, δικαιούται και ο δεύτερος λογαριασμός την συνδρομή του πρώτου με το sharing;; 

Γιατί όταν συνδέομαι μου βγάζει τα δύο προφίλ των λογαριασμών αλλά έχει τον σταυρό του PlayStation Plus μόνο από εκεί που αγόρασα την συνδρομή.

ναι υπαρχει τροπος στην ιδια κονσολα ολοι οι λογαριασμοι να εχουν το plus. απλα γκουγκλαρε να δεις τι πατας στις ρυθμισεις.

24 λεπτά πριν, dinhio είπε

Κανονικά οποιο λογαριασμό και να βάζεις μετα θα εχει το online απο το plus ασχετα αν δεν έχει το σταυρό του plus.

45 λεπτά πριν, apateon είπε

Κανονικά οποιο λογαριασμό και να βάζεις μετα θα εχει το online απο το plus ασχετα αν δεν έχει το σταυρό του plus.

Απλά έχω βάλει δεν δεύτερο λογαριασμό αυτόν που είχα στο PS4 και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχε λήξει εκεί η συνδρομή. Τώρα όταν μπαίνω στον δεύτερο λογαριασμό και πάω στις συνδρομές μου βγάζει ότι έχει λήξει και στην βιβλιοθήκη έχει τα παλιά μου παιχνίδια κλειδωμένα και όταν τα ανοίγω θέλει να τα αγοράσω. Έχω πάει από τις ρυθμίσεις χρήστες και λογαριασμοί -> Άλλο -> Κοινοποίηση οθόνης και χρήση εκτός σύνδεσης και είναι ενεργοποιημένο και στα δύο προφίλ. Κανονικά τα παιχνίδια στο δεύτερο προφίλ δεν θα έπρεπε να είναι ανοικτά;

Ο πρώτος λογαριασμός

Spoiler

IMG_20221023_154802__01.jpg.f3137d70ab5f79826939e9979dd0ba9c.jpg

Εδώ ο δεύτερος όταν αλλάζω 

Spoiler

IMG_20221023_154628__01.jpg.a7511d3dd6f7567c7a859cb57372668f.jpgIMG_20221023_154702__01.jpg.690426dd24bf384185a1815cad23f677.jpg

1 λεπτό πριν, Dcmpaira είπε

Κανονικά ότι έχει στην βιβλίοθηκη

Απο την στιγμή που κατεβάσεις ενα game απο τον ενεργο λογαρισμό τοτε αυτό ειναι προσβάσιμο σε όλα τα account που εχει το PS4/PS5. Η μόνη προυπόθεση ειναι να ειναι primary η κονσόλα.

• Like 1

Καλημέρα παιδιά έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα τα φώτα σας. 
Ενώ έχω προσθέσει αρκετά funds στο wallet μου κανονικά και χθες αγόρασα το fifa 23 κομπλέ με 750 λίρες τουρ. Δεν με αφήνει με τίποτα να αγοράσω ετήσια συνδρομή βγάζοντας το μνμ an error occurred κτλ. 
τι φταίει ;;;

Ευχαριστω

δοκιμασε μεσω ps app στο κινητο χωρις vpn χωρις τπτ. μετα είτε τα λεφτα δε φτανουν ειτε κατι αλλο γτ με το funds σταματαει η φαση. εγω συνδυασα μερικα funds π ειχαν μεινει μαζι με την virtual και περασε.

Και από κινητό και από υπολογιστη προσπάθησα αρκετές φορές και με ανοιχτό και με κλειστό vpn κ πάλι το ίδιο θέμα σφάλμα. Μέσα έχω 700 λίρες και αγοράζω την συνδρομή με 460 όποτε από χρήματα είμαι κομπλέ. 
Το περίεργο είναι ότι τα παιχνίδια τα αγοράζει με τη μια αλλά δεν αφήνει την ετήσια συνδρομή ! Είναι π πολύ περίεργο έχει τύχει και σε άλλον πρόσφατα;;

Ευχαριστώ !

15 λεπτά πριν, giokyr7 είπε

Και από κινητό και από υπολογιστη προσπάθησα αρκετές φορές και με ανοιχτό και με κλειστό vpn κ πάλι το ίδιο θέμα σφάλμα. Μέσα έχω 700 λίρες και αγοράζω την συνδρομή με 460 όποτε από χρήματα είμαι κομπλέ. 
Το περίεργο είναι ότι τα παιχνίδια τα αγοράζει με τη μια αλλά δεν αφήνει την ετήσια συνδρομή ! Είναι π πολύ περίεργο έχει τύχει και σε άλλον πρόσφατα;;

Ευχαριστώ !

σπαμαρε Χ στο buy button

Συγνώμη για την χαζή ερώτηση. Θέλω να παρω το φιφα 23. Θα το παρω από κλειδαδικο οκ. Ps plus σε αμερικανικό id θυμάμαι είχα πάρει με 25 ευρώ. Τώρα ποια έκδοση προτείνετε και από που? 

9 λεπτά πριν, geopap-7- είπε

Συγνώμη για την χαζή ερώτηση. Θέλω να παρω το φιφα 23. Θα το παρω από κλειδαδικο οκ. Ps plus σε αμερικανικό id θυμάμαι είχα πάρει με 25 ευρώ. Τώρα ποια έκδοση προτείνετε και από που? 

Πάρε καλύτερα από marketplace κάποιο.

6 ώρες πριν, Dcmpaira είπε

δοκιμασε μεσω ps app στο κινητο χωρις vpn χωρις τπτ. μετα είτε τα λεφτα δε φτανουν ειτε κατι αλλο γτ με το funds σταματαει η φαση. εγω συνδυασα μερικα funds π ειχαν μεινει μαζι με την virtual και περασε.

Το δοκίμασα αυτό με ανώνυμη και από safari και από chrome αλλά πάλι τπτ ενώ παιχνίδι μέσω σάιτ αγόρασα πάλι κανονικά μόλις πατάω  αγορά συνδρομής μου βγάζει πάλι σφάλμα έχοντας μεσα στο wallet χρηματα. 

οταν λέτε virtual εννοείται την κάρτα που καταθέτω στο wallet?

Ευχαριστώ !

3 ώρες πριν, solid21 είπε

σπαμαρε Χ στο buy button

Εννοείτε συνεχόμενο πάτημα;;

δυο μέρες παλεύω αλλά τπτ δεν τη δέχεται την αγορά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...