SabotazNic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, louros7 είπε Άρα είναι μπόμπα σε αυτό το θέμα το xbo! Αναλόγως τι θες να παίξεις. Αν σου κάνει ο κατάλογος του xbox, ναι. Αν όχι, και 5 ευρώ να κοστίζει, θα πάει άχρηστη η συνδρομή. Έχω παίξει GoW, demons souls, κτλ, αλλά δεν έχω παίξει ακόμα Returnal, R&C, GoT, Death stranding και κάποια άλλα. Όλα αυτά αν τα αγόραζα είναι εύκολα 120 ευρώ (ελάχιστα μεταχειρισμένα). Οπότε... Η δικιά μου προσωπική άποψη είναι ότι αν θες online και κάποια puzzle, platform κτλ πας xbox (και λόγω ea). Αν θες να λιώσεις exclusive RPG 50+ ωρών με γεμάτα story, πας PS. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αναλόγως τι θες να παίξεις. Αν σου κάνει ο κατάλογος του xbox, ναι. Αν όχι, και 5 ευρώ να κοστίζει, θα πάει άχρηστη η συνδρομή. Έχω παίξει GoW, demons souls, κτλ, αλλά δεν έχω παίξει ακόμα Returnal, R&C, GoT, Death stranding και κάποια άλλα. Όλα αυτά αν τα αγόραζα είναι εύκολα 120 ευρώ (ελάχιστα μεταχειρισμένα). Οπότε... Η δικιά μου προσωπική άποψη είναι ότι αν θες online και κάποια puzzle, platform κτλ πας xbox (και λόγω ea). Αν θες να λιώσεις exclusive RPG 50+ ωρών με γεμάτα story, πας PS. συνδρομη EA εχει και στο PS δεν γνωρίζω αν εχει διαφορές με αυτη του xbox, πχ να δινουν το fifa 23 αμεσα και οχι μετα απο μήνες που συμβαίνει με την συνδρομη του ps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, prefuse είπε συνδρομη EA εχει και στο PS δεν γνωρίζω αν εχει διαφορές με αυτη του xbox, πχ να δινουν το fifa 23 αμεσα και οχι μετα απο μήνες που συμβαίνει με την συνδρομη του ps. Στο xbox περιλαμβάνεται το ea play. Λίγο που έψαξα στο ps store, δεν μου δίνει δικαίωμα για λήψη του nhl πχ (βέβαια έχει δώσει το fifa 22 η sony). Οπότε δεν τα έχει στο ps plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimtriol Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 41 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αναλόγως τι θες να παίξεις. Αν σου κάνει ο κατάλογος του xbox, ναι. Αν όχι, και 5 ευρώ να κοστίζει, θα πάει άχρηστη η συνδρομή. Έχω παίξει GoW, demons souls, κτλ, αλλά δεν έχω παίξει ακόμα Returnal, R&C, GoT, Death stranding και κάποια άλλα. Όλα αυτά αν τα αγόραζα είναι εύκολα 120 ευρώ (ελάχιστα μεταχειρισμένα). Οπότε... Η δικιά μου προσωπική άποψη είναι ότι αν θες online και κάποια puzzle, platform κτλ πας xbox (και λόγω ea). Αν θες να λιώσεις exclusive RPG 50+ ωρών με γεμάτα story, πας PS. Ερώτηση ;Ποια παιχνίδια θεωρείς rpg ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, jimtriol είπε Ερώτηση ;Ποια παιχνίδια θεωρείς rpg ? Horizon, souls like, GoW, R&C, Spiderman, Bloodborne, GoT, Death stranding (?) Το πέρασα το τεστ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimtriol Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Horizon, souls like, GoW, R&C, Spiderman, Bloodborne, GoT, Death stranding (?) Το πέρασα το τεστ? Όχι ,θα πάθω εγκεφαλικό μεσημεριατικα..Αυτά που αναφέρεις τα πιο πολλά έχουν rpg elements όπως και σχεδόν όλα τα παιχνίδια .Αυτό δε τα κάνει rpg όμως.Τεσπα καλά παιχνίδια να είναι και ας τα λετε όπως θέτε..Rpg όμως δεν. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από jimtriol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, jimtriol είπε Όχι ,θα πάθω εγκεφαλικό μεσημεριατικα.. Τα μισα από αυτά είναι rpg, και τα άλλα platform /rpg/action. @leo066 όπως έγραψα, έχω την premium συνδρομή. Μου βγήκε περί τα 100 ευρώ / έτος. Ειναι essential/extra/premium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louros7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Αναλόγως τι θες να παίξεις. Αν σου κάνει ο κατάλογος του xbox, ναι. Αν όχι, και 5 ευρώ να κοστίζει, θα πάει άχρηστη η συνδρομή. Έχω παίξει GoW, demons souls, κτλ, αλλά δεν έχω παίξει ακόμα Returnal, R&C, GoT, Death stranding και κάποια άλλα. Όλα αυτά αν τα αγόραζα είναι εύκολα 120 ευρώ (ελάχιστα μεταχειρισμένα). Οπότε... Η δικιά μου προσωπική άποψη είναι ότι αν θες online και κάποια puzzle, platform κτλ πας xbox (και λόγω ea). Αν θες να λιώσεις exclusive RPG 50+ ωρών με γεμάτα story, πας PS. Δεν είμαι καθόλου του online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 5 hours ago, SabotazNic said: Η δικιά μου προσωπική άποψη είναι ότι αν θες online και κάποια puzzle, platform κτλ πας xbox (και λόγω ea Πάντως με μια ματιά που έριξα στη λίστα του game pass βλέπω και άλλα πράγματα εκτός από online, κάποια puzzle και platform. Είναι λίγο υπερβολή όλα τα άλλα που έχει να τα βάζουμε στο κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, NickTG είπε Πάντως με μια ματιά που έριξα στη λίστα του game pass βλέπω και άλλα πράγματα εκτός από online, κάποια puzzle και platform. Είναι λίγο υπερβολή όλα τα άλλα που έχει να τα βάζουμε στο κτλ. @Bourdoulas Για να μην απανταω και 2 φορες, οχι δεν ειμαι φανατικος. Βασικα εχω και ultimate pass στο pc (ακομα κανα 2 χρονια), και περα απο forza horizon, δεν με εχει τραβηξει να παιξω κατι αλλο. Ισως αν πιασω το Innocence, να παιξω το requiem στο pc. Τα games του ps απλα με ενδιαφερουν πιο πολυ, και ακομα εχω να παιξω. Με το καλο για GoW πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε @Bourdoulas Για να μην απανταω και 2 φορες, οχι δεν ειμαι φανατικος. Βασικα εχω και ultimate pass στο pc (ακομα κανα 2 χρονια), και περα απο forza horizon, δεν με εχει τραβηξει να παιξω κατι αλλο. Ισως αν πιασω το Innocence, να παιξω το requiem στο pc. Τα games του ps απλα με ενδιαφερουν πιο πολυ, και ακομα εχω να παιξω. Με το καλο για GoW πλεον Τα παιχνίδια που αναφέρεις είναι τόσο RPG όσο το DOOM είναι American football sim. Όταν θα γραψει κάποιος "Κοίτα φανατικός δεν είμαι αλλά Horizon μετριο, souls like, δεν με τραβάνε είναι για μαζοχες κυριως, GoW οκ καλό αλλά είναι απλά reskin, R&C οκ, Spiderman ένα reskin του Arkham Knight, Death stranding the walking sim.", μάλλον δεν τον λες και αντικειμενικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Όταν θα γραψει κάποιος "Κοίτα φανατικός δεν είμαι αλλά Horizon μετριο, souls like, δεν με τραβάνε είναι για μαζοχες κυριως, GoW οκ καλό αλλά είναι απλά reskin, R&C οκ, Spiderman ένα reskin του Arkham Knight, Death stranding the walking sim.", μάλλον δεν τον λες και αντικειμενικό Κρίμα που δεν έχει αποκλειστικότητες άξιας αναφοράς (κατά την προσωπική μου άποψη πάλι). Όλα τα άλλα τα βρίσκω και εδώ που είμαι. Αλλά όπως είπα, έχω και τις 2 συνδρομές. Με αυτό το pc είναι χαζό να πάρω XsX. Α και να μην ξεχασω, GoT, souls και καποια αλλα ειναι rpg/arpg Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Στις 19/10/2022 στις 11:17 ΜΜ, SabotazNic είπε Α και να μην ξεχασω, GoT, souls και καποια αλλα ειναι rpg/arpg Ναι μην το ξεχάσεις γιατί ούτε τα ίδια τα παιχνίδια το ξέρουν αυτο... Άλλο RPG, άλλο ARPG 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 43 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Ναι μην το ξεχάσεις γιατί ούτε τα ίδια τα παιχνίδια το ξέρουν αυτο... Άλλο RPG, άλλο ARPG Α σόρι, υποκατηγορία είναι. Όντως, είναι κάτι ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dcmpaira Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Το χειριστηριο μου ειναι εκτος εγγυησης και κανει το αναλογικο drifting.... υπαρχει καποια προταση για μαγαζι για επισκευη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα