sndev Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Θεωρώ πως ναι Απο οτι έχω καταλάβει θέλει εναν λογαριασμό που θα είναι primary να έχει ps plus και μετά όλοι οι έξτρα λογαριασμού που μπαίνουν στο PS4 μπορουν να παιξουν Online. Τσου
Dcmpaira Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 34 λεπτά πριν, sndev είπε Θέλει ps plus για ονλινε στο ακουντ που παίζεις Αν παίξω στο τουρκικό account fifa Θαναι στο τουρκικό σέρβερ;
Grim Ripper Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, sndev είπε Τσου Από πότε έχει αλλάξει αυτό; Πάντα έτσι γίνεται απ' όσο ξέρω και έτσι γίνεται το game sharing στα digital ανάμεσα σε 2 άτομα. Το primary account έχει το ps+ (και κατεβάζει τα games) και τα υπόλοιπα account μπορούν να παίζουν τα games και να μπαίνουν online. 1
xavier Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 απο οσο καταλαβαινω το μονο προβλημα με το τουρκικο account ειναι οτι δε μπορεις να κανεις game sharing, εκτος αν ενας απο τους 2 θα παιζε με αυτο το account.
sndev Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Από πότε έχει αλλάξει αυτό; Πάντα έτσι γίνεται απ' όσο ξέρω και έτσι γίνεται το game sharing στα digital ανάμεσα σε 2 άτομα. Το primary account έχει το ps+ (και κατεβάζει τα games) και τα υπόλοιπα account μπορούν να παίζουν τα games και να μπαίνουν online. οταν επαιζα uncharted online που ηταν gameshare το account μου κ αγορασμενο το game απο το account μου , οταν εληξε το ps plus τoυ φιλου που το μοιραζομαστε δεν μπορουσε να παιξει ονλινε, το game επαιζε αλλα οχι ονλινε. το 2016 βεβαια αυτο αλλα δεν πιστευω να αλλαξε. 18 οκτ λήγει το δικό μου το ελληνικό, θα το τεστάρω 19 οκτ και θα επανέλθω με το τι ισχύει Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2022 από sndev 1
VonLoutsos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 28 minutes ago, sndev said: οταν επαιζα uncharted online που ηταν gameshare το account μου κ αγορασμενο το game απο το account μου , οταν εληξε το ps plus τoυ φιλου που το μοιραζομαστε δεν μπορουσε να παιξει ονλινε, το game επαιζε αλλα οχι ονλινε. το 2016 βεβαια αυτο αλλα δεν πιστευω να αλλαξε. 18 οκτ λήγει το δικό μου το ελληνικό, θα το τεστάρω 19 οκτ και θα επανέλθω με το τι ισχύει Πάντως δεν αναφερομαστε για gameshare όπου μπορεί να ισχύει αυτό που λες. Προσωπικα έχω δύο λογαριασμούς στο PS4 με τον έναν να έχει Plus. Και οι δύο παίζουν online. 1
sndev Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε Πάντως δεν αναφερομαστε για gameshare όπου μπορεί να ισχύει αυτό που λες. Προσωπικα έχω δύο λογαριασμούς στο PS4 με τον έναν να έχει Plus. Και οι δύο παίζουν online. τοτε εγω καταλαβα λαθος αλλα και στην ιδια κονσολα τα 2 διαφορετικα account gameshare δεν ειναι μεταξυ 2 διαφορετικων προφιλ? δε μπορω να καταλαβω πως γινεται κατεβασμενο απο τουρκικο psn να παιζεις απο ελληνικο ονλινε, χωρις να εχεις psn στο ελληνικο . απο τη στιγμη που εσενα παιζει, πασο ετσι θα νε και μακαρι γτ δεν ειχα σκοπο να ανανεωσω το ελληνικο κ θα βολεψει και εμενα
vorlon68 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Οταν ο κυριως λογαριασμός εχει plus τοτε ολοι οι υπολοιποι λογαριασμοι παίζουν online. Εγω ειχα δοκιμάσει το CoD WWII με ελληνικό plus μέσα απο αμερικάνικο account και επαιζε κανονικα online
Dcmpaira Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, vorlon68 είπε Οταν ο κυριως λογαριασμός εχει plus τοτε ολοι οι υπολοιποι λογαριασμοι παίζουν online. Εγω ειχα δοκιμάσει το CoD WWII με ελληνικό plus μέσα απο αμερικάνικο account και επαιζε κανονικα online Οπότε τώρα κάνουμε το τουρκικό primary και παίζουμε κανονικά από το ελληνικό;
vorlon68 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, Dcmpaira είπε Οπότε τώρα κάνουμε το τουρκικό primary και παίζουμε κανονικά από το ελληνικό; Ακριβώς.
Dcmpaira Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Ακριβώς. Οδηγίες για το πώς το κάνεις primary;
vorlon68 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Βασικά primary πρεπει να ειναι η κονσόλα. Οταν έχεις 1 κονσόλα ολοι οι λογαριασμοι παίζουν όλα τα games απο όλους τους λογαριασμους.
Lotof Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, solid21 είπε εχω βαλει 10 - μαλλον δεν εχει Σε 10 χρόνια από τώρα λογικά θα δώσουν στο Plus και το remastered remake του TLOU1 για PS6. Ρε Θεούλη φόρτωσες όντως 10ετια ; Pic or it didn’t happen 😜 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από Lotof
solid21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Lotof είπε Σε 10 χρόνια από τώρα λογικά θα δώσουν στο Plus και το remastered remake του TLOU1 για PS6. Ρε Θεούλη φόρτωσες όντως 10ετια ; Pic or it didn’t happen 😜 Σαν να λεμε 2 χρονια ελληνικο συν οτι το μοιραζομαι με ενα φιλο, δεν με νοιαζουν αυτα που δινουν στο plus αναθεμα και εαν εχω παιξει 5-10 παιχνιδια ολα αυτα τα 10 προηγουμενα χρονια που πληρωνα κανονικα.Αλλα επειδη ουτε εγω θα το πιστευα παρε την φωτο Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από solid21
prefuse Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 οταν αγοραζουμε συνδρομή EA play 12 μηνών, δεν θα έπρεπε να εχει και το FIFA 23? μηπως θα το βάλουν σε λιγο καιρό ή πρεπει να γίνει ξεχωριστή αγορά; https://www.ea.com/en-gb/ea-play/games-playstation
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα