Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Θεωρώ πως ναι

Απο οτι έχω καταλάβει θέλει εναν λογαριασμό που θα είναι primary να έχει ps plus και μετά όλοι οι έξτρα λογαριασμού που μπαίνουν στο PS4 μπορουν να παιξουν Online.

Τσου

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, sndev είπε

Θέλει ps plus για ονλινε στο ακουντ που παίζεις 

Αν παίξω στο τουρκικό account fifa Θαναι στο τουρκικό σέρβερ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sndev είπε

Τσου

Από πότε έχει αλλάξει αυτό;

Πάντα έτσι γίνεται απ' όσο ξέρω και έτσι γίνεται το game sharing στα digital ανάμεσα σε 2 άτομα.

Το primary account έχει το ps+ (και κατεβάζει τα games) και τα υπόλοιπα account μπορούν να παίζουν τα games και να μπαίνουν online.

• Like 1
Δημοσ.

απο οσο καταλαβαινω το μονο προβλημα με το τουρκικο account ειναι οτι δε μπορεις να κανεις game sharing, εκτος αν ενας απο τους 2 θα παιζε με αυτο το account.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Από πότε έχει αλλάξει αυτό;

Πάντα έτσι γίνεται απ' όσο ξέρω και έτσι γίνεται το game sharing στα digital ανάμεσα σε 2 άτομα.

Το primary account έχει το ps+ (και κατεβάζει τα games) και τα υπόλοιπα account μπορούν να παίζουν τα games και να μπαίνουν online.

οταν επαιζα uncharted online που ηταν gameshare το account μου κ αγορασμενο το game απο το account μου ,  οταν εληξε το ps plus τoυ φιλου που το μοιραζομαστε δεν μπορουσε να παιξει ονλινε, το game επαιζε αλλα οχι ονλινε. το 2016 βεβαια αυτο αλλα δεν πιστευω να αλλαξε. 

18 οκτ λήγει το δικό μου το ελληνικό, θα το τεστάρω 19 οκτ και θα επανέλθω με το τι ισχύει 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
Δημοσ.
28 minutes ago, sndev said:

οταν επαιζα uncharted online που ηταν gameshare το account μου κ αγορασμενο το game απο το account μου ,  οταν εληξε το ps plus τoυ φιλου που το μοιραζομαστε δεν μπορουσε να παιξει ονλινε, το game επαιζε αλλα οχι ονλινε. το 2016 βεβαια αυτο αλλα δεν πιστευω να αλλαξε. 

18 οκτ λήγει το δικό μου το ελληνικό, θα το τεστάρω 19 οκτ και θα επανέλθω με το τι ισχύει 

Πάντως δεν αναφερομαστε για gameshare όπου μπορεί να ισχύει αυτό που λες. Προσωπικα έχω δύο λογαριασμούς στο PS4 με τον έναν να έχει Plus. Και οι δύο παίζουν online.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε

Πάντως δεν αναφερομαστε για gameshare όπου μπορεί να ισχύει αυτό που λες. Προσωπικα έχω δύο λογαριασμούς στο PS4 με τον έναν να έχει Plus. Και οι δύο παίζουν online.

τοτε εγω καταλαβα λαθος αλλα και στην ιδια κονσολα τα 2 διαφορετικα account gameshare δεν ειναι μεταξυ 2 διαφορετικων προφιλ? δε μπορω να καταλαβω πως γινεται κατεβασμενο απο τουρκικο psn να παιζεις απο ελληνικο ονλινε, χωρις να εχεις psn στο ελληνικο . απο τη στιγμη που εσενα παιζει,  πασο ετσι θα νε και μακαρι  γτ δεν ειχα σκοπο να ανανεωσω το ελληνικο κ θα βολεψει και εμενα

Δημοσ.

Οταν ο κυριως λογαριασμός εχει plus τοτε ολοι οι υπολοιποι λογαριασμοι παίζουν online. Εγω ειχα δοκιμάσει το CoD WWII με ελληνικό plus μέσα απο αμερικάνικο account και επαιζε κανονικα online

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Οταν ο κυριως λογαριασμός εχει plus τοτε ολοι οι υπολοιποι λογαριασμοι παίζουν online. Εγω ειχα δοκιμάσει το CoD WWII με ελληνικό plus μέσα απο αμερικάνικο account και επαιζε κανονικα online

Οπότε τώρα κάνουμε το τουρκικό primary και παίζουμε κανονικά από το ελληνικό;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dcmpaira είπε

Οπότε τώρα κάνουμε το τουρκικό primary και παίζουμε κανονικά από το ελληνικό;

Ακριβώς.

Δημοσ.

Βασικά primary πρεπει να ειναι η κονσόλα. Οταν έχεις 1 κονσόλα ολοι οι λογαριασμοι παίζουν όλα τα games απο όλους τους λογαριασμους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, solid21 είπε

εχω βαλει 10 - μαλλον δεν εχει

Σε 10 χρόνια από τώρα λογικά θα δώσουν στο Plus και το remastered remake του TLOU1 για PS6. Ρε Θεούλη φόρτωσες όντως 10ετια ; Pic or it didn’t happen 😜

Επεξ/σία από Lotof
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Lotof είπε

Σε 10 χρόνια από τώρα λογικά θα δώσουν στο Plus και το remastered remake του TLOU1 για PS6. Ρε Θεούλη φόρτωσες όντως 10ετια ; Pic or it didn’t happen 😜

Σαν να λεμε 2 χρονια ελληνικο συν οτι το μοιραζομαι με ενα φιλο, δεν με νοιαζουν αυτα που δινουν στο plus αναθεμα και εαν εχω παιξει 5-10 παιχνιδια ολα αυτα τα 10 προηγουμενα χρονια που πληρωνα κανονικα.Αλλα επειδη ουτε εγω θα το πιστευα  παρε την φωτο :P

Επεξ/σία από solid21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...