Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, darko__77 είπε

Να σας κάνω μια ερώτηση. Έχω δει για (κάποια) παιχνίδια που αποσύρονται από το Plus ότι στο store γράφει την ημερομηνία λήξης. Έχω κατεβάσει στο Ps4 2 παιχνίδια, το observer redux και το Little Hope. Στις πληροφορίες τους αναφέρει ημερομηνία λήξης σε περίπου 10 ημέρες. Αυτό σημαίνει οτι όντως βγαίνουν από το plus? Υπάρχει κάπου έγκυρη ενημέρωση της Sony για το ποια παιχνίδια λήγουν?

Αυτό λέει, κανονικά ισχύει αλλά δεν εφαρμόζεται πολλά παιχνίδια παραμένουν και μετά το πέρας της αναγραφομενης ημερομηνίας 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα εχω εναν τουρκικο λογαριασμο για το PS5.Πιθανοτατα θα παρω το bundle του ps με το fifa 23.Ο κωδικος που θα εχω απο το bundle θα μπορω να τον χρησιμοποιησω στον τουρκικο λογαριασμο?

Λοιπόν, το πάλεψα λίγο για ps plus από γειτονική χώρα. 

Δεν κατάφερα να προσθέσω την κάρτα της crypto.com (midnight blue)

Τελικά με κάμποσες προσπάθειες και αφού προσθεσα τη διεύθυνση στα details μου δέχτηκε την προσθήκη της κάρτας απο cryptopay. Περιμένω να γίνει η επικύρωση του λογαριασμού μου και θα προχωρήσω στην αγορά να είμαστε σίγουροι ότι θα τη δεχτεί. 

28 λεπτά πριν, manolol20 είπε

Λοιπόν, το πάλεψα λίγο για ps plus από γειτονική χώρα. 

Δεν κατάφερα να προσθέσω την κάρτα της crypto.com (midnight blue)

Τελικά με κάμποσες προσπάθειες και αφού προσθεσα τη διεύθυνση στα details μου δέχτηκε την προσθήκη της κάρτας απο cryptopay. Περιμένω να γίνει η επικύρωση του λογαριασμού μου και θα προχωρήσω στην αγορά να είμαστε σίγουροι ότι θα τη δεχτεί. 

crypto.com μονο απο Αγγλια δουλευει

• Like 1

22 ώρες πριν, solid21 είπε

crypto.com μονο απο Αγγλια δουλευει

Κομπλέ με την cryptopay. Έβαλα 2 χρονάκια το Deluxe στα 26 ευρώ περίπου ο χρόνος.

Αν κάποιος ξέρει ας μ πει ποιο account να βάλω σαν primary και σε περίπτωση κάποιου online παιχνιδιού (fifa πχ) θα μπορώ να παίξω και στο ελληνικό user σε ελληνικούς σερβερ ή όχι. Ευχαριστώ 

11 ώρες πριν, manolol20 είπε

Κομπλέ με την cryptopay. Έβαλα 2 χρονάκια το Deluxe στα 26 ευρώ περίπου ο χρόνος.

Αν κάποιος ξέρει ας μ πει ποιο account να βάλω σαν primary και σε περίπτωση κάποιου online παιχνιδιού (fifa πχ) θα μπορώ να παίξω και στο ελληνικό user σε ελληνικούς σερβερ ή όχι. Ευχαριστώ 

Κανείς disable το ελληνικό/βασικό σου προφίλ και γίνεται primary το τουρκικό. Μετά μπαίνεις και παίζεις κανονικά τα παιχνίδια που έχεις κατεβάσει από Τουρκία με το ελληνικό σου account. 

53 λεπτά πριν, Lotof είπε

Κανείς disable το ελληνικό/βασικό σου προφίλ και γίνεται primary το τουρκικό. Μετά μπαίνεις και παίζεις κανονικά τα παιχνίδια που έχεις κατεβάσει από Τουρκία με το ελληνικό σου account. 

Άμα έχεις τουρκικό προφίλ με ps plus  και έχεις έναν ψηφιακό κωδικό για Ευρώπη.Γινεται να παιξεις από το ελληνικό προφίλ? Δηλαδή αρκεί απλά να έχεις ενα account που έχει ps plus?

4 ώρες πριν, george2143 είπε

Άμα έχεις τουρκικό προφίλ με ps plus  και έχεις έναν ψηφιακό κωδικό για Ευρώπη.Γινεται να παιξεις από το ελληνικό προφίλ? Δηλαδή αρκεί απλά να έχεις ενα account που έχει ps plus?

Ρε συ πάντα με το ελληνικό προφίλ παίζεις. Το τουρκικό το φτιάχνεις μια φορά για να μοιράζεις το plus στο ελληνικό. Μια και έξω. Δεν ξανασχολεισαι. Θα μπαίνεις μόνο για να κατεβάσεις παιχνίδια ώστε να τα παίζεις στο ελληνικό. Τον ψηφιακό κωδικό προφανώς και θα τον κανείς redeem στο ελληνικό προφίλ. 

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, Lotof είπε

Ρε συ πάντα με το ελληνικό προφίλ παίζεις. Το τουρκικό το φτιάχνεις μια φορά για να μοιράζεις το plus στο ελληνικό. Μια και έξω. Δεν ξανασχολεισαι. Θα μπαίνεις μόνο για να κατεβάσεις παιχνίδια ώστε να τα παίζεις στο ελληνικό. Τον ψηφιακό κωδικό προφανώς και θα τον κανείς redeem στο ελληνικό προφίλ. 

Εγινε ευχαριστω πολυ

• Like 1

17 ώρες πριν, Lotof είπε

Ναι αλλά αν δεν έχεις στο ελληνικό προφιλ ps plus συνδρομή;;;

Π.χ. call of duty για να παίξει ονλαιν με φίλους θέλει ps plus 

1 hour ago, Dcmpaira said:

Ναι αλλά αν δεν έχεις στο ελληνικό προφιλ ps plus συνδρομή;;;

Π.χ. call of duty για να παίξει ονλαιν με φίλους θέλει ps plus 

<<Παίρνει>> συνδρομή από τον Τούρκικο που θα έχεις (αν θυμάμαι καλά και ως primary) στο PS4/PS5. Απλά δεν θα μπορείς (αν δεν έχεις έξτρα συνδρομη plus στον ελληνικό) να κατεβάσεις τα παιχνίδια που είχες μεχρι τώρα στον ελληνικό(προυποθετει να ειχες μεχρι τωρα plus στον ελληνικό λογαριασμό σου).

2 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

<<Παίρνει>> συνδρομή από τον Τούρκικο που θα έχεις (αν θυμάμαι καλά και ως primary) στο PS4/PS5. Απλά δεν θα μπορείς (αν δεν έχεις έξτρα συνδρομη plus στον ελληνικό) να κατεβάσεις τα παιχνίδια που είχες μεχρι τώρα στον ελληνικό(προυποθετει να ειχες μεχρι τωρα plus στον ελληνικό λογαριασμό σου).

Οποτε συνεχιζω και παιζω κανονικα call of duty που εχω σε cd  με τους φιλους μ μεσω του Τουρικου Ps Plus και βαζω και το κατεβασμενο Φιφα να το ξεκινησω στο ελληνικο προφιλ απροβληματιστα,

4 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Θέλει ps plus για ονλινε στο ακουντ που παίζεις 

Just now, Dcmpaira said:

Οποτε συνεχιζω και παιζω κανονικα call of duty που εχω σε cd  με τους φιλους μ μεσω του Τουρικου Ps Plus και βαζω και το κατεβασμενο Φιφα να το ξεκινησω στο ελληνικο προφιλ απροβληματιστα,

Θεωρώ πως ναι

Just now, sndev said:

Θέλει ps plus για ονλινε στο ακουντ που παίζεις 

Απο οτι έχω καταλάβει θέλει εναν λογαριασμό που θα είναι primary να έχει ps plus και μετά όλοι οι έξτρα λογαριασμού που μπαίνουν στο PS4 μπορουν να παιξουν Online.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...