Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 20/9/2022 στις 6:33 ΠΜ, Lotof είπε

Μια χαρά λειτουργεί. Χτες έβαλα 3 χρονάκια. 

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως την έβαλες; Προσπαθώ εδώ και 2 βδομάδες και μου βγάζει πρόβλημα στην κάρτα όταν την τοποθετώ. Μέσω web? Μέσω κονσόλας? Συγκεκριμένη ώρα? Τι κάνω λάθος.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, G1antTzo είπε

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως την έβαλες; Προσπαθώ εδώ και 2 βδομάδες και μου βγάζει πρόβλημα στην κάρτα όταν την τοποθετώ. Μέσω web? Μέσω κονσόλας? Συγκεκριμένη ώρα? Τι κάνω λάθος.

εχεις βαλει σωστα την διευθηνση που εβαλες οταν εκανες το account σου ? η αληθεια ειναι πως τον τελευταιο καιρο πολλοι εχουν προβλημα να βαλουν καρτα οπως και να βαλουν funds ή συνδρομη.,

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, solid21 είπε

εχεις βαλει σωστα την διευθηνση που εβαλες οταν εκανες το account σου ? η αληθεια ειναι πως τον τελευταιο καιρο πολλοι εχουν προβλημα να βαλουν καρτα οπως και να βαλουν funds ή συνδρομη.,

Ακριβώς τα ίδια στοιχεία βάζω. Φαντάζομαι οτι απλά μας πήραν χαμπάρι και δεν προλάβαμε εμείς οι λίγοι πλέον.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, G1antTzo είπε

Ακριβώς τα ίδια στοιχεία βάζω. Φαντάζομαι οτι απλά μας πήραν χαμπάρι και δεν προλάβαμε εμείς οι λίγοι πλέον.

ολος ο πλαντητης το κανει , απλα εμεις πεσαμε με τα μουτρα, και μετα απο εμας ξεκινησαν τα θεματα, συνεχισε να προσπαθεις γιατι διαβαζω πως μπορεις να την συνδεσεις και αλλοι ειχαν θεματα. Και αν μπει τελικα παρε οσα εντεχει η τσεπη σου γιατι οντως το βλεπω να το τελειωνουν.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, solid21 είπε

ολος ο πλαντητης το κανει , απλα εμεις πεσαμε με τα μουτρα, και μετα απο εμας ξεκινησαν τα θεματα, συνεχισε να προσπαθεις γιατι διαβαζω πως μπορεις να την συνδεσεις και αλλοι ειχαν θεματα. Και αν μπει τελικα παρε οσα εντεχει η τσεπη σου γιατι οντως το βλεπω να το τελειωνουν.

Θα προσπαθήσω και τα μεσάνυχτα μήπως και αλλάξει κάτι. Απλά με προβληματίζει το μήνυμα που πετάει οτι και καλά φταίει η κάρτα μου. Τέσπα θα δείξει η συνέχεια αν αλλάξει κάτι.

Δημοσ.

Εδώ είναι το ποστ για τουρκικό plus. 

4 ώρες πριν, G1antTzo είπε

Εξήγησε μου συγκεκριμένα σε ποιο βήμα του παραπάνω οδηγού έχεις το θέμα. 

Δημοσ.
Στις 29/8/2022 στις 1:20 ΜΜ, klainmaingr είπε

Περιμένοντας το verification της cryptopay..

Ποσα χρονια μπορεις να στακαρεις; Και πως;

Μιας που ειδα αυτην την ερωτηση γιατι φανταζομαι θα την εχουν και αλλοι, και την ειχα και εγω.

Δεν ξερω εαν υπαρχει οριο στο στακαρισμα, εγω εχω βαλει μεχρι 2032. (υπερβολη το ξερω αλλα ειναι σαν 2 χρονια σε τιμες Ελλαδας πανω κατω)

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι. Sorry εάν έχει ξανά απαντηθεί. 

Από τι κατάλαβα αυτό με το cryptopay πρέπει να κάνεις νέο account στο Ps plus  (όχι στο ήδη υπάρχων λογαριασμό που κάποιος μπορεί να έχει).? Εάν ναι, μπορείς να έχεις 2 ps plus accounts στο ίδιο Ps5 (έστω και 2 διαφορετικούς users).? Το ρωτάω για να μην χάσω κάποια μηνιαία games που είχα από το παλιό ps plus.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GrafeioTeleton είπε

Από τι κατάλαβα αυτό με το cryptopay πρέπει να κάνεις νέο account στο Ps plus  (όχι στο ήδη υπάρχων λογαριασμό που κάποιος μπορεί να έχει).? Εάν ναι, μπορείς να έχεις 2 ps plus accounts στο ίδιο Ps5 (έστω και 2 διαφορετικούς users).? Το ρωτάω για να μην χάσω κάποια μηνιαία games που είχα από το παλιό ps plus.

ναι ,πολλαπλά users account μπορεις να εχεις στο ps5 νομιζω εως 32 και φυσικά το καθενα μπορει να εχει διαφορετικό ps plus.

Μπορείς να κανεις gamesharing μεταξυ 2.

Δηλαδη ο user κωστας εχει τουρκικο, κατεβαζεις το game. μπαινεις με το βασικο σου grafeioteleton και το παιζεις απο εκει οποτε παιρνεις στο βασικό σου και τα trophies απο το game που κατέβασες απο το τουρκικο

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GrafeioTeleton είπε

Πρεπει να κανεις account απο το Τουρκικο site - όχι στο ήδη υπάρχων λογαριασμό.

Μπορεις να εχεις οσα προφιλ θες στην κονσολα σου.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά μια χαρά. Μόλις έβαλα 2 χρόνια Deluxe με δεύτερο προφίλ. (60 ευρώ και μείναν 2,18€ ρέστα).

Σήμερα έκανα account cryptopay και βγήκε άμεσα η κάρτα. Η μόνη διαφορά από την οδηγίες του klainmaingr είναι ότι έβαλα Windscribe για VPN στις πληρωμές γιατί δεν τις προχώραγε με το urban vpn.

Για ποιο λόγο όμως τα λεφτά σε usdt?

Επεξ/σία από GrafeioTeleton
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, GrafeioTeleton είπε

Τελικά μια χαρά. Μόλις έβαλα 2 χρόνια Deluxe με δεύτερο προφίλ. (60 ευρώ και μείναν 2,18€ ρέστα).

Σήμερα έκανα account cryptopay και βγήκε άμεσα η κάρτα. Η μόνη διαφορά από την οδηγίες του klainmaingr είναι ότι έβαλα Windscribe για VPN στις πληρωμές γιατί δεν τις προχώραγε με το urban vpn.

Μάλλον αυτό τον βόλευε :) 

Πιστεύω ο ποιο οικονομικός τρόπος ειδικα εαν μεταφέρεις μεγάλο ποσό είναι bank tranfer. sepa με μοιρασμένα έξοδα θα χάσεις 1 ευρώ σε ολο το ποσό οποιο και αν ειναι αυτό ομως θες εως 2 εργάσιμες να τα δουν. 

σε οποιαδήποτε άλλη μετατροπή ξεκινάς με -4%

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, GrafeioTeleton είπε

ωραιος , να σε ρωτησω την cryptopay την εβαλες ευκολα στο account σου , η ειχες θεμα ?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, GrafeioTeleton είπε

Δεν έβλεπα κάποιον προφανη τροπο να τα βαλω σε euro wallet και το tether/usdt δεν εχει τα προβλήματα με τις διακυμάνσεις. Θα μπορούσα να τα βαλω σε οποιοδήποτε shitcoin και να πάρω η να χάσω 5-10% μέχρι να μπορέσω να παρω το plus. Αλλα δεν ήθελα, σε περίπτωση πτώσης, να παιζω με φραγκοδιφραγκα.

17 ώρες πριν, solid21 είπε

Μιας που ειδα αυτην την ερωτηση γιατι φανταζομαι θα την εχουν και αλλοι, και την ειχα και εγω.

Δεν ξερω εαν υπαρχει οριο στο στακαρισμα, εγω εχω βαλει μεχρι 2032. (υπερβολη το ξερω αλλα ειναι σαν 2 χρονια σε τιμες Ελλαδας πανω κατω)

αχαχχαχαχ ωραίος και σωστο σκεπτικο. Και να ναυαγησει το πλας σε 2-3 χρονια.. τι ειχες και τι έχασες.

Το μονο που μπορώ να σκεφτω σαν μείον είναι αν ποτέ η σονυ κυνηγήσει τέτοια ακκαουντς. Αλλα αμφιβαλλω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...