sndev Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, xaikman είπε περασα και δευτερη αγορα χωρις θεμα, βλεποντας και κανοντας.... δεν μου δουλεψε ουτε ετσι, θα δω το βραδυ απο κονσολα και θα επανελθω δε μπορεις add fund απο κονσολα. Άλλαξε vpn απο περιεργια το δοκίμασα μολις κ ειναι οκ. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaikman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, sndev είπε δε μπορεις add fund απο κονσολα. Άλλαξε vpn απο περιεργια το δοκίμασα μολις κ ειναι οκ. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και ομως ειχα κανει αρκετες φορες add funds απο την κονσολα παλιοτερα και δουλευε κανονικα ... μαλλον οτι θελει κανει! Παντως δοκιμασα και απο κονσολα και απο αλλο pc με διαφορετικο vpn χωρις αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, xaikman είπε Και ομως ειχα κανει αρκετες φορες add funds απο την κονσολα παλιοτερα και δουλευε κανονικα ... μαλλον οτι θελει κανει! Παντως δοκιμασα και απο κονσολα και απο αλλο pc με διαφορετικο vpn χωρις αποτελεσμα. θες να δοκιμασεις κατι ακομα? απο πισι windscribe. συνδεσου τουρκια. ανοιξε incognito window σε chrome / mozilla και εκει μπες στο στορε κανε add funds και τη γνωστη διαδικασια. αν σου βγαλει ερρορ σε πετάει στην αρχική. κλεινεις windscibe. add funds διαλεγεις καρτα κ ποσο και εκει ξανανοιγεις windscribe τουρκια περιμενε να συνδεθει. περιμενε 1 λεπτο ακομα. κανε next step που ζηταει verification card. κανα 2 φορες στο παρελθον μου δούλεψε με αυτο το τροπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glad1at0re Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Παίδες, για όσους έχουν μείνει πίσω με τις τελευταίες αλλαγές (όπως εγώ), μπορούμε ακόμα να αγοράσουμε αμερικάνικο PS Plus στο αμερικάνικο account μας όπως κάναμε τα τελευταία χρόνια; Το επίσημο site της Sony έχει την ελληνική 12μηνη essential στα 60 ευρώ. Το eneba έχει την ελληνική στα 42 ευρώ και την αμερικάνικη στα 38 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δείτε το και εδω και τσιμπήστε τα καλούδια που δίνει https://www.playstation.com/el-gr/ps-plus/whats-new/?emcid=or-3r-451846#easter-eggs?emcid=or-pl-451856 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgos_p Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Τελικά παιδιά η crypto pay λειτουργεί ακόμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, giwrgos_p είπε Τελικά παιδιά η crypto pay λειτουργεί ακόμα? Μια χαρά λειτουργεί. Χτες έβαλα 3 χρονάκια. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από Lotof 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vader290 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Lotof είπε Μια χαρά λειτουργεί. Χτες έβαλα 3 χρονάκια. Με τον ίδιο τρόπο αγοράζεις και παιχνίδια από το Τούρκικο Account σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, vader290 είπε Με τον ίδιο τρόπο αγοράζεις και παιχνίδια από το Τούρκικο Account σου? Ναι κανονικά. Φορτώνεις το wallet σου (add funds μέσω της virtual crypto) και προχωράς. Παιχνίδια, συνδρομές τα πάντα όλα 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akarthis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημερα, εβαλα το δοκιμαστικο 7 ημερων για να τσεκαρω τις συνδρομες. Γυριζοντας απο τις διακοπες ειδα οτι εχω ενα μηνα συνδρομη δωρεαν (μεχρι 19/09). Ενω ολα τα παιχνιδια που τσεκαρα εχουν κλειδωσει, για καποιο λογο το ghost of tsusima συνεχιζει κανονικα . Μεχρι και το χθες το βραδυ εμπαινα κανονικα και παιζω. Δεν εχει γινει καποια ανανεωση ουτε εχω πληρωσει κατι για να το αγορασω. καποια ιδεα? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, akarthis είπε ghost of tsusima συνεχιζει κανονικα είναι ghost γι αυτό....... 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 το deathloop που δώσανε στο ps plus μου χει κωλύσει 2 φορές στο pause. Mην το ξεκινησετε αν δε το φτιάξουν, πρέπει να κλείσετε το παιχνιδι και να το ξανανοίξετε που σημαίνει για τέτοιου ειδους παιχνιδι που δεν εχει save απλα ξεκινάτε παλι τη λουπα. Βλέπω ίδια παράπονα απο Νοέμβριο του 2021!! Απαράδεκτο bug απο τέτοια εταιρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Χμμ δεν μου το έκανε εμένα,έπαιξα καμιά ώρα,ωραίο παιχνίδι πάντως κ με τα ακουστικά είναι άλλη φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Υποστηρίζονται και τα gyro controls για όποιον ενδιαφέρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Για το deathloop χθες κατέβασε ενα μεγαλούτσικο update και δε μου το ξανα έκανε μέσα σε 1,30 ώρα το freeze. ελπίζω να το φτιάξανε και να μην ήταν τυχαίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα