Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας. Έχω εναν τουρκικό λογαριασμο και τον έδωσα και σε μια φίλη μου να παίξει. Πήρε PS5. Αλλά για κάποιο λόγο δε μπορεί να κάνει enable sharing εκείνον τον λογαριασμο. Εγώ έχω ps5 και αυτή το ίδιο. Ο λογαριασμός αυτός είναι στη κονσόλα μου και κατεβάζω από εκεί παιχνίδια και παίζω στο προφίλ μου. Όποτε δεν γίνεται enable σε μια από τις δυο μας..  Πρέπει δηλαδή να είναι enable  μόνο σε ένα PS5? Μήπως εχει σκαλώσει; Ευχαριστώ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, sp3cial said:

Γεια σας. Έχω εναν τουρκικό λογαριασμο και τον έδωσα και σε μια φίλη μου να παίξει. Πήρε PS5. Αλλά για κάποιο λόγο δε μπορεί να κάνει enable sharing εκείνον τον λογαριασμο. Εγώ έχω ps5 και αυτή το ίδιο. Ο λογαριασμός αυτός είναι στη κονσόλα μου και κατεβάζω από εκεί παιχνίδια και παίζω στο προφίλ μου. Όποτε δεν γίνεται enable σε μια από τις δυο μας..  Πρέπει δηλαδή να είναι enable  μόνο σε ένα PS5? Μήπως εχει σκαλώσει; Ευχαριστώ. 

Μόνο σε ένα PS5 μπορεί να είναι primary ο λογαριασμός ώστε να μπορεί να παίξει offline ή από άλλο account το παιχνίδι.

Επεξ/σία από gRim
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

PS Plus Extra: September 2022

• Deathloop (PS5)
  • Assassin's Creed Origins (PS4)
  • Watch Dogs 2 (PS4)
  • Dragon Ball Xenoverse 2 (PS4)
  • Spiritfarer: Farewell Edition (PS4)
  • Chicory: A Colorful Tale (PS4)
  • Monster Energy Supercross (PS5, PS4)
  • Alex Kidd in Miracle World (PS5, PS4)
  • Rabbids Invasion: The Interactive TV Show (PS4)
  • Rayman Legends (PS4)
  • Scott Pilgrim vs. The World (PS4)

PS Plus Premium: September 2022

• Syphon Filter 2 (PS1)
  • The Sly Collection (Original Sly Cooper, Sly 2: Band of Thieves, Sly 3: Honor Among Thieves) (PS3)
  • Sly Cooper: Thieves in Time (PS3)
  • Bentley’s Hackpack (PS3)
  • Toy Story 3 (PSP)
  • Kingdom of Paradise (PSP)
Επεξ/σία από nyne
  • Like 2
  • Thanks 1

ειπα να φορτώσω κ εγω στο τουρκικό να υπάρχουν κ στις 1260 λιρες = 70 ε έβγαλε exceed max limit

το χει κανει σε αλλον?

στο τσακ ειμαι να παρω το last of us μονο κ μόνο για να δω αν έχει οριο τα 70ε η με μπλόκαρε με τοσα add 

Spoiler

image.png.eebec5a2b74923796d0a78bee120de94.png

10 λεπτά πριν, sndev είπε

ειπα να φορτώσω κ εγω στο τουρκικό να υπάρχουν κ στις 1260 λιρες = 70 ε έβγαλε exceed max limit

το χει κανει σε αλλον?

στο τσακ ειμαι να παρω το last of us μονο κ μόνο για να δω αν έχει οριο τα 70ε η με μπλόκαρε με τοσα add 

Απόκρυψη περιεχομένων

Δε το έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλα 1200-1250 είναι απο ότι διαβάζω το upper limit. Όλα τα region έχουν διαφορετικό ταβάνι

• Thanks 1

Εμενα η cryptopay σταματησε να δουλευει, και απ οτι διαβαζω και σε ξενα φορουμ το ιδιο συμβαινει σε πολλους. Μαλλον το πατσαρουν σιγα σιγα. Crypto com δεν μου δουλεψε ποτε. Εχουμε αλλο τροπο για τουρκικο? Ή ο,τι προλαβαμε??

6 ώρες πριν, xaikman είπε

Εμενα η cryptopay σταματησε να δουλευει, και απ οτι διαβαζω και σε ξενα φορουμ το ιδιο συμβαινει σε πολλους. Μαλλον το πατσαρουν σιγα σιγα. Crypto com δεν μου δουλεψε ποτε. Εχουμε αλλο τροπο για τουρκικο? Ή ο,τι προλαβαμε??

Δουλευει , ξαναπροσπαθησε. Η αληθεια ειναι πως το πρωι ειχε θεμα.Μετα της 4 δεν ειχα θεμα.

16 ώρες πριν, solid21 είπε

Δουλευει , ξαναπροσπαθησε. Η αληθεια ειναι πως το πρωι ειχε θεμα.Μετα της 4 δεν ειχα θεμα.

δεν δουλευει με τιποτα, και εκανα και το λαθος να την αφαιρεσω και να προσπαθησω να την ξαναβαλω. Και διαβασα οτι λογω οτι τις μπλοκαρουν δεν πρεπει με τιποτα να την αφαιρεσεις... Προς το παρον δεν με καιει αφου εχω κανει τις αγορες που ηθελα, οποτε παρακολουθω πως θα παει και προσπαθω παλι.

Στις 1/9/2022 στις 7:21 ΜΜ, sndev είπε

το χει κανει σε αλλον?

Απόκρυψη περιεχομένων

Ναι έχει ταβάνι. Ελλάδα τα 150 ευρώ είναι αν θυμάμαι καλά από δικιά μου ανανέωση για premium tier. 

• Thanks 1

Καλημέρα,

Ήθελα να ρωτήσω το cloud streaming είναι οκ στην Ελλάδα; Έχω 100άρα γραμμή με το κουτί ακριβώς έξω από το σπίτι μου και σε λίγο καιρό fiber στο σπίτι. Εάν πάρω το premium θα είναι για να παίζω τα παλιά παιχνίδια οπότε θέλω να μάθω από θέμα ταχύτητας αν είναι οκ το experience με το streaming και εάν λαγκάρει σε βαθμό που να μην μπορείς να παίξεις. 

Στις 21/8/2022 στις 12:12 ΜΜ, lorddeimos είπε

Λοιπόν... Έκανα εγώ πριν 2 βδομάδες περίπου με cryptopay. 60 ευρώ μου βγήκαν 2 χρόνια με μετατροπές  νομίσματος και κρατήσεις. Εάν δεν μπορείτε να αγοράσετε απευθείας βάλτε funds.  Αν κολλάει και δεν παίρνει την κάρτα βάλτε ημερομηνία λήξης της κάρτας 24. Παίξτε ή απευθείας από ps ή από Browser. Μια μπορεί να λειτουργεί το ένα μια το άλλο. Για όποιον βαριέται να μπει σε αυτή τη διαδικασία υπάρχουν και οι Ρώσοι με λίγο παραπάνω λεφτά από γνωστό site. 

Θα μπορούσες να δώσεις λίγες πληροφορίες σχετικά;

4 λεπτά πριν, xaikman είπε

λοιπον μετα απο 2+ εβδομαδες ξαναδεχτηκε την cryptopay μου για καποιο λογο. Εκανα και μια δοκιμαστικη αγορα και περασε κανονικα απο ps app. Ομως δεν με αφηνει να κανω add funds απο κινητο ή υπολογιστη. Θα δοκιμασω και απο κονσολα και θα δω. Οσο περνανε οι αγορες κατευθειαν δεν με νοιαζει αλλα θα ηθελα να φορτωσω και καποια λεφτα μεσα σε περιπτωση που μπλοκαρει η καρτα.

1 στις εκατο περναει για πληρωμη και αν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, xaikman είπε

λοιπον μετα απο 2+ εβδομαδες ξαναδεχτηκε την cryptopay μου για καποιο λογο. Εκανα και μια δοκιμαστικη αγορα και περασε κανονικα απο ps app. Ομως δεν με αφηνει να κανω add funds απο κινητο ή υπολογιστη. Θα δοκιμασω και απο κονσολα και θα δω. Οσο περνανε οι αγορες κατευθειαν δεν με νοιαζει αλλα θα ηθελα να φορτωσω και καποια λεφτα μεσα σε περιπτωση που μπλοκαρει η καρτα.

pc.

Μπαίνεις απο vpn . Σιγουρεύεσαι ότι βλέπει Τουρκία. Ανοίγεις πλαυστορε κάνεις add funds. Στο βήμα πριν το verification code της cryptopay κλείνεις το vpn. Προχωράς κανονικά. Δοκίμασε ετσι

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1

59 λεπτά πριν, solid21 είπε

1 στις εκατο περναει για πληρωμη και αν

περασα και δευτερη αγορα χωρις θεμα, βλεποντας και κανοντας....

31 λεπτά πριν, sndev είπε

pc.

Μπαίνεις απο vpn . Σιγουρεύεσαι ότι βλέπει Τουρκία. Ανοίγεις πλαυστορε κάνεις add funds. Στο βήμα πριν το verification code της cryptopay κλείνεις το vpn. Προχωράς κανονικά. Δοκίμασε ετσι

δεν μου δουλεψε ουτε ετσι, θα δω το βραδυ απο κονσολα και θα επανελθω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...