Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Billythomas1312 είπε

Καλησπέρα σας παιδιά , έχει βάλει κανείς τώρα τέλευταια από crypto.com να μου πει αν γίνεται ? Έχω φτιάξει λογαριασμό κάνω όλα τα βήματα σωστά και λέει please check your credit card information. έχει κανείς ιδέα ;

Δεν γινόταν ποτέ οπότε δε βλέπω το λόγο να άλλαξε κάτι 

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν... Έκανα εγώ πριν 2 βδομάδες περίπου με cryptopay. 60 ευρώ μου βγήκαν 2 χρόνια με μετατροπές  νομίσματος και κρατήσεις. Εάν δεν μπορείτε να αγοράσετε απευθείας βάλτε funds.  Αν κολλάει και δεν παίρνει την κάρτα βάλτε ημερομηνία λήξης της κάρτας 24. Παίξτε ή απευθείας από ps ή από Browser. Μια μπορεί να λειτουργεί το ένα μια το άλλο. Για όποιον βαριέται να μπει σε αυτή τη διαδικασία υπάρχουν και οι Ρώσοι με λίγο παραπάνω λεφτά από γνωστό site. 

Επεξ/σία από lorddeimos
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lorddeimos είπε

Λοιπόν... Έκανα εγώ πριν 2 βδομάδες περίπου με cryptopay. 60 ευρώ μου βγήκαν 2 χρόνια με μετατροπές  νομίσματος και κρατήσεις. Εάν δεν μπορείτε να αγοράσετε απευθείας βάλτε funds.  Αν κολλάει και δεν παίρνει την κάρτα βάλτε ημερομηνία λήξης της κάρτας 24. Παίξτε ή απευθείας από ps ή από Browser. Μια μπορεί να λειτουργεί το ένα μια το άλλο. Για όποιον βαριέται να μπει σε αυτή τη διαδικασία υπάρχουν και οι Ρώσοι με λίγο παραπάνω λεφτά από γνωστό site. 

Για πες για τους Ρώσσους κ το γνωστό Σιτέ γιατί σε εμένα δεν είναι γνωστό, παρακαλώ 

• Like 2
Δημοσ.

καλημερα σας, μπορει καποιος να επιβεβαιωσει αν συνεχιζει να δουλευει η cryptopay σε τουρκικο account? πηγα σημερα να κανω add funds και πεταγε error, ενω δουλευε κανονικα πριν. ευχαριστω

• Sad 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, xaikman είπε

καλημερα σας, μπορει καποιος να επιβεβαιωσει αν συνεχιζει να δουλευει η cryptopay σε τουρκικο account? πηγα σημερα να κανω add funds και πεταγε error, ενω δουλευε κανονικα πριν. ευχαριστω

θα στείλω τη δευτέρα λευτα αρα απο τρίτη αν φανούν θα σου πω. την έχω αφήσει με 0,34 λεπτά κ δεν μπορώ να προσθέσω funds λόγο μικρού ποσού 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, xaikman είπε

Γιατι πας να κάνεις add funds και δεν αγοράζεις απ ευθείας αυτό που θες;

Εκτός κι αν εγώ δεν κατάλαβα κάτι καλά

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aggelos87 είπε

Γιατι πας να κάνεις add funds και δεν αγοράζεις απ ευθείας αυτό που θες;

Εκτός κι αν εγώ δεν κατάλαβα κάτι καλά

Γιατί έχω ήδη χρήματα στο psn και ηθελα να συμπληρώσω το ποσό. Αλλά δεν νομίζω ότι έχει σημασία αυτό στη λειτουργία της κάρτας. Εχω κάνει και αγορά απευθείας και add funds απλά τώρα μου πετάει σφάλμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, xaikman είπε

Γιατί έχω ήδη χρήματα στο psn και ηθελα να συμπληρώσω το ποσό. Αλλά δεν νομίζω ότι έχει σημασία αυτό στη λειτουργία της κάρτας. Εχω κάνει και αγορά απευθείας και add funds απλά τώρα μου πετάει σφάλμα. 

Πριν λίγο αγόρασα εγώ ένα παιχνιδάκι δίχως πρόβλημα. Την αγορά την έκανα μέσα απ την κονσόλα χωρίς την χρήση vpn

1. Δοκίμασε να αγοράσεις αυτό που θες με απ ευθειας χρέωση της cryptopay κάρτας που έχεις ήδη καταχωρήσει. Αν έχεις υπόλοιπο στο wallet σου πρώτα θα αφαιρέσει το υπόλοιπο που έχεις στο wallet σου και τα υπόλοιπα θα τα τραβήξει απ την κάρτα σου.

2. Δεν είμαι σίγουρος πως ακριβώς προσπαθείς να προσθέσεις λεφτά στο psn wallet σου χρησιμοποιώντας την cryptopay κάρτα που έχεις ήδη καταχωρίσει. Σ εμένα για να προσθέσω funds μου δίνει επιλογή να το κάνω μόνο με την χρήση προπληρωμένου κουπονιού. Ή κάπου έχουμε χαθεί στην μετάφραση ή κάποιος απ τους δυο μας κάνει κάτι λάθος.

3. Και το πιο χαζό, μπες στην εφαρμογή του cryptopay, πήγαινε cards ->  τρεις τελίτσες πάνω δεξιά και βεβαιώσου πως δεν έχεις κλειδώσει την κάρτα σου ή δεν έχεις βάλει πολύ μικρά όρια :)

Επεξ/σία από aggelos87
Δημοσ.
2 ώρες πριν, aggelos87 είπε

Πριν λίγο αγόρασα εγώ ένα παιχνιδάκι δίχως πρόβλημα. Την αγορά την έκανα μέσα απ την κονσόλα χωρίς την χρήση vpn

1. Δοκίμασε να αγοράσεις αυτό που θες με απ ευθειας χρέωση της cryptopay κάρτας που έχεις ήδη καταχωρήσει. Αν έχεις υπόλοιπο στο wallet σου πρώτα θα αφαιρέσει το υπόλοιπο που έχεις στο wallet σου και τα υπόλοιπα θα τα τραβήξει απ την κάρτα σου.

2. Δεν είμαι σίγουρος πως ακριβώς προσπαθείς να προσθέσεις λεφτά στο psn wallet σου χρησιμοποιώντας την cryptopay κάρτα που έχεις ήδη καταχωρίσει. Σ εμένα για να προσθέσω funds μου δίνει επιλογή να το κάνω μόνο με την χρήση προπληρωμένου κουπονιού. Ή κάπου έχουμε χαθεί στην μετάφραση ή κάποιος απ τους δυο μας κάνει κάτι λάθος.

3. Και το πιο χαζό, μπες στην εφαρμογή του cryptopay, πήγαινε cards ->  τρεις τελίτσες πάνω δεξιά και βεβαιώσου πως δεν έχεις κλειδώσει την κάρτα σου ή δεν έχεις βάλει πολύ μικρά όρια :)

Μπορώ να κάνω add funds κανονικά, έχει επιλογή την καρτα cryptopay που έχω καταχωρήσει. Εχω κάνει κ απευθείας αγορά από την καρτα και έχω βάλει και funds μέχρι τώρα. Απλά από Ε, θες μου πετάει error χωρίς να έχω αλλάξει κάτι. Γι αυτό αναρωτιέμαι τι δεν πάει καλα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, aggelos87 είπε

απο web εχει επιλογη για add funds , απο κονσολα η app δεν στην βγαζει την επιλογη . εγω το κανα για να αδειασω την cryptopay ωστε να μη τρωει 1 ευρω το μηνα = 12 το ετος χωρις λογο

Δημοσ.
Στις 29/8/2022 στις 1:20 ΜΜ, klainmaingr είπε

Περιμένοντας το verification της cryptopay..

Ποσα χρονια μπορεις να στακαρεις; Και πως;

Για να μου απαντήσω, πας απλα και κανεις buy again. Εβαλα δύο χρόνια αλλα φαίνεται οτι μπορεις κ παραπανω.

Βήματα

Κανεις ενα cryptopay account με τα κανονικα σου στοιχεία (θελει σελφι, διπλωμα ή ταυτότητα και εναν λογαριασμό για να φαίνεται η διεύθυνση).

Ζητάς να σου εκδοσουν μια virtual καρτα. Παίρνει κάποιες μερες και ισως εξτρα verification για να το κάνουν process.

Βαζεις λεφτά σε usdt και μετα τα μεταφερεις στην virtual καρτα που εφτιαξες. Περιπου 60-65ε για μια διετία ειναι αρκετά. 

Ανοίγεις urban vpn. Πας στο τουρκικο ps store και κανεις νεο account με μια τυχαία διεύθυνση τουρκιας. Αν οι τιμες ειναι σε λίρες, το έκανες σωστα.

Πας payment management. Βαζεις την virtual cryptopay. Κανεις add funds και τα βαζεις ανα 200tlr μεχρι να εξαντλήσεις τα λεφτα της καρτας.

Πας ps plus και αγοράζεις τη συνδρομη που θες (460τλρ το εξτρα premium). Αν θες κανεις buy again μεχρι τριετια (σε αυτητην περίπτωση βαλε κανα 80ρι στην καρτα για να σαι καλλυμενος και να μείνουν και ρεστα.

Αυτά. Τα βήματα μετα την προσθήκη της κάρτας μπορούν να γινουν και κατευθείαν στην κονσολα χωρις vpn.

Γενικα τα transactions ειναι λιγο hit and miss. Χθες δοκιμαζα και δεν ψηνόταν. Σημερα ψηθηκε οποτε αδειασα την καρτα και πηρα τις συνδρομές. Ολα τα παραπάνω με ανοιχτο urban vpn τουρκιας απο browser.

Μετα βάζεις αυτο το ακκαουντ σαν primary στην κονσολα σου και εγινες.

Full credits στον Σωτήρη που μου ανοιξε τα ματια με την cryptopay.

unknown.png

• Like 4
  • Thanks 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, klainmaingr είπε

Ολα τα παραπάνω με ανοιχτο urban vpn τουρκιας απο browser.

Το έχω ξαναγράψει. Το PS plus ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ vpn. Μπορείς να κάνεις λογαριασμό απο όποια χώρα θέλεις. Απλα πρέπει να έχεις κάρτα την οποια σε αφήνει το plus να βάλεις. Τιποτε περισσότερο, τιποτε λιγότερο. Μην μπερδεύται τον κόσμο με vpn, το plus δεν ειναι xbox

Δημοσ.

Η Sony όμως δεν είναι Microsoft που εν γνώση της έχει ανοικτά όλα τα store για αγορές, έχετε το στην άκρη του μυαλού σας μην σας έρθει κανένα απότομο χειμερινό μπανάκι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...