lebron15 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Υπάρχει κάπου το guide για την αγορά ps plus από την γειτονική χώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Λιγο μπερδεμενα τα βλεπω, Wolfenstein 2 Colossus Μια λεει οτι ειναι Trial την αλλη οχι. - Τελικα τι ισχυει? Μην το κατεβασω τσαμπα και αυτο. Homefront The Revolution το ιδιο, πριν το κατεβασω δεν ελεγε κατι, μολις το κατεβασα εγραψε διπλα TRIAL. (απαισιος χειρισμος by the way - deleted). Θελει πολυ δουλιτσα ακομα...για να φτασει το xbox. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2022 από Balantakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Για να παρω το stray ξέρουμε ποιο πλας πρέπει να εχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTheReaper89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε Για να παρω το stray ξέρουμε ποιο πλας πρέπει να εχω; Extra ή premium 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dentnick Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 έχει αγορασει κανεις απο εδω; ειναι αξιόπιστο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PangiSensei Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 27 λεπτά πριν, dentnick είπε έχει αγορασει κανεις απο εδω; ειναι αξιόπιστο ; Άφοβα!Τα τελευταία 2 χρόνια μόνο από εκεί αγοράζω τις 50άρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dentnick Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, PangiSensei είπε Άφοβα!Τα τελευταία 2 χρόνια μόνο από εκεί αγοράζω τις 50άρες. δηλ μπορω να κανω ανανεωση του ελληνικου λογαριασμου που εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PangiSensei Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, dentnick είπε δηλ μπορω να κανω ανανεωση του ελληνικου λογαριασμου που εχω Κανονικότατα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeda Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Ενδεχομένως έχει απαντηθεί ήδη απλά θα ήθελα να το διευκρινήσω. To game library που δινουν οι ''μεγάλες συνδρομές΄΄ και τα game της UBISOFT είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα σωστά ? Καποια στιγμή διαγράφονται και θα βάλουν άλλα .Καλα το κατάλαβα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Zeda είπε Ενδεχομένως έχει απαντηθεί ήδη απλά θα ήθελα να το διευκρινήσω. To game library που δινουν οι ''μεγάλες συνδρομές΄΄ και τα game της UBISOFT είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα σωστά ? Καποια στιγμή διαγράφονται και θα βάλουν άλλα .Καλα το κατάλαβα? Ναι, γενικά σε third party παιχνίδια παίρνουν τα δικαιώματα για κάποιο χρονικό διάστημα και κάποια στιγμή τα κατεβάζουν. Πότε γίνεται αυτό και αν τους συμφέρει να ανανεώνουν τις συμβάσεις για συγκεκριμένα παιχνίδια επ'αόριστον δεν το γνωρίζει κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Zeda είπε Ενδεχομένως έχει απαντηθεί ήδη απλά θα ήθελα να το διευκρινήσω. To game library που δινουν οι ''μεγάλες συνδρομές΄΄ και τα game της UBISOFT είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα σωστά ? Καποια στιγμή διαγράφονται και θα βάλουν άλλα .Καλα το κατάλαβα? Κοίτα, οτι ειναι απο εταιρίες της Sony δεν θα φύγουν ποτε. Το ίδιο και της Ubisoft γιατι η Sony εκανε συμφωνία και συμπεριέλαβε το Ubisoft+ στο Plus, οπότε οσο διαρκεί η συμφωνία οτι games βάζει η Ubisoft θα μένουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 19/7/2022 στις 8:19 ΜΜ, PangiSensei είπε Άφοβα!Τα τελευταία 2 χρόνια μόνο από εκεί αγοράζω τις 50άρες. Γιατί όταν επιλέγεις πληρωμή μέσω PayPal σε βγάζει να συνδεθείς μέσω Google account και όχι κατευθείαν στο PayPal; 5 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Πχ εδώ σε βγάζει κατευθείαν στο PayPal: https://www.maxplay.gr/ Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα θέλω την βοήθεια σας… επειδή θέλω να παρω το premium θέλω να παρω την δοκιμαστική έκδοση των 7 ημερών αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν το βρίσκω… επίσης έφτιαξα και ένα καινούργιο account για να το βρω εκει αλλά πάλι τα ίδια… μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε Καλησπέρα θέλω την βοήθεια σας… επειδή θέλω να παρω το premium θέλω να παρω την δοκιμαστική έκδοση των 7 ημερών αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν το βρίσκω… επίσης έφτιαξα και ένα καινούργιο account για να το βρω εκει αλλά πάλι τα ίδια… μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστω Πρεπει να βαλεις καρτα σαν τροπο πληρωμης και θα στο εμφανισει.Δεν θα σου τραβηξει χρηματα απλα καντο cancel στα καπακια και η εβδομαδα θα παραμεινει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, solid21 είπε Πρεπει να βαλεις καρτα σαν τροπο πληρωμης και θα στο εμφανισει.Δεν θα σου τραβηξει χρηματα απλα καντο cancel στα καπακια και η εβδομαδα θα παραμεινει. Και ας λέει 17 ευρώ? Και προτείνεις να το κάνω μέσω εφαρμογής – στον υπολογιστή ή να το κάνω κατευθείαν από το PlayStation; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα