nyne Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Ειναι εγώ το βλέπω σε extra. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Υπαρχουν καπου συγκεντρωμενες οι ημερομηνιες αποχωρησεων παιχνιδιων απο των καταλογο του Extra? Ή καπου που να λεει ποια αποχωρουν συντομα? Δεν το εχω βρει. Μονο σε καποια παιχνιδια αν τα επιλεξεις γραφει προσφορα μεχρι τοτε (πχ NBA2K22). Οχι τιποτα αλλο, μη φαμε καμμια ηττα με κατι που κατεβασαμε και αποχωρησει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baspax1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα, εχω μια ερώτηση που σιγουρα εχει υποθει ξανα αλλα δεν την βρήκα λογο τον πολλων posts. Οι συνδρομές premium κ extra βλεπω οτι διαθέτουν το ιδιο feature με τον περιβόητο καταλογο παιχνιδιών (400 περιπου) Υπαρχει καμια διαφορά στο πλήθος παιχνιδιών σε αυτα τα δύο και αν ναι που ειναι η λιστα με τα εξτρα; αξιζει να παω στην μεγαλη συνδρομη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, baspax1 είπε Καλησπέρα, εχω μια ερώτηση που σιγουρα εχει υποθει ξανα αλλα δεν την βρήκα λογο τον πολλων posts. Οι συνδρομές premium κ extra βλεπω οτι διαθέτουν το ιδιο feature με τον περιβόητο καταλογο παιχνιδιών (400 περιπου) Υπαρχει καμια διαφορά στο πλήθος παιχνιδιών σε αυτα τα δύο και αν ναι που ειναι η λιστα με τα εξτρα; αξιζει να παω στην μεγαλη συνδρομη; https://www.playstation.com/el-gr/ps-plus/games/ 1η κατηγορια ειναι η κοινη βιβλιοθηκη, 2η κατηγορια ειναι μονο για premium (με το μαυρο background). Για λινκς για τον καταλογο με εικονες κτλ, υπαρχει στις πιο πισω σελιδες (δεν ειναι και τοσες πολλες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baspax1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 21 ώρες πριν, SabotazNic είπε https://www.playstation.com/el-gr/ps-plus/games/ 1η κατηγορια ειναι η κοινη βιβλιοθηκη, 2η κατηγορια ειναι μονο για premium (με το μαυρο background). Για λινκς για τον καταλογο με εικονες κτλ, υπαρχει στις πιο πισω σελιδες (δεν ειναι και τοσες πολλες) Ωραια τωρα καταλαβα, αρα εχει αρκετα περισσότερα αλλα βλεπω πως ειναι και παλαιοτερα αν δεν κανω λαθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, baspax1 είπε Ωραια τωρα καταλαβα, αρα εχει αρκετα περισσότερα αλλα βλεπω πως ειναι και παλαιοτερα αν δεν κανω λαθος... ναι αν θυμάμαι καλά έχει και του ps1-2-3. Γνώμη μου, η έξτρα είναι η καλύτερη επιλογή προς το παρόν γιατί σου δίνει πάνω από 400 παιχνίδια. Τι χρόνο θα αφιερώσεις; Εγώ έχω την έξτρα και είμαι ευχαριστημένη. Άσε που κάποια παιχνίδια της έξτρα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και αμφιβάλλω… αν θα τα προλάβω όλα όσα θέλω! Επίσης το streaming των παιχνιδιών δεν δουλεύει καλά σε αρκετούς παίκτες που μένουν Ελλάδα … 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα. Σε κάθε πληρωμή μέσω PayPal η μέσω e-banking, μου ερχόταν sms για επιβεβαίωση.Οταν έγινε πληρωμή μέσω PS4 με PayPal, δεν μου ήρθε sms επιβεβαίωσης, μόνο sms και email χρέωσης του ποσού. Βασικά θέλω να ξέρω αν με την φραγή εξερχομένων πληρωμών στο e-banking, μπλοκάρεται η πληρωμή PayPal μέσω του PS4 γιατί δεν έχω πρόσβαση σε αυτό το PS4 για να σβήσω το payment method. Και αν μπορώ να πληρώνω με κάρτα σε pos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolos22 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Καλησπέρα. Σε κάθε πληρωμή μέσω PayPal η μέσω e-banking, μου ερχόταν sms για επιβεβαίωση.Οταν έγινε πληρωμή μέσω PS4 με PayPal, δεν μου ήρθε sms επιβεβαίωσης, μόνο sms και email χρέωσης του ποσού. Βασικά θέλω να ξέρω αν με την φραγή εξερχομένων πληρωμών στο e-banking, μπλοκάρεται η πληρωμή PayPal μέσω του PS4 γιατί δεν έχω πρόσβαση σε αυτό το PS4 για να σβήσω το payment method. Και αν μπορώ να πληρώνω με κάρτα σε pos. Το PS4 γιατί έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σου αν δεν έχεις πρόσβαση εσύ σε αυτό; Στο ps application του κινητού έχει επιλογή deactivate all devices. Και κάπου έχει επιλογή να κάνει sign out από παντού αλλά δεν ξέρω αν είναι και για τις κονσόλες. Αν έχεις σαν μοναδική μέθοδο πληρωμής το paypal, μήπως τότε μπορείς από εκεί να αφαιρέσεις την πρόσβαση στο psn (το είχα κάνει για subscription στο game pass) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, apostolos22 είπε Το PS4 γιατί έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σου αν δεν έχεις πρόσβαση εσύ σε αυτό; Στο ps application του κινητού έχει επιλογή deactivate all devices. Και κάπου έχει επιλογή να κάνει sign out από παντού αλλά δεν ξέρω αν είναι και για τις κονσόλες. Αν έχεις σαν μοναδική μέθοδο πληρωμής το paypal, μήπως τότε μπορείς από εκεί να αφαιρέσεις την πρόσβαση στο psn (το είχα κάνει για subscription στο game pass) Είναι PS4 που έχω παραχωρήσει στον αδερφό μου, εγώ έχω άλλο. Λογικά 1 απο τις αγορές που είχα κάνει, θα ήταν σε αυτό το PS4 σε 1 συγκεκριμένο λογαριασμό και θα ξέχασα να σβήσω το Paypal. Κάνουμε χρόνια game share και παίρνει Plus και όσα παιχνίδια έχω αγοράσει και όσα έχω κατεβάσει απο Plus απο εμένα. Απλά επειδή σταμάτησα να βάζω πλέον Plus, έβαλε 1 μήνα Plus και ισχυρίζεται πως έκανε πληρωμή με την κάρτα του, ενώ χρεώθηκα εγώ.Μπορεί όντως να καταχώρησε την κάρτα του, αλλά μετά να μπερδεύτηκε και να πληρώσετε μέσω PayPal.Τον προηγούμενο μήνα, πλήρωσε αυτός 1 μήνα Plus. Για να αφαιρεθεί το Paypal, θα πρέπει να γίνει απο την κονσόλα του απο τον συγκεκριμένο λογαριασμό αφού πρώτα βάλει κωδικό. Του εξήγησα πως δεν αξίζει η μηνιαία συνδρομή, γιατί είναι τα διπλάσια χρήματα, πάντα έβαζα 12 μηνη συνδρομή, δεν έχει χρήματα και έβαλε 1 μήνα. Στο PS4 που χρησιμοποιώ εγώ, δεν έχω ενεργή συνδρομή Plus, μπήκα να δω μήπως έκανε αυτόματη ανανέωση σε περίπτωση που είχα αποθηκευμένο PayPal. Δηλαδή ούτε το 2 step verification του PS4, ούτε του Paypal, ούτε της Alpha Bank λειτούργησε σε αυτή την περίπτωση γιατί έχει δοθεί εξουσιοδότηση όταν καταχωρήθηκε το PayPal ως μέθοδο πληρωμής στο PS4, μόνο όταν καταχωρήθηκε ζήτησε κωδικό και email Paypal. Το sms alert γράφει πως έγινε πληρωμή στην επιχείρηση Paypal PlayStation-Γερμανία 8.99€. Στο email πως έγινε στην Sony. Ιδια ημερομηνία και ώρα. Η πληρωμή φαίνεται και στο e-banking. Με νευρίασε που δεν το παραδέχτηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_mateo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Φίλε άλλαξε τους κωδικούς από το paypal απλά... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από g_mateo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Είναι PS4 που έχω παραχωρήσει στον αδερφό μου, εγώ έχω άλλο. Λογικά 1 απο τις αγορές που είχα κάνει, θα ήταν σε αυτό το PS4 σε 1 συγκεκριμένο λογαριασμό και θα ξέχασα να σβήσω το Paypal. Κάνουμε χρόνια game share και παίρνει Plus και όσα παιχνίδια έχω αγοράσει και όσα έχω κατεβάσει απο Plus απο εμένα. Απλά επειδή σταμάτησα να βάζω πλέον Plus, έβαλε 1 μήνα Plus και ισχυρίζεται πως έκανε πληρωμή με την κάρτα του, ενώ χρεώθηκα εγώ.Μπορεί όντως να καταχώρησε την κάρτα του, αλλά μετά να μπερδεύτηκε και να πληρώσετε μέσω PayPal.Τον προηγούμενο μήνα, πλήρωσε αυτός 1 μήνα Plus. Για να αφαιρεθεί το Paypal, θα πρέπει να γίνει απο την κονσόλα του απο τον συγκεκριμένο λογαριασμό αφού πρώτα βάλει κωδικό. Του εξήγησα πως δεν αξίζει η μηνιαία συνδρομή, γιατί είναι τα διπλάσια χρήματα, πάντα έβαζα 12 μηνη συνδρομή, δεν έχει χρήματα και έβαλε 1 μήνα. Στο PS4 που χρησιμοποιώ εγώ, δεν έχω ενεργή συνδρομή Plus, μπήκα να δω μήπως έκανε αυτόματη ανανέωση σε περίπτωση που είχα αποθηκευμένο PayPal. Δηλαδή ούτε το 2 step verification του PS4, ούτε του Paypal, ούτε της Alpha Bank λειτούργησε σε αυτή την περίπτωση γιατί έχει δοθεί εξουσιοδότηση όταν καταχωρήθηκε το PayPal ως μέθοδο πληρωμής στο PS4, μόνο όταν καταχωρήθηκε ζήτησε κωδικό και email Paypal. Το sms alert γράφει πως έγινε πληρωμή στην επιχείρηση Paypal PlayStation-Γερμανία 8.99€. Στο email πως έγινε στην Sony. Ιδια ημερομηνία και ώρα. Η πληρωμή φαίνεται και στο e-banking. Με νευρίασε που δεν το παραδέχτηκε. Πας στο mobile app του PayPal κάτω δεξιά και στις αυτόματες πληρωμές βγάζεις το PlayStation 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, leo066 είπε Πας στο mobile app του PayPal κάτω δεξιά και στις αυτόματες πληρωμές βγάζεις το PlayStation 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 https://www.pushsquare.com/news/2022/07/rumour-ps-plus-extra-premium-games-for-july-2022-possibly-leaked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanikos34 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. πώς μπορώ να ακυρώσω την συνδρομή μου στο psplus; δεν βλέπω πλέον την επιλογή της ακυρωσης και μου τραβάει κάθε μήνα από την Πειραιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 55 λεπτά πριν, fanikos34 είπε Καλησπέρα παιδιά. πώς μπορώ να ακυρώσω την συνδρομή μου στο psplus; δεν βλέπω πλέον την επιλογή της ακυρωσης και μου τραβάει κάθε μήνα από την Πειραιώς. Ειναι στο ιδιο σημειο που ηταν παντα, εικονα προφιλ, subs management Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα