sndev Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, dream21 είπε Γίνεται και με κάρτα από την crypto.com το χεις δοκιμασει? να κανω κ εκει λογαριασμο αν ειναι. προσωπικά καλου κακου φορτώνω λιρες το τουρκικο account γτ το φοβαμαι οτι θα τη μπλοκάρουν cryptopay εκανα bank transfer σεπα , εμφανίστηκαν δεύτερη εργάσιμη ημέρα πρωί. νομίζω είναι ο πιο οικονομικός τρόπος γτ είναι φιξ το ποσό 1.2 ε που κρατάει η τράπεζα είτε στείλεις 10 είτε 300 ευρώ. Στα άλλα χάνεις απο μετατροπές κ fees
leo066 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, sndev είπε το χεις δοκιμασει? να κανω κ εκει λογαριασμο αν ειναι. προσωπικά καλου κακου φορτώνω λιρες το τουρκικο account γτ το φοβαμαι οτι θα τη μπλοκάρουν cryptopay εκανα bank transfer σεπα , εμφανίστηκαν δεύτερη εργάσιμη ημέρα πρωί. νομίζω είναι ο πιο οικονομικός τρόπος γτ είναι φιξ το ποσό 1.2 ε που κρατάει η τράπεζα είτε στείλεις 10 είτε 300 ευρώ. Στα άλλα χάνεις απο μετατροπές κ fees Δεν την παίρνει από crypto.com 1
darkman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Το Mortal Kombat 11 σας το βγαζει και σε εσας μονο στην premium ??? εφοσον ειναι PS4 δεν θα επρεπε να ειναι στην extra........
dream21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sndev είπε το χεις δοκιμασει? να κανω κ εκει λογαριασμο αν ειναι. προσωπικά καλου κακου φορτώνω λιρες το τουρκικο account γτ το φοβαμαι οτι θα τη μπλοκάρουν cryptopay εκανα bank transfer σεπα , εμφανίστηκαν δεύτερη εργάσιμη ημέρα πρωί. νομίζω είναι ο πιο οικονομικός τρόπος γτ είναι φιξ το ποσό 1.2 ε που κρατάει η τράπεζα είτε στείλεις 10 είτε 300 ευρώ. Στα άλλα χάνεις απο μετατροπές κ fees Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα το δοκιμάσω μόλις θα μπορώ μόλις εκδοθεί η κάρτα ..είμαι στο αναμονή. crypto pay εφαγα ακυρο εντελως τυχαια μου εστειλαν μηνυμα οτι ακυρωνεται επειδη απο το ιδιο computer εμπενα μια εγω και μια η γυναικα μου με το δικο της account... κοινως π@π@ριες.. Και τους λεω δηλαδη δεν μπορω να χρησιμοποιουμαι το ιδιο computer? ευτυχως που προλαβα και φορτωσα τον λογαριασμο στο PSN και αγορασα 3-4 παιχνιδια που ηθελε η γυναικα μου. 1 ώρα πριν, leo066 είπε Δεν την παίρνει από crypto.com Είναι σίγουρο; Mέχρι εχθές δούλευε κανονικά. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από dream21 1
leo066 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, dream21 είπε Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα το δοκιμάσω μόλις θα μπορώ μόλις εκδοθεί η κάρτα ..είμαι στο αναμονή. crypto pay εφαγα ακυρο εντελως τυχαια μου εστειλαν μηνυμα οτι ακυρωνεται επειδη απο το ιδιο computer εμπενα μια εγω και μια η γυναικα μου με το δικο της account... κοινως π@π@ριες.. Και τους λεω δηλαδη δεν μπορω να χρησιμοποιουμαι το ιδιο computer? ευτυχως που προλαβα και φορτωσα τον λογαριασμο στο PSN και αγορασα 3-4 παιχνιδια που ηθελε η γυναικα μου. Είναι σίγουρο; Mέχρι εχθές δούλευε κανονικά. Εδώ και 3 μέρες προσπαθώ να την προσθέσω και δεν. Ευτυχώς είχα βάλει την cryptopay και δουλεύει ακόμη.
-WISE- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, darkman είπε Το Mortal Kombat 11 σας το βγαζει και σε εσας μονο στην premium ??? εφοσον ειναι PS4 δεν θα επρεπε να ειναι στην extra........ Σωστά τα λες. Και εγώ τυχαία τα κατάφερα. Μπες βρες το παιχνίδι από τον κατάλογο παιχνιδιών και ψάξε εκεί στις τελίτσες και γενικά στον περιβάλλοντα χώρο της καρτέλας κάπου θα στο εμφανίσει για κατέβασμα. Δυστυχώς δεν είμαι στην κονσόλα τώρα για να σου πω ακριβώς τα βήματα. 1
dream21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, leo066 είπε Εδώ και 3 μέρες προσπαθώ να την προσθέσω και δεν. Ευτυχώς είχα βάλει την cryptopay και δουλεύει ακόμη. θα προσπαθήσω και εγώ μόλις μου την εκδώσουν μέσα από το app να δω από περιέργεια
Boubis1411 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Εγώ τελικά έβαλα με την Εθνική. Πήρα και για τα 2 μας ps 5 ετήσια φουλ 1 για εμένα και 1 για τον μικρό! Αξίζει και το τελευταίο ευρώ μπράβο στη Sony έκανε το θαύμα της!! 1
Cloudac88 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, darkman είπε Το Mortal Kombat 11 σας το βγαζει και σε εσας μονο στην premium ??? εφοσον ειναι PS4 δεν θα επρεπε να ειναι στην extra........ Φίλε μου έχεις δίκιο ότι γράφει premium αλλά όταν το πατήσεις για να δεις πληροφορίες μου το βγάζει να το κατεβάσω και έχω έξτρα και αυτό ισχύει και για άλλα γκειμς στην λίστα οπότε μην αγχώνεσαι μια χαρά μπορείς να τα κατεβάσεις με το έξτρα. 2
sp3cial Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Εγώ τελικά έβαλα με την Εθνική. Πήρα και για τα 2 μας ps 5 ετήσια φουλ 1 για εμένα και 1 για τον μικρό! Αξίζει και το τελευταίο ευρώ μπράβο στη Sony έκανε το θαύμα της!! Μα δεν χρειαζόταν να πάρετε ένα για το καθένα!!! Μπορούσε ο μικρός να μπαίνει στο προφίλ σας , να κατεβάζει το παιχνίδι που θέλει και μετά να παίζει από το δικό του!
Boubis1411 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, sp3cial είπε Μα δεν χρειαζόταν να πάρετε ένα για το καθένα!!! Μπορούσε ο μικρός να μπαίνει στο προφίλ σας , να κατεβάζει το παιχνίδι που θέλει και μετά να παίζει από το δικό του! Δεν πειράζει, του έδειξα και μερικά παλιά ps 3 games. Επίσης αυτός παίζει και gta v online δεν ξέρω αν γίνεται με ένα λογαριασμό...παιζω και εγώ gta v κάπου κάπου. 2
sp3cial Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 24 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Δεν πειράζει, του έδειξα και μερικά παλιά ps 3 games. Επίσης αυτός παίζει και gta v online δεν ξέρω αν γίνεται με ένα λογαριασμό...παιζω και εγώ gta v κάπου κάπου. Εντάξει και πάλι αξίζει να το χαρείτε μικροί και μεγάλοι!!! 1
vorlon68 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ειμαι περίεργος αν καποια στιγμη μάθουμε πόσοι απο αυτούς που είχαν μόνο PS+ πήγαν στο extra & premium. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2022 από vorlon68
vaggos231 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, vorlon68 είπε Ειμαι περίεργος αν καποια στιγμη μάθουμε πόσοι απο αυτούς που είχαν μόνο PS+ πήγαν στο extra & premium. ε αρκετοι, ειδικα για αρχη. εγω παντως που το περιμενα πως και πως και μου εμεναν 2 μηνες, καταλαβα μετα απο 1μιση βδομαδα οτι τερματισα ολα τα παιχνιδια που ηθελα να παιξω και δεν εχω ενδιαφερον για καποιο απο τις συνδρομες (υπαρχουν παιχνιδια που δεν εχω παιξει, αλλα τα εχω στο library). Ενω ειχα ενθουσιαστει, τελικα ειναι καπως φτωχο... προς το παρον ελπιζω.
nekio Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Observer System Redux δεν είναι στο πρόγραμμα ps plus extra είναι κάποιο glitch ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα