Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το Premium δουλεύει σε PC αποκλειστικά μέσω streaming διαβάζω.

Αν το βάλω σε PS4 θα μπορώ να streamάρω μόνο τα PS3 games ή και τα PS5 games, όπως σε PC;

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lotof είπε

Το βίντεο με το τουρκικό account το κατέβασαν! 

ολα κατέβηκαν κ για το Disney k για το amazon κτλ. ε λογικό ειδικά για το ps, η ομάδα της σονυ Ελλάδος για το playstation είναι πολύ ενεργή δεν υπήρχε περίπτωση να μη το εντοπίζανε κ να το flagarane μη σου πω κ αργήσανε οι συγκεκριμένοι

εντομεταξυ... εγω εχω θεμα με την cryptopay κ δεν μπορώ να βγάλω κάρτα γτ λεει λειπει το billing address. σήμερα που καταφερα να μιλησω στο chat μου ειπαν οτι εχουν απίστευτα πολλές αιτήσεις τις τελευταίες μέρες κ δεν προλαβαίνουν. που να ξεραν..  

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
Δημοσ.

Αν κάποιος έχει απορία γιατί δεν δουλεύει το ps plus app (σε pc) της premium βαθμίδας ειναι γιατι ακομα η sony δεν το υποστηρίζει ακόμα επίσημα στην Ελλάδα 

Κάλεσα στην sony hellas και μου το είπαν και επιπλέων πρόσφεραν και refund αν το ήθελα λόγο αυτού 

Σε ερώτηση μου αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα δεν ξέρουν κάτι επίσημα..

• Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Επειδή το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω πουθενά τα ps3 παιχνίδια σε αφήνει να τα κατεβάσεις η να τα κανεις stream σε ps3; Δεν έχω ps3 να το δοκιμάσω.

Δημοσ.

Υπαρχει καπου καποιος καταλογος (με φωτογραφιες, οχι απλη λιστα), για να δω ποια παιχνιδια υπαρχουν στο premium πακετο? Εννοω και τα classic απο παλιες κονσολες και τα ps4/ps5!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Narcos είπε

Υπαρχει καπου καποιος καταλογος (με φωτογραφιες, οχι απλη λιστα), για να δω ποια παιχνιδια υπαρχουν στο premium πακετο? Εννοω και τα classic απο παλιες κονσολες και τα ps4/ps5!

https://psnowguide.com/games/

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, xavier είπε

αυτα νομιζω ειναι του ps now και οχι το premium του ps plus

πχ για το ps5 λειπουν το spideraman morales, to assassin's creed valhalla, to ghost of tsushima, to returnal και αλλα πολλα ps5 παιχνιδια που υπαρχουν στο ps plus premium,

το παρακατω link ειναι λεπτομερες αλλα εχει μονο παιχνιδια του ps plus extra δηλαδη τα ps5/ps4 παιχνιδια

https://metagame.guide/games?platform=ps5&subscription=psplusextra

Επεξ/σία από george4791
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Narcos είπε

https://www.ign.com/playlist/igneditorial/lists/playstation-plus-premium-tier-games

https://www.ign.com/playlist/igneditorial/lists/playstation-plus-premium-tier-classic-games-catalogue

Επεξ/σία από GreekLegend2
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, xristosd19 είπε

Αν κάποιος έχει απορία γιατί δεν δουλεύει το ps plus app (σε pc) της premium βαθμίδας ειναι γιατι ακομα η sony δεν το υποστηρίζει ακόμα επίσημα στην Ελλάδα 

Κάλεσα στην sony hellas και μου το είπαν και επιπλέων πρόσφεραν και refund αν το ήθελα λόγο αυτού 

Σε ερώτηση μου αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα δεν ξέρουν κάτι επίσημα..

Για το streaming σε PC και μένα μου απάντησαν με email το ίδιο, δεν προσφέρεται ακόμα σε Ελλάδα και σε 10 ακόμα χώρες.

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα μου είπαν και μένα...

(Προς τιμής τους πρόσφεραν και refund, άλλα μια χαρά είναι το ps plus premium και χωρίς το streaming σε PC)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

Μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω τον τροπο για να παρω το ps plus μεσω τουρκιας?

Υπαρχει καποιο προηγουμενο ποστ?? ψαχνω ολη μερα σημερα δεν εχω βρει κατι..

Ευχαριστω!!

Επεξ/σία από john1890
Δημοσ.
Στις 27/6/2022 στις 2:20 ΜΜ, user2163 είπε

Παιδιά προσοχή γιατί θα σας τα κλείσουν τα Τούρκικα accounts και η Sony δεν δίνει refunds.

Βρε σταματα να τρομοκρατείς το κοσμο , το ιδιο εκανες κ στο νήμα του disney. ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και στο φινάλε αν χάσουνε 27 - 28 ευρω δε χάθηκε ο κόσμος.

Σήμερα μου λυσανε το προβλημα απο τη cryptopay που δε μπορουσα να εκδοσω καρτα. 

Μολις εκανα κ εγω λογαριασμό στο τουρκικο οπότε ακομα λειτουργεί το θεμα. Αυτό που είδα ειναι οτι μπορείς να φορτωσεις το store με 200 tl (11.5 ε)  ανα φορα. Οπότε οτι υπόλοιπο εχετε στη cryptopay για να μη σας "τρωει" (χαλαλι της βασικα) το 1ε per month βαλτε το στο store για επόμενη χρηση. επίσης εαν για κάποιο λογο μπλοκάρουν κ την cryptopay θα έχετε ακόμα υπόλοιπο για την επόμενη ανανέωση 

Από την άλλη αν σας κλειδωσουν το λογαριασμό οπως αναφερει ο @user2163 τα χάσατε όλα.

προσωπικά θα τον φορτώσω πάντως μιας και έρχετ Gow ragnarok 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...