Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ερώτηση. Έχω μια απλή 24ρα αλλά μπορώ ενναλακτικα να βάλω και hotspot από κινητό 4gplus. Πιστεύετε θα παλεύετε το premium list με τα streaming του ps3 η θα Λαγκαρει? Έχει δοκιμάσει κανείς με ανάλογες ταχύτητες? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Ερώτηση. Έχω μια απλή 24ρα αλλά μπορώ ενναλακτικα να βάλω και hotspot από κινητό 4gplus. Πιστεύετε θα παλεύετε το premium list με τα streaming του ps3 η θα Λαγκαρει? Έχει δοκιμάσει κανείς με ανάλογες ταχύτητες? 

Κοιτα να δεις... εγω εχω 50αρα και το PS5 μου βγαζει ταχυτητα 48mbps, οταν κανω το κινητο hotspot με Cosmote το PS5 μου λέει ταχύτητα 115mbps

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Αμα μπεις στο τουρκικο store και δεις το TLOU 2 θα δεις οτι ειναι η ίδια έκδοση με του ελληνικού store. Εχει κανονικά ελληνικά ηχο και υπότιτλους

Μου επιβαιβαιωσε η κορη μου πριν απο λιγο οτι εχει κανονικα ελληνικα το TLOU 2  απο το τουρκικο λογαριασμο καθως μετα τις ειπα να μπει και στο ελληνικο λογαριασμο και μου ειπε οτι μπορει να παιξει και τα 4 παιχνιδια που αγορασα εχθες και που κατεβασα στο τουρκικο λογαριασμο απο τον ελληνικο λογαριασμο.

Επεξ/σία από dream21
  • Like 2
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Κοιτα να δεις... εγω εχω 50αρα και το PS5 μου βγαζει ταχυτητα 48mbps, οταν κανω το κινητο hotspot με Cosmote το PS5 μου λέει ταχύτητα 115mbps

Και πως παίζει με το κινητό? Κάνει σπασίματα? Εμένα στο λινκ speedtest της εφαρμογής psn πιάνει 90 με Vodafone 

2 ώρες πριν, di maria kun είπε

Και πως παίζει με το κινητό? Κάνει σπασίματα? Εμένα στο λινκ speedtest της εφαρμογής psn πιάνει 90 με Vodafone 

Πιστεύω απο 50 και πάνω ειναι υπερ αρκετή η ταχύτητα για PS3 games

20 ώρες πριν, prefuse είπε

Το κέρδος είναι ~50€ και όχι 90€, για το DELUXE πακέτο (στην Τουρκία δεν υπάρχει το PREMIUM), αν υπολογίσεις όλα αυτά που έγραψα παραπάνω.

Εν συντομία οι 3 σημαντικές διαφορές είναι

1) χρέωση 1€ το μήνα για τη virtual card

2) το κόλπο από Τουρκία είναι για το DELUXE πακέτο και όχι το PREMIUM

3) δεν μπορείς να το κάνεις στο ήδη υπάρχον account ώστε να έχεις τα save και ότι άλλο είχες σε ένα account.

Για το 3 που λες μπορείς να το κανείς πιο λιανά ; Υποτίθεται μπαίνεις στο τουρκικό προφίλ που έχεις το deluxe plus κατεβάζεις ότι θες και μετά λογκαρεις στο βασικό σου προφίλ και παίζεις κανονικά. 

22 λεπτά πριν, Lotof είπε

Για το 3 που λες μπορείς να το κανείς πιο λιανά ; Υποτίθεται μπαίνεις στο τουρκικό προφίλ που έχεις το deluxe plus κατεβάζεις ότι θες και μετά λογκαρεις στο βασικό σου προφίλ και παίζεις κανονικά. 

Καλύτερα να απαντήσει κάποιος που το έχει κάνει. Απλά από αυτά που γνωρίζω αν πχ έχεις στο fifa 22 ένα save με παίχτες που έχεις φτιάξει/αγοράσει κτλ αυτά δεν μπορείς να τα αξιοποιήσεις. Θα παίζεις δηλ το fifa 22 όπως όταν το αγόρασες την πρώτη φορά.

Ας με διορθώσει κάποιος αν τελικά γίνεται.

1 λεπτό πριν, prefuse είπε

Καλύτερα να απαντήσει κάποιος που το έχει κάνει. Απλά από αυτά που γνωρίζω αν πχ έχεις στο fifa 22 ένα save με παίχτες που έχεις φτιάξει/αγοράσει κτλ αυτά δεν μπορείς να τα αξιοποιήσεις. Θα παίζεις δηλ το fifa 22 όπως όταν το αγόρασες την πρώτη φορά.

Ας με διορθώσει κάποιος αν τελικά γίνεται.

Κανεις gameshare με τον εαυτό σου. Δλδ κατεβάζεις το game από το τουρκικό ακουντ και το τρέχεις από τον ελληνικό εκεί που χεις τα save σου.

Αυτόυ του τύπου το τρικ ,δεν εξυπηρετεί αυτούς που κάνουν ήδη game share κ μοιράζονται το τωρινό τους ακουντ με κάποιον φίλο τους 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, sndev είπε

Κανεις gameshare με τον εαυτό σου. Δλδ κατεβάζεις το game από το τουρκικό ακουντ και το τρέχεις από τον ελληνικό εκεί που χεις τα save σου.

Αυτόυ του τύπου το τρικ ,δεν εξυπηρετεί αυτούς που κάνουν ήδη game share κ μοιράζονται το τωρινό τους ακουντ με κάποιον φίλο τους 

Άρα δεν έχει και ιδιαίτερο κέρδος ο τουρκικός λογαριασμός αφού στον ελληνικό όλα τα έξοδα τα μοιράζεσαι και με έναν ακόμα. Πχ αν ένα παιχνίδι κάνει 80€ στο ελληνικό και 40€ στο τουρκικό, είναι το ίδιο αφού δεν θα μπορεις να κάνεις game share και να έχεις 2 διαφορετικά save.

Ετσι χάνεται και όλο το κέρδος από το μειωμένο κόστος της τουρκικής συνδρομής, πέρα του ότι είναι η deluxe και όχι η premium. Εκτός και αν ο χρήστης δεν θέλει να κάνει game share με κάποιο φίλο του. 

Επεξ/σία από prefuse

12 λεπτά πριν, prefuse είπε

Άρα δεν έχει και ιδιαίτερο κέρδος ο τουρκικός λογαριασμός αφού στον ελληνικό όλα τα έξοδα τα μοιράζεσαι και με έναν ακόμα. Πχ αν ένα παιχνίδι κάνει 80€ στο ελληνικό και 40€ στο τουρκικό, είναι το ίδιο αφού δεν θα μπορεις να κάνεις game share και να έχεις 2 διαφορετικά save.

Ετσι χάνεται και όλο το κέρδος από το μειωμένο κόστος της τουρκικής συνδρομής, πέρα του ότι είναι η deluxe και όχι η premium. Εκτός και αν ο χρήστης δεν θέλει να κάνει game share με κάποιο φίλο του. 

Εγώ που δεν κάνω gameshare με φίλο μου αλλά τα κρατώ για τον εαυτό μου είμαι κερδισμένος στο να δίνω 39,99€ απ’το να αγόραζα στα 79,99€ ναι η όχι; Συμφέρει με τα χίλια το τουρκικό account.

4 λεπτά πριν, dream21 είπε

Εγώ που δεν κάνω gameshare με φίλο μου αλλά τα κρατώ για τον εαυτό μου είμαι κερδισμένος στο να δίνω 39,99€ απ’το να αγόραζα στα 79,99€ ναι η όχι; Συμφέρει με τα χίλια το τουρκικό account.

ναι

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, prefuse είπε

Περίπου ναι. Εμενα πχ ο gameshare φίλος παίζει πολύ συγκεκριμένα παιχνίδια οπότε  αρκετά τα παίρνω μόνος μου full price day one. Ε τόσο καιρό το κάνα από ινδικό λογαριασμό, αν καταφέρω θά το κάνω από τουρκικό. Σχετικά είναι όλα ανά περίπτωση. Αν εσύ παίρνεις 1 2 παιχνίδια το χρόνο κ τα μοιράζεσαι κιόλας Κλάιν Μάιν.

9 λεπτά πριν, dream21 είπε

Κρατά μια πισινή, σχετικά είναι όλα έχει να κάνει τι παίζεις ποτέ το παίζεις κ από πια κονσόλα το παίζεις γνωρίζοντας ότι έχεις gamepass. Στο ινδικό λογαριασμό πχ που εχω δεν υποστηρίζουν όλα τα game ελληνικά. Μακάρι όπως έγραψες να μην ισχύει αυτό στον τουρκικό γτ πχ death stranding με τις ορολογίες που είχε  κ τα χειρικα σκατα ,χωρίς μετάφραση από κάτω δε θα το απολμβανα το ίδιο. Κάποιοι ενδιαφέρονται για PS3 games πχ ico που νομίζω δε το έχει το τουρκικό ;

Είναι μια γαμάτη επιλογή πραγματικά , πολλά χρόνια προσπαθουσα να αποκτήσω πρόσβαση στο συγκεκριμένο στορε αλλά στο πλαυστατιον υπάρχουν αρκετά άτομα που δεν κοιτάνε μόνο το πόσο κάνει αλλά το τι παίρνουν με αυτά που πληρώνουν

Στο ότι αξίζει συμφωνώ μαζί σου φουλ απλά διαφωνώ στο οτι αξίζει με  χίλια 😁

Αμ να το γράψω αλλιως  φυσικά για τη περίπτωση σου που είσαι χωρίς gameshare κ έχεις αυτό το backlog εννοείται αξίζει με χιλια απλά θεωρώ είσαι ένα κομμάτι της πίτας 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1

17 λεπτά πριν, sndev είπε

Περίπου ναι. Εμενα πχ ο gameshare φίλος παίζει πολύ συγκεκριμένα παιχνίδια οπότε  αρκετά τα παίρνω μόνος μου full price day one. Ε τόσο καιρό το κάνα από ινδικό λογαριασμό, αν καταφέρω θά το κάνω από τουρκικό. Σχετικά είναι όλα ανά περίπτωση. Αν εσύ παίρνεις 1 2 παιχνίδια το χρόνο κ τα μοιράζεσαι κιόλας Κλάιν Μάιν.

για τον ανηψιο ενδιαφέρομαι, αφου τελείωσαν οι καραντίνες, προσωπικά δεν εχω χρονο για games. 

33 λεπτά πριν, dream21 είπε

για σενα συμφέρει αλλα οπως ειπε και ο φίλος πιο πάνω οχι με τα χίλια.

πχ αν ηταν να διαλέξω θα επαιρνα απο ελλάδα το PREMIUM με 120€ με εναν ακομα φίλο για να εχουμε τα PS3 games και σίγουρα ελληνικους υποτιτλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...