Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και καποιες εξτρα φημες λενε για ps plus Φεβρουαριου Ευρωπης:

PS4: Outlast

PS3: Bioshock Infinite, Metro Last Light.

Vita: Dynasty Warriors Next, Modnation Racers.

Θα προτιμουσα βεβαια το infinite και κατι αλλο. Οχι δηλαδη 2 fps μαζι.

Eγω θα προτιμούσα αυτά να τα παίξω σε PC(αν καποια στιγμη αποκτήσω gaming pc)....παντως αν επαληθευτεί μιλάμε για ενα φοβερο μήνα!

Στην σελιδα του Αμερικάνικου plus http://us.playstation.com/playstation_plus_new/ το Ιnfinite  δεν φαίνεται να υπάρχει(προς το παρών ).

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και καποιες εξτρα φημες λενε για ps plus Φεβρουαριου Ευρωπης:

PS4: Outlast

PS3: Bioshock Infinite, Metro Last Light.

Vita: Dynasty Warriors Next, Modnation Racers.

Θα προτιμουσα βεβαια το infinite και κατι αλλο. Οχι δηλαδη 2 fps μαζι.

http://blog.us.playstation.com/2013/12/26/playstation-plus-january-preview/

Το έχω διαβάσει. Παρολα αυτά μόνο το dmc και το don't starve υπάρχουν

• Like 1
Δημοσ.

Στο ευρωπαικο να μπει.Στο αμερικανικο δεν μας νοιαζει!:P

Ειναι οτι πρεπει αν ισχυει η παραπανω φημολογια.Πολυ καλος μηνας.

Δημοσ.

Στο ευρωπαικο να μπει.Στο αμερικανικο δεν μας νοιαζει! :P

Ειναι οτι πρεπει αν ισχυει η παραπανω φημολογια.Πολυ καλος μηνας.

σιγα μην εχεις ηδη παιξει bioshock και metro εσυ pds, ετσι δεν ειναι? :D

υποψηφια game of the year και τα δυο, και οχι βυσματικα...

οντως, για οσους για καποιο λογο ΔΕΝ τα εχουνε παιξει αυτα τα games, ειναι ενας πολυ καλος ps3+ μηνας.

Δημοσ.

σιγα μην εχεις ηδη παιξει bioshock και metro εσυ pds, ετσι δεν ειναι? :D

υποψηφια game of the year και τα δυο, και οχι βυσματικα...

οντως, για οσους για καποιο λογο ΔΕΝ τα εχουνε παιξει αυτα τα games, ειναι ενας πολυ καλος ps3+ μηνας.

Το μετρο δεν με καιει αλλα δεν με χαλαει κι ολας.αν δεν ηταν plus δεν θα το αγοραζα ας πουμε.Θα παιχτει ομως αν το βαλουν.

To bioshock θα το αγοραζα σιγουρα οποτε ελπιζω να το δωσουν.

Δεν εχω πολλες μερες που τελειωσα το GTA5,τωρα ειμαι σε ρεπο. :P.

Παλιωσαν ε?

Ασε μας ρε:P

Δημοσ.

Εγω οπως ειπα και στην προηγουμενη σελιδα, προτιμω να μην μπουν 2 fps μαζι. Και δωσανε και ακομα ενα fps τον προηγουμενο μηνα (borderlands 2). Θα firstpersonshooterιασουμε στο τελος.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω οπως ειπα και στην προηγουμενη σελιδα, προτιμω να μην μπουν 2 fps μαζι. Και δωσανε και ακομα ενα fps τον προηγουμενο μηνα (borderlands 2). Θα firstpersonshooterιασουμε στο τελος.

σας προετοιμαζει η sony για το ps4 :D

Δημοσ.

Εγώ με Metro και Outlast θα είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτο τον μήνα. Και τα δύο ήθελα να τα παίξω και περίμενα το Plus, το οποίο, όπως φαίνεται, δεν απογοητεύει. Αντιθέτως με το Bioshock, το οποίο έπαιξα το καλοκαίρι στο PC και ήταν απγοητευτικό στα όρια τους προσβλητικού. Παίξτε το όσοι Plus members δεν το έχετε παίξει, τώρα που έχει καταλαγιάσει το hype, να δείτε τι παιχνίδι εκθείαζε όλος ο τύπος ως αριστούργημα του μέσου, που ήταν χειρότερο ακόμα κι από το πρώτο Bioshock...

• Like 1
Δημοσ.

Ε καλα πολυ λιγα παιχνιδια ειναι καλυτερα απο το πρωτο bioshock :P

To infinite μου αρεσε εκτος απο καποια σημεια που παραηταν shooter για τετοιο παιχνιδι.Βεβαια σε αποζημιωνει με την ιστορια του και τον εκπληκτικο κοσμο του

Δημοσ.

Εγώ με Metro και Outlast θα είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτο τον μήνα. Και τα δύο ήθελα να τα παίξω και περίμενα το Plus, το οποίο, όπως φαίνεται, δεν απογοητεύει. Αντιθέτως με το Bioshock, το οποίο έπαιξα το καλοκαίρι στο PC και ήταν απγοητευτικό στα όρια τους προσβλητικού. Παίξτε το όσοι Plus members δεν το έχετε παίξει, τώρα που έχει καταλαγιάσει το hype, να δείτε τι παιχνίδι εκθείαζε όλος ο τύπος ως αριστούργημα του μέσου, που ήταν χειρότερο ακόμα κι από το πρώτο Bioshock...

Απογοητευτικο απο ποια αποψη?

Δεν εχεις καλη αποψη για τα bioshock ή μου φανηκε?:P

Δημοσ.

Κοίτα, όπως θα έχεις καταλάβει, έχω την τάση να είμαι πιο αυστηρός με τα παιχνίδια που εκθειάζονται ως αριστουργήματα, ειδικά όταν αυτό βασίζεται σε μια πολύ καλοστημένη hype machine. Και το Bioshock Infinite ήταν ακριβώς αυτό. Το πρώτο Bioshock ήταν αξιοπρεπές παιχνίδι, αλλά με πολύ ρηχή προσέγγιση στα ηθικά του θέματα και απογοητευτικό τελευταίο act. Και στο δυνατότερο σημείο του σου έπαιρνε τον έλεγχο από τα χέρια, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να το είχε κάνει διαφορετικά.

Το Infinite όχι μόνο χειρίζεται πολύ χειρότερα και με ελαφρύτητα τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται (και η ιστορία είναι ό,τι να 'ναι, μόνο σε videogame θα υπήρχαν άνθρωποι που θα χαρακτήριζαν τέτοιο γράψιμο καλό. Μπροστά του το Heavy Rain είναι για όσκαρ :P ), αλλά απογοητεύει και ως shooter. Bullet spongy εχθροί, ελάχιστη ποικιλία, βαρετά και αταίριαστα με τον κόσμο powers, απλώς και μόνο επειδή είναι Bioshock και πρέπει κάποια πράγματα να υπάρχουν για brand recognition. Ξοδεύτηκαν δις γι' αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε ένα μετριότατο, στην καλύτερη, corridor shooter με τα λιγότερο δυνατά ευφάνταστα mechanics που θα μπορούσε να έχει, δεδομένου του setting του. Οταν το παίξεις θα καταλάβεις τι εννοώ, νομίζω, δε θέλω να μπω σε μεγαλύτερο βάθος για να μην αρχίσω να κάνω spoil πράγματα.

Και ξαναλέω, δε θα ήμουν τόσο αυστηρός και απόλυτος αν δεν είχε παρουσιαστεί και εκληφθεί από σχεδόν όλο τον κόσμο ως μεγάλη τέχνη και αριστούργημα του μέσου. Εχει πολλή σημασία το πώς πλασάρεται ή ταυτοποιείται κάτι για το πώς θα κριθεί. Δεν κρίνεις το ίδιο το Serious Sam και το Deus Ex, έτσι δεν είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...