leo066 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, ilos είπε Και για αυτούς το ps+ είναι απαραίτητο?😁 Ούτε το ps5 είναι απαραίτητο. 1
prefuse Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, leo066 είπε Τα 90 ευρώ μπορεί για εσένα να είναι 5-10 δεκάρες, δεν είναι έτσι για όλους όμως Το κέρδος είναι ~50€ και όχι 90€, για το DELUXE πακέτο (στην Τουρκία δεν υπάρχει το PREMIUM), αν υπολογίσεις όλα αυτά που έγραψα παραπάνω. Εν συντομία οι 3 σημαντικές διαφορές είναι 1) χρέωση 1€ το μήνα για τη virtual card 2) το κόλπο από Τουρκία είναι για το DELUXE πακέτο και όχι το PREMIUM 3) δεν μπορείς να το κάνεις στο ήδη υπάρχον account ώστε να έχεις τα save και ότι άλλο είχες σε ένα account. 22 λεπτά πριν, leo066 είπε Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από prefuse 1
ilos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, leo066 είπε Ούτε το ps5 είναι απαραίτητο. Ε προφανώς, αλλά δε το είπα για να μη γίνω "κακός".
SabotazNic Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, prefuse είπε Έχουμε σε ένα ελληνικό λογαριασμό ένα χαρακτήρα στο GTA online που έχτισε με ώρες παιξίματος και στο fifa 22 ένα παίχτη που έκανε με fifa points, μπορούν αυτά ή ένα από αυτά, να τα μεταφερθούν σε αλλο δικό μας καινούργιο λογαριασμό; 10 ώρες πριν, vorlon68 είπε ΟΧΙ Σε GTAV δινουν την δυνατοτητα να μεταφερεις 1 φορα τον λογαριασμο σου σε αλλη πλατφορμα (pc/ps/xbox). Αν γινεται και με αλλον λογαριασμο σε ιδια πλατφορμα, μονο αν ρωτησεις.
dream21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, prefuse είπε fyi η κάρτα που έβγαλες, εχει 1€ το μηνα συνδρομή (οποτε υπολογίζεις +12€ στην ετήσια συνδομή + ~26€ που ειναι το deluxe + το ποσο που κρατησε η τράπεζα για τη μετατροπη συναλλάγματος) δεν νομίζω οτι υπάρχει τρόπος να βγάλεις μια κάρτα απο την cryptopay αν την εχεις βάλει εχει προσωπικά στοιχεία, διπλωμα οδήγησης ή ταυτότητα, εγγραφα απο τράπεζα ή λογαριασμό ΔΕΚΟ δεν μπορεις να έχεις το premium αλλα το deluxe και ειναι και το θέμα με τα save και χαρακτήρες αν θελεις να τα εχεις στο ιδιο account. απλα τα αναφέρω ολα αυτα γιατι δεν τα αναφέρει στο βιντεο Deluxe λογαριασμός έχεις δίκιο δεν έχει cloud streaming. Έχει συνδρομή η κάρτα 1€ το μήνα ισχύει. Εγώ πάντως ότι πλήρωσα σε fee ήταν η μεταφορά 68$ από binance στην cryptopay μέσω δικτύου ETH που μου κράτησε προμήθεια 4$. Οτιδήποτε κάρτα βγάλεις σου ζητάνε χαρτιά είτε είναι ελληνική τράπεζα είτε η revolut είτε η curve αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από dream21
xavier Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 επισης αν κανεις gamesharing , ο ενας απο τους 2 θα πρεπει να παιζει απο το τουρκικο account, που δε βολευει.
sndev Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Ισχύουν όσα γράφετε με τις χρεώσεις. Προσωπικά ακόμα δε μπόρεσα να βγάλω κάρτα γτ λέει λείπει η διεύθυνση μου κ δε προχωράει. Περιμένω το chat τους να δω, λογικά δε το περάσανε ακόμα γτ έστειλα ΔΕΗ στα ελληνικά. Εγώ από κάρτα αγόρασα eth πάλι σχεδόν 4 ε κρατησε. Μετά ανακάλυψα έχει sepa εντός 2 εργάσιμων , μηδέν χρέωση (γράφει) Από εκεί κ πέρα οποίος το έκανε μπορεί να βρει χμμμμ το ,death stranding Απο τουρκικό έχει ελληνική μεταγλώττιση; Είναι μια απορία που έχω με τις μεταγλώττισεις Τη κάρτα σκευτομαι να τη διακόψω να μη τρωει το 1 ε η απλά να αφήσω κενό το λογαριασμό. Και για το gamesharing ισχύει το πρόβλημα , όμως η αγορά παιχνιδιών day one κυρίως χρηματικα είναι η μέρα με τη νύχτα. Θυμάμαι horizon εδώ 80 εκεί 38 ε. Τώρα το πέταξα το 50αρι στη cryotopay θα κάνω δοκιμές κ θα ενημερώσω
dream21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, xavier είπε επισης αν κανεις gamesharing , ο ενας απο τους 2 θα πρεπει να παιζει απο το τουρκικο account, που δε βολευει. Οχι δεν εχω ασχοληθει ποτέ με gamesharing και ουτε βλεπω στο μελλον να το κανω. 3 ώρες πριν, sndev είπε Ισχύουν όσα γράφετε με τις χρεώσεις. Προσωπικά ακόμα δε μπόρεσα να βγάλω κάρτα γτ λέει λείπει η διεύθυνση μου κ δε προχωράει. Περιμένω το chat τους να δω, λογικά δε το περάσανε ακόμα γτ έστειλα ΔΕΗ στα ελληνικά. Εγώ από κάρτα αγόρασα eth πάλι σχεδόν 4 ε κρατησε. Μετά ανακάλυψα έχει sepa εντός 2 εργάσιμων , μηδέν χρέωση (γράφει) Από εκεί κ πέρα οποίος το έκανε μπορεί να βρει χμμμμ το ,death stranding Απο τουρκικό έχει ελληνική μεταγλώττιση; Είναι μια απορία που έχω με τις μεταγλώττισεις Τη κάρτα σκευτομαι να τη διακόψω να μη τρωει το 1 ε η απλά να αφήσω κενό το λογαριασμό. Και για το gamesharing ισχύει το πρόβλημα , όμως η αγορά παιχνιδιών day one κυρίως χρηματικα είναι η μέρα με τη νύχτα. Θυμάμαι horizon εδώ 80 εκεί 38 ε. Τώρα το πέταξα το 50αρι στη cryotopay θα κάνω δοκιμές κ θα ενημερώσω εαν ασχολεισαι με crypto η καλυτερη λυση εαν θες επιτοπου να αγορασεις παιχνιδι στελνεις usdt απο ανταλακτηριο στην καρτα με την χρεωση των 4$ μεσω δικτυο ETH ειδαλως αυτο που λες με εμβασμα. H alphabank εχω την εντυπωση οτι εξωτερικο με χρεωση 2.5 ευρω τα στελνει σε 1 ωρα. οι τιμες για τα παιχνιδια ισχυουν 79.99 εδω 39.99 στο τουρκικο. 39.99 εδω 19.99 στο τουρκικο. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από dream21
leo066 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, prefuse είπε Το κέρδος είναι ~50€ και όχι 90€, για το DELUXE πακέτο (στην Τουρκία δεν υπάρχει το PREMIUM), αν υπολογίσεις όλα αυτά που έγραψα παραπάνω. Εν συντομία οι 3 σημαντικές διαφορές είναι 1) χρέωση 1€ το μήνα για τη virtual card 2) το κόλπο από Τουρκία είναι για το DELUXE πακέτο και όχι το PREMIUM 3) δεν μπορείς να το κάνεις στο ήδη υπάρχον account ώστε να έχεις τα save και ότι άλλο είχες σε ένα account. 30 ευρώ βγήκε και έχω 460 λίρες στο πορτοφόλι του ps. Την κάρτα δεν την χρειάζομαι πλέον, μπορώ με αλλά 30 τώρα να προσθέσω άλλες 460 λίρες στο πορτοφόλι για τον επόμενο χρόνο.
andreas443 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Καλημέρα με τους ελληνικούς υπότιτλους και με ελληνική μεταγλώττιση τι γίνετε γιατί μερικά έχουν και αλλα όχι?
rudigarcia222 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Παίδες συγνώμη να ρωτήσω είμαι λίγο αμπαλος και δεν έβγαλα άκρη. Το psplus essential είναι το παλιό άρα το απορρίπτω. 1)Η διαφορά του extra με το premium ποια είναι? Ότι στο extra έχει καμία 400 παιχνίδια ps4/ps5 όπου τα κατεβάζω και τα παίζω ενώ στο premium έχει περίπου 300 ακόμα από παλιές κονσόλες Sony που είναι μόνο για streaming? Αυτό? Και 2)βλεπω σε πολλές λίστες ότι το παιχνίδι dead Nation apocalypse edition το οποίο είναι παιχνίδι του ps4 είναι στη λίστα extra. Αλλά μπαίνω στην εφαρμογή κινητού psplus που έχει αλφαβητικά όλα τα παιχνίδια κάι δεν το βρίσκω. Μήπως υπάρχει σε άλλες χώρες και όχι στη δική μας?
dream21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 59 λεπτά πριν, andreas443 είπε Καλημέρα με τους ελληνικούς υπότιτλους και με ελληνική μεταγλώττιση τι γίνετε γιατί μερικά έχουν και αλλα όχι? Το βραδυ που θα ειμαι σπιτι θα τσεκαρω TLOU 2 που αγορασα εχθες απο το τουρκικο store και θα σου πω.. Λογικα δεν θα εχει. 11 ώρες πριν, prefuse είπε 1) χρέωση 1€ το μήνα για τη virtual card COMMON QUESTION 3 - Do I really have to pay the monthly £1 fee to CryptoPay? ANSWER - The short answer is NO. If you simply unload any remaining balance from the CryptoPay card after your PSN purchase, you will NOT be charged the £1 monthly fee.
vorlon68 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dream21 είπε Το βραδυ που θα ειμαι σπιτι θα τσεκαρω TLOU 2 που αγορασα εχθες απο το τουρκικο store και θα σου πω.. Λογικα δεν θα εχει. Αμα μπεις στο τουρκικο store και δεις το TLOU 2 θα δεις οτι ειναι η ίδια έκδοση με του ελληνικού store. Εχει κανονικά ελληνικά ηχο και υπότιτλους Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από vorlon68 1
music_lover Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, andreas443 είπε Καλημέρα με τους ελληνικούς υπότιτλους και με ελληνική μεταγλώττιση τι γίνετε γιατί μερικά έχουν και αλλα όχι? Η sony hellas έχει κάνει αυτήν την δουλειά σε ορισμένους δημοφιλής τίτλους της 2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε Παίδες συγνώμη να ρωτήσω είμαι λίγο αμπαλος και δεν έβγαλα άκρη. Το psplus essential είναι το παλιό άρα το απορρίπτω. 1)Η διαφορά του extra με το premium ποια είναι? Ότι στο extra έχει καμία 400 παιχνίδια ps4/ps5 όπου τα κατεβάζω και τα παίζω ενώ στο premium έχει περίπου 300 ακόμα από παλιές κονσόλες Sony που είναι μόνο για streaming? Αυτό? Αυτό συν μερικές ώρες demo σε επιλεγμένα παιχνίδια του PS5
dream21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 28 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Αμα μπεις στο τουρκικο store και δεις το TLOU 2 θα δεις οτι ειναι η ίδια έκδοση με του ελληνικού store. Εχει κανονικά ελληνικά ηχο και υπότιτλους οκ Θα σου πω το βραδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα