vorlon68 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, prefuse είπε Έχουμε σε ένα ελληνικό λογαριασμό ένα χαρακτήρα στο GTA online που έχτισε με ώρες παιξίματος και στο fifa 22 ένα παίχτη που έκανε με fifa points, μπορούν αυτά ή ένα από αυτά, να τα μεταφερθούν σε αλλο δικό μας καινούργιο λογαριασμό; ΟΧΙ 1
dream21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μια χαρά μου βγήκε ο τουρκικός λογαριασμός και με παιχνίδια στην μισή τιμή. τσάμπα τα 30€ που έδωσα στο αμερικανικό account για να το μετατρέψω προχθές 😂 1
prefuse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, dream21 είπε Μια χαρά μου βγήκε ο τουρκικός λογαριασμός και με παιχνίδια στην μισή τιμή. τσάμπα τα 30€ που έδωσα στο αμερικανικό account για να το μετατρέψω προχθές 😂 ισως δεν μπορεις να μεταφέρεις κάτι που έχεις χτίσει πχ ενας χαρακτήρας ή τα save σου, απο το παλιο account στο καινούργιο. Αν υπαρχει τροπος, τουλάχιστον για τα saves θα βόλευε πολύ. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από prefuse 1
Ribopaido Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 24 λεπτά πριν, dream21 είπε Μια χαρά μου βγήκε ο τουρκικός λογαριασμός και με παιχνίδια στην μισή τιμή. τσάμπα τα 30€ που έδωσα στο αμερικανικό account για να το μετατρέψω προχθές 😂 Mε τη γνωστη διαδικασία απο ΥΤ?
vorlon68 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, prefuse είπε και εγω αυτο ελεγα να κάνω αλλα δεν μπορεις να μεταφέρεις κάτι που έχεις χτίσει πχ ενας χαρακτήρας ή τα save σου, απο το παλιο account στο καινούργιο. Αν υπαρχει τροπος, τουλάχιστον για τα saves θα βόλευε πολύ. Μα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Προσθέτεις τον νέο λογαριασμό στο PS4/5 και κατεβάζεις το game. Απο την στιγμή που η κονσόλα ειναι primary το game ειναι προσβάσιμο απο το ελληνικό account. Οπότε συνεχίζεις να χρησιμοποιείς για gaming το ελληνικό και έχεις το νεο για να κάνεις μονο dowload τα games 1
prefuse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Μα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Προσθέτεις τον νέο λογαριασμό στο PS4/5 και κατεβάζεις το game. Απο την στιγμή που η κονσόλα ειναι primary το game ειναι προσβάσιμο απο το ελληνικό account. Οπότε συνεχίζεις να χρησιμοποιείς για gaming το ελληνικό και έχεις το νεο για να κάνεις μονο dowload τα games ευχαριστώ για την απάντηση, σε περίπτωση που διαγράψει το παιχνίδι πχ fifa 22 και μετά το ξαναεγκαταστήσει, θα έχει ξανά τους παίχτες που είχε απο το ελληνικό account?
dream21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 25 λεπτά πριν, prefuse είπε και εγω αυτο ελεγα να κάνω αλλα δεν μπορεις να μεταφέρεις κάτι που έχεις χτίσει πχ ενας χαρακτήρας ή τα save σου, απο το παλιο account στο καινούργιο. Αν υπαρχει τροπος, τουλάχιστον για τα saves θα βόλευε πολύ. Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν με προβλημάτισε γιατί δεν είχα χτίσει όπως λες ούτε στο ελληνικό ούτε στο αμερικανικό λογαριασμό. 12 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Mε τη γνωστη διαδικασία απο ΥΤ? Σωτήρης εγγύηση. 4
vorlon68 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, prefuse είπε ευχαριστώ για την απάντηση, σε περίπτωση που διαγράψει το παιχνίδι πχ fifa 22 και μετά το ξαναεγκαταστήσει, θα έχει ξανά τους παίχτες που είχε απο το ελληνικό account? Αμα εχεις κρατήσει τα save στην κονσόλα και το τρέξεις μέσα απο το ελληνικό account φυσικά. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, MikeGR7 είπε Western Digital SN850 Black, αν μπορεσεις πηγαινε για τα 2ΤΒ εγω έβαλα το 1 και το μετανιωσα (πριν το νεο PS plus το γεμισα για πλακα και τωρα τρεχω ολο με τα uninstall κτλ) O SN850 1TB παίζει στα 170Ε (κάπου 30Ε παραπάνω από τον Samsung).Ο δε 2 ΤΒ ξεπερνά τα 300! Έχουν μεγάλη διαφορά αυτή οι 2 στην ταχύτητα που να το καταλαβαίνεις στην χρήση ?
music_lover Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Η μέγιστη ανάλυση μέσω streaming είναι τα 1080p? Ok τα PS1, PS2, PS3 games δεν έπαιζαν ποτέ πάνω από 720p αλλά βλέπω ότι σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις stream (αντί για download) και PS4 games, κάποια από τα οποία σηκώνουν μεγαλύτερη ανάλυση.
MikeGR7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε O SN850 1TB παίζει στα 170Ε (κάπου 30Ε παραπάνω από τον Samsung).Ο δε 2 ΤΒ ξεπερνά τα 300! Έχουν μεγάλη διαφορά αυτή οι 2 στην ταχύτητα που να το καταλαβαίνεις στην χρήση ? Οχι δεν εχουν μεγάλη διαφορα, αν ειναι ετσι οι τιμες που τα λες παρε τον Samsung. Wtf παντως, εγω θεωρουσα οτι οι 1ΤΒ θα παιζουν στο 100ρικο τωρα πια... Εγω τον WD τον 1ΤΒ τον ειχα παρει 140 οταν ειχε πρωτοβγει τουλαχιστον ενα χρονο πισω... 7 ώρες πριν, vorlon68 είπε Μπορεις να κάνεις και κάτι άλλο. Βάλε εναν εξωτερικο δίσκο και να τον εχεις για να μεταφέρεις τα games του 5. Οταν θέλει να τα παίξεις τον βάζεις και τα μεταφέρεις στον εσωτερικο χωρις να κανεις συνέχεις install-unistall Ευχαριστώ για την ιδεα φιλε, ενταξει δε θα το εκανα αυτο γιατι ετσι και αλλιως 200ρα εχω κατεβαίνουν σχετικα γρηγορα, απλα του το ειπα και για το future proof 😅
ilos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορώ να ακουστώ λίγο γραφικός ή λίγο ντεμοντέ και υπερβολικός, αλλά για να γλιτώσουμε 5-10 δεκάρες που θα πήγαιναν στην τσέπη του κράτους μας να διαφημίζουμε και να δίνουμε εμείς από μόνοι μας συνάλλαγμα και να ξελασπώνουμε με το λιθαράκι μας τον Σουλτάνο, την στιγμή που έχουν μπει λίγο πολύ capital control από χτες και μεγάλες επιχειρήσεις ετοιμάζονται να παγώσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες ή ακόμα και να πάρουν πόδι από εκεί, με τσιγκλάει λίγο σαν Έλληνα Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από ilos 1 3
prefuse Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, dream21 είπε Μια χαρά μου βγήκε ο τουρκικός λογαριασμός και με παιχνίδια στην μισή τιμή. τσάμπα τα 30€ που έδωσα στο αμερικανικό account για να το μετατρέψω προχθές 😂 fyi η κάρτα που έβγαλες, εχει 1€ το μηνα συνδρομή (οποτε υπολογίζεις +12€ στην ετήσια συνδομή + ~26€ που ειναι το deluxe + το ποσο που κρατησε η τράπεζα για τη μετατροπη συναλλάγματος) δεν νομίζω οτι υπάρχει τρόπος να βγάλεις μια κάρτα απο την cryptopay αν την εχεις βάλει εχει προσωπικά στοιχεία, διπλωμα οδήγησης ή ταυτότητα, εγγραφα απο τράπεζα ή λογαριασμό ΔΕΚΟ δεν μπορεις να έχεις το premium αλλα το deluxe και ειναι και το θέμα με τα save και χαρακτήρες αν θελεις να τα εχεις στο ιδιο account. απλα τα αναφέρω ολα αυτα γιατι δεν τα αναφέρει στο βιντεο
leo066 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, ilos είπε Μπορώ να ακουστώ λίγο γραφικός ή λίγο ντεμοντέ και υπερβολικός, αλλά για να γλιτώσουμε 5-10 δεκάρες που θα πήγαιναν στην τσέπη του κράτους μας να διαφημίζουμε και να δίνουμε εμείς από μόνοι μας συνάλλαγμα και να ξελασπώνουμε με το λιθαράκι μας τον Σουλτάνο, την στιγμή που έχουν μπει λίγο πολύ capital control από χτες και μεγάλες επιχειρήσεις ετοιμάζονται να παγώσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες ή ακόμα και να πάρουν πόδι από εκεί, με τσιγκλάει λίγο σαν Έλληνα Τα 90 ευρώ μπορεί για εσένα να είναι 5-10 δεκάρες, δεν είναι έτσι για όλους όμως
ilos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, leo066 είπε Τα 90 ευρώ μπορεί για εσένα να είναι 5-10 δεκάρες, δεν είναι έτσι για όλους όμως Και για αυτούς το ps+ είναι απαραίτητο?😁 Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από ilos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα