prototypegr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μα ηταν γνωστο οτι θα ειναι στην λογικη του game pass. Δεν τα προσθετεις στην βιβλιοθηκη, απλα σου δινει την δυνατοτητα να τα παιξεις. Μονο τα 2-3 games του μηνα θα τα εχεις για παντα δικα σου. Οπότε επιστροφή στην αρχική μας συνδρομή, μετά την λήξη της extra. Κρίμα, αλλιώς το είχα καταλάβει ότι θα είναι. Δεν πειράζει, παίξαμε και χάσαμε 😁
vorlon68 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 23 λεπτά πριν, prototypegr είπε Οπότε επιστροφή στην αρχική μας συνδρομή, μετά την λήξη της extra. Κρίμα, αλλιώς το είχα καταλάβει ότι θα είναι. Δεν πειράζει, παίξαμε και χάσαμε 😁 Μόνο οτι ειναι απο studio που ανήκουν στην Sony δεν θα φύγουν ποτε. Εγω είχα σκοπο να βάλω το μεγαλο για να παίξω το Silent hill με streaming απο PS3 και τον προηγούμενο μήνα το εβγαλαν. 🤬 1
cac Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Παιδια θελω τη βοηθεια σας. Σκεφτομαι να κανω upgrade για να παιζουν τα μικρά αρκετά παιχνίδια. Η συνδρομη μου ληγει σε λιγες μέρες κι εχω μια ακομη κάρτα συνδρομης που δεν εχω περασει. Τι με συμφερει να κανω για να εχω ενα απο τα δυο μεγαλύτερα πακέτα σε καλύτερη τιμή?
prototypegr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, vorlon68 είπε Μόνο οτι ειναι απο studio που ανήκουν στην Sony δεν θα φύγουν ποτε. Εγω είχα σκοπο να βάλω το μεγαλο για να παίξω το Silent hill με streaming απο PS3 και τον προηγούμενο μήνα το εβγαλαν. 🤬 Ε να, αυτό είναι το θέμα. Εγώ δεν έχω τόσο χρόνο να ασχοληθώ με το PS5, οπότε τα παιχνίδια που παίζω με κρατάν καιρό. Οπότε δεν μπορώ να έχω και το άγχος πότε θα λήγει για να προλάβω να τα παίξω. Π.χ. το NBA και το WRC τα έβαλα στην βιβλιοθήκη μεν, αλλά ακόμα δεν τα κατέβασα. Και ίσως να μην προλάβω κιόλας μέχρι να λήξουν.
-WISE- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Εν τω μεταξύ είναι και μικρό διάστημα που τα κρατάει. Τι 3 μήνες μόνο ρε Sony; Θα αγχωνόμαστε και για το gaming... Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες. 😛 Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από -WISE-
stevenfins Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, -WISE- είπε Εν τω μεταξύ είναι και μικρό διάστημα που τα κρατάει. Τι 3 μήνες μόνο ρε Sony; Θα αγχωνόμαστε και για το gaming... Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες. 😛 Η αλήθεια είναι πως αν όχι για όλα που βγαίνουν, σίγουρα για αρκετά, το διάστημα παραμονής στη συνδρομή είναι στην πραγματικότητα περισσότερο από 3 μήνες και αυτό γιατί δεν μπήκαν τώρα με το νέο ps plus, αλλά είχαν μπει ήδη όταν ήταν το ps now και άρα ισχύει από τότε ο χρόνος τους μέσα στη συνδρομή, άλλο που το now δεν ήταν ποτέ διαθέσιμο στην Ελλάδα. π.χ. το WRC μπήκε στις 5 Απρίλη, ενώ το Shadow Warrior 3 με την κυκλοφορία τον Μάρτη. Το ιδανικό πάντως πιστεύω είναι πως σε όλες αυτού του τύπου τις συνδρομές, να ανακοινώνονται οι ημερομηνίες που θα αποχωρήσουν, με το που μπαίνουν στην υπηρεσία. Να ξέρεις δηλαδή ότι πχ το red dead θα είναι για 5 μήνες διαθέσιμο, οπότε και κανονίζεις αν συμφέρει να ασχοληθείς. 2
activex Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Μπερδεύτηκα λίγο. Έστω για παράδειγμα το 2k22 ειναι time limit ως τέλος Αυγούστου. Αν το κάνουμε download, δε θα παίζει ακόμη και αν βγει απ τη λίστα απ τη στιγμή που το έχουμε εγκατεστημένο;
vorlon68 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, activex είπε Μπερδεύτηκα λίγο. Έστω για παράδειγμα το 2k22 ειναι time limit ως τέλος Αυγούστου. Αν το κάνουμε download, δε θα παίζει ακόμη και αν βγει απ τη λίστα απ τη στιγμή που το έχουμε εγκατεστημένο; Ακριβώς
coyote2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 ακριβώς... δηλαδή δε θα παίζει εννοεί ο φίλος 1
MikeGR7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 15 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Με 11Ε επιπλέον ανανέωσα για τους 2 μήνες που απομένουν στο μεγάλο πακέτο. Πλέον ,όμως υπάρχει θέμα με την αποθήκευση. Να χτυπήσω τον 980 Pro 1TB ή υπάρχει και κάποια άλλη επιλογή ? Western Digital SN850 Black, αν μπορεσεις πηγαινε για τα 2ΤΒ εγω έβαλα το 1 και το μετανιωσα (πριν το νεο PS plus το γεμισα για πλακα και τωρα τρεχω ολο με τα uninstall κτλ)
vorlon68 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 19 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε Western Digital SN850 Black, αν μπορεσεις πηγαινε για τα 2ΤΒ εγω έβαλα το 1 και το μετανιωσα (πριν το νεο PS plus το γεμισα για πλακα και τωρα τρεχω ολο με τα uninstall κτλ) Μπορεις να κάνεις και κάτι άλλο. Βάλε εναν εξωτερικο δίσκο και να τον εχεις για να μεταφέρεις τα games του 5. Οταν θέλει να τα παίξεις τον βάζεις και τα μεταφέρεις στον εσωτερικο χωρις να κανεις συνέχεις install-unistall
Ribopaido Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Εχω ακομα 10 μέρες και δεν μ αφηνει να επιλεξω το 12μηνο. Το ερώτημα ειναι , ποιο απο τα 3?
SabotazNic Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 24 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Εχω ακομα 10 μέρες και δεν μ αφηνει να επιλεξω το 12μηνο. Το ερώτημα ειναι , ποιο απο τα 3? Βλεπεις τι περιλαμβανει το καθενα, και βαζεις ο,τι σε καλυπτει 10 ώρες πριν, cac είπε Παιδια θελω τη βοηθεια σας. Σκεφτομαι να κανω upgrade για να παιζουν τα μικρά αρκετά παιχνίδια. Η συνδρομη μου ληγει σε λιγες μέρες κι εχω μια ακομη κάρτα συνδρομης που δεν εχω περασει. Τι με συμφερει να κανω για να εχω ενα απο τα δυο μεγαλύτερα πακέτα σε καλύτερη τιμή? Συμφερει να βαλεις την καρτα και μετα upgrade.
prefuse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχουμε σε ένα ελληνικό λογαριασμό ένα χαρακτήρα στο GTA online που έχτισε με ώρες παιξίματος και στο fifa 22 ένα παίχτη που έκανε με fifa points, μπορούν αυτά ή ένα από αυτά, να τα μεταφερθούν σε αλλο δικό μας καινούργιο λογαριασμό; Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από prefuse
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα